Yandex Mail Ücretli Oluyor
-
domain maillimimizi kullansak spama mı düşerki
cpanel
DJ_Alper tarafından 25/Haz/26 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaan bunu yazdı
Malum mail geldi.
Hesapları google'a taşıyorum.
Baya bir avantajı var, yapay zekaya teslim ediyoruz tüm mailleri ama yapacak pek bir şey yok sanırım.
Hesap basi 70 kayme dimi?
Daha ucuz bi yolu varsa bilen soylesin. -
DJ_Alper bunu yazdı
cpanel
spama engel olmak için dkim spf ve dmarc ayarlarını güzel ce yaparsan hiç sorun yaşamazsın mailini kontrol etmek için Newsletters spam test by mail-tester.com burayı dene kendisine mail atıyorsun eksiklerini söylüyor
-
emuxa bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
cpanel
spama engel olmak için dkim spf ve dmarc ayarlarını güzel ce yaparsan hiç sorun yaşamazsın mailini kontrol etmek için Newsletters spam test by mail-tester.com burayı dene kendisine mail atıyorsun eksiklerini söylüyor
Hocamın dediğini kesinlikle yapmalısın hocam ama ilk önce cpanel ip adresinin black listte olup olmadığına bak değilse hiç bişey olmaz sorunsuz
Ama tabi o ip adresi sadece senin sitene özel ip ise bazı hosting paketlerin de bir ip adresi üzerinden çok fazla site hostu çalıştırdıkları için başka birinin yaptığı spam maling senin maillerinin spam az düşmesine yol açıyor
-
Bizim ikinci domaine de geldi. Hızlandırdılar demek.
İlk domain şahsiydi. Googlea taşıdım. Catch all ve alias muhabbetiyle tek mail hesabından 3-4 mail adresi gibi alım gönderim yapabiliyoruz
Edit
Kim derdi ki bir gün mail ücretli olacak para vermek zorunda kalacağız aq
Gmail ilk çıktığında kotası mütemadiyen artıyordu hatırlarsınız
Hiç böyle hayal etmemiştim
Büyüdük ve kirlendi Dünya
noname tarafından 26/Haz/26 07:51 tarihinde düzenlenmiştir -
-
DJ_Alper bunu yazdı
cpanel
Çatcpt yönlendirir adım adım kurulumları
Ama bir mailin gitmese müşteriye
Bir kasko eksilse
Bunun kaybı mail maliyetinden yüksektir sanırım
Ben de çok düşündüm ikna edemedim kendimi 😄
-
Mantıklı fiyat verselerdi yandexe her türlü devam ederdim. 10 senedir kullanıyoruz sonuçta. Google'dan %50 daha pahalıya geliyor.
Google'a alışmam zor olacak ama yapacak bir şey yok.
-
noname bunu yazdı
İlk domain şahsiydi. Googlea taşıdım. Catch all ve alias muhabbetiyle tek mail hesabından 3-4 mail adresi gibi alım gönderim yapabiliyoruz
Edit
hocam google'a nasıl taşıdın acaba, bana uyarı maili gelmedi ama şimdiden hazırlık yapayım. mevcut mailleri aktarabildin mi?
-
444 bunu yazdınoname bunu yazdı
Edit
hocam google'a nasıl taşıdın acaba, bana uyarı maili gelmedi ama şimdiden hazırlık yapayım. mevcut mailleri aktarabildin mi?
evet mevcut mailleri aktarabiliyorsun hocam,
google 14 gun deneme süresi tanıyor o sürede maillerini taşımayı arayüzde bulabilirsin çok kolay bir arayüzü var.