Yaptığım Google Adsense Deneyi Sona Erdi..
-
Merhaba dostlar,
Takip edenlerin bildiği gibi, Google üzerinde bir Adsense deneyi(teşvik deneyi) gerçekleştiriyordum..
Gelen ilk sorular şunlar oluyor.
Deneyi neden yaptın ?
- Birçok webmaster Google Adsense'nin öldüğüne, çok zor olduğuna inanıyor. Dolayısıyla alternatif kalitesiz yerlere yöneliyorlar :) İlk olarak onlara gaz vermek için yaptım.
Nasıl bu kadar kazanıyosun ? Sırrı ney ?
- Azim:P Tabi ufak ipuçlarıda var :| Takip edin yakında paylaşıcam
Hangi sitelerden kazanıyosun?
- Güzel sitelerden kazanıyorum. Fakat isim vermem kişisel güvenliğim için kötü olur, sormadığınız sormuyacağınız için teşekkürler :P
İşte deney sonuçları -> ORJINAL MEKAN -> http://selimonder.com/selim/seo/adsense-deneyi-sona-erdi-iste-istatistikler.htmlDeney 7 Gün sürecekti, fakat planladığımız kazancı daha erken elde ettiğimiz için uzatmakta bi anlam bulamadık :)
İşte 5 Günün istatistikleri;
1.Gün -> 53,69 $
2.Gün -> 85,10 $
3.Gün -> 259,27 $
4.Gün -> 361,16 $
5.Gün -> 275,70 $
#################
Genel
Hedeflenen = 500 $ (5 Gün içinde, aslında 7ydide :) neyse)
Kazanılan = 1120,38 $
##################
Eveet.. böylelikle deneyimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz…
Bu tür Google deneyleri sık sık gerçekleştirip sırlarını açıklıyacağım :) Özellikle Seo konusu ile ilgileniyorsanız takip etmenizi öneririm…
Birdahaki deneylerde görüşmek üzere, sağlıcakla kalın :))
Tüm müridlere, saygılar sevgiler selamlar...
Adsense,seo vb konularda kafanıza takılan bişey olursa bi pm kadar uzağım.
-
Türkiye'nin google zengini 33.000 $ / ay kazandığına göre, deney için hiçde fena değil.
Tebrikler hocam :) -
faydalı olmasının yanısıra çok kârlı oldu , adsense en çok kazandıran reklam platformu fakat
bazı sebeplerden dolayı (adult warez pop up) bunlar yerine yerli veya yabancı alternatif kullanmak gerekiyor
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
Türkiye'nin google zengini 33.000 $ / ay kazandığına göre, deney için hiçde fena değil.
Tebrikler hocam :)
-----------------------------teşekkürler hocam, ben daha amatörüm, hemde çok amatör :) affola
-
sen burda sırrı açıklarsan ertesi gün google alayını banlar
bence genelde paylaşma
-
Eline sağlık bir işi de tam yapsaydın be Selim :P
2 gün daha dayanamadın mı :P
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Eline sağlık bir işi de tam yapsaydın be Selim :P
2 gün daha dayanamadın mı :P
-----------------------------2 Gün çok uzun :p
Edit :Konu içinde linkler var, organ bloga uzanıyo SS ler orda abi =D
Edit: Sayfada çok yer kaplar diye koymadım
-
sayfada 8 bin kişi girmiş 2 bin kişi tıklamış %28 hocam çok dikkat çeker bu :) söylemedi deme
-
hocam nasıl kazandın o kadar ya :)
masallah ne diyelim :)
-
ya hacı ben yarısını kazanmaya da razıyım.helal olsun tabi parayı alabilirsen :D
-
hocam site ismi değilde içerik hakkında versem.Bu kadar tıklamayı tek siteden mi yaptım bir kaç site ve hitli sitelerden mi ?
dj alperde haklı ulu orta paylaşmasan iyi olur.