Yaptığım Google Adsense Deneyi Sona Erdi..
-
gecen sene bir seminere gittim, amerikadan bir velet boyle bir yontemi oldugunu, efendim su kadar para kazandirdigini, felan falan hep anlatti, sunum yapti. sonrada dvd ve kitaplarini ayricada yuz yuze 3 dersi paket halinde 1000 dolara falan satmaya kalktilar...
haberin olsun.
tabi bu bilgilendirme uzerine, hani simdilik soe seo moe falan anlamam bilmem, ama bi ara ihtiyacim olursa ugrarim ona gore :)
seminerin ismide "who want to be a billioner?" di :D
-
parayı kazandığın site kişisel sitenmi ? selimonder.com ?
hangi site incelemek öğrenmek isterdik ?
-
hoca 2005 te bizde ip / proxi falan filan epey kastıydık 90 küsür dolar sonuç ban tabiki :)
belki sen başka bir yöntem elan kullanıyo olabilirsin ama illegal yollardan ( ki senin öle ) google amcanın 1 centi bile yar olmaz :)
orda rakamlar yazdrmak problem değil parayı aldım de eywallah
-
132 000 gosterıme 18 000 tik
cok fazla bir oran. autoclick felan degilse
ziyaretcilere silah zoru ile tik yaptiriyorsunuz :)
hangi site ile bu kadar tik aldkigini cok merak ettim
ziyaretciyi tiklamaya zorlayan olay nedir ???
-
vay aq.
-
ya yerleşim çok profesyonel, insanlar reklam olduğunu farketmeden tıklıyorlar.. yada ziyaretçiler - reklam ilişkisi çok alakalı.. örn.: sağlık sitesi veya yemek tarifler. vs.
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------
132 000 gosterıme 18 000 tik
cok fazla bir oran. autoclick felan degilse
ziyaretcilere silah zoru ile tik yaptiriyorsunuz :)
hangi site ile bu kadar tik aldkigini cok merak ettim
ziyaretciyi tiklamaya zorlayan olay nedir ???
-----------------------------Hocam o sitelerden bitanesini biliyorum Sevdigim bi siteydi . siteye girdinmi tıklamak zorunda kalıyon bu sebebten Artık siteden sogudum
not: Adres istemeyiniz ornek icin Holyzone izin vermiyor..
-
Site selimonder.com mu bilmiyorum ama o parayi anca pr 6 ya fln verir bunlar o da 1 ayda :)
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
ya yerleşim çok profesyonel, insanlar reklam olduğunu farketmeden tıklıyorlar.. yada ziyaretçiler - reklam ilişkisi çok alakalı.. örn.: sağlık sitesi veya yemek tarifler. vs.
-----------------------------evet nitro, dikkat edilmesi gereken büyük faktörlerden bir tanesi bu
-
aylık avea 39 kontör burs ver lan bana :P =))
benimde bir sene oldu neredeyse hala 35$ m var, hepside özgün içerik ulan O.o