Yandex Mail Ücretli Oluyor
-
Direkt yandex.com vb uzantılılarda durum ne bilmiyorum ama 3-4 domain için Yandex business diye geçen ücretsiz mailden kullanıyorduk.
Yani mail@kendidomainadresin şeklinde
1 hafta içinde kullanıcı başına ödeme sistemine geçecek diye uyarı geldi
1 hafradan sonra salt okunur moda dönecek mail gönderilmeyecek para ödemeden.
1 hafta verilir mi aq en azından 1 ay öncesinden uyar dimi
Neyse acil şekilde yedek ve alternatif sağlayıcıya geçirmem gereken tahmini 30 civarı adres var
Hem başka kullanıcı varsa uyarayım
Hem de bedave veya ucuz sağlayıcı önerisi & yedek import export için yöntem önerisi olan varsa alayım istedim.
Direkt bi sunucuyu maile çevirsem ne olur spama düşer miyiz?
-
İşte bu felaket
-
mailstore programı işini görür
-
Ücretsizlerde sorun yok. Seneler önce TR pazarına ilk girdiklerinde isimsoyisim@galatasaray.net uzantılı mail almıştım çok şekil duruyor.
-
olmazsa onlarin mk. herseyin boku cikti zaten yeter be!
-
noname bunu yazdı
Direkt yandex.com vb uzantılılarda durum ne bilmiyorum ama 3-4 domain için Yandex business diye geçen ücretsiz mailden kullanıyorduk.
Yani mail@kendidomainadresin şeklinde
1 hafta içinde kullanıcı başına ödeme sistemine geçecek diye uyarı geldi
1 hafradan sonra salt okunur moda dönecek mail gönderilmeyecek para ödemeden.
1 hafta verilir mi aq en azından 1 ay öncesinden uyar dimi
Neyse acil şekilde yedek ve alternatif sağlayıcıya geçirmem gereken tahmini 30 civarı adres var
Hem başka kullanıcı varsa uyarayım
Hem de bedave veya ucuz sağlayıcı önerisi & yedek import export için yöntem önerisi olan varsa alayım istedim.
Direkt bi sunucuyu maile çevirsem ne olur spama düşer miyiz?
Evet düşersin. Sen istiyor proper solution verecek yıllık $50
-
Tam reklam sorununu çözmüşüm ki, bu Haber çok kötü oldu. Sike sike ödeyecem, mail taşıma vs zaman yok..
-
Yandex sorunu olanlara ücreti mukabil yardımcı olurum PM..
-
-
@noname emin misin hocam, bende 20 domain var ücretesiz olduğu zamanlardan kalma yönetici hesaplarına gelen öyle bir bildirim yok. sana gelen maili paylaşır mısın?
-
vay benim üvey evlat işi paraya dökmüş (((:
benim için yandexdrive'ye bişey olmasın yeter. çünkü benim kazam öncesi hatırlamıyorum ama nişanlanmışken, kendimi iyi bilirim yedeksiz iş yapmam yandexdrive sağolsun oraya yedeklemişim ordan baktım gerçekten söz/nişan yapmışım :DDD