Yardima İhtiyacim Var Bri Radyoyu Cökertmek İstiyorum
-
Slm arkadaslar bana yardim edecek birisi varsa lütfen bana denyo icin script hazirlayabilirmi??? http://www.sarsilmazfm.de.vu/ burayi cökertmek istiyorum. Sahibi cok gicik birisi bana kin güdüyor haksizlik ediyor ve özel nedenlerden dolayi. Ben onun radyosunu cökertmek istiyorum.. YArdim edecek arkadaslara simdiden tesekkkür ederim.
-
kaç kişi kapasiteli bir radyo ? mesela sınırı 10 ise 20 kişi dinlemeyi denerseniz belki çökebilitesi olabilir
-
deletefolderlog.asp :F
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------"bu konu silinir" e alternatif ha ;) tuttum bunu :P
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------"bu konu silinir" e alternatif ha ;) tuttum bunu :P
aynen :)
-
Mylitta bunu yazdı:
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
aynen :)
-----------------------------bende sana ban.asp diye cevap veriyim o zaman ;)
-
radyonun sitesine gir sağda solda gizli bi "siteyi çökert" butonu olması lazım hacı onu bulursan çok kolay halledersin açık vardır orda
-
Seçim yasağı saat kaçta kalkacak?
-
Beyler bi kere de biri bir şey sordugu zaman yardımcı olmaya calısın...
Arkadas bunun yerinin burası olmadıgını bilmiyor olabilir,gırgır yapacagınıza cevap vermeyin de belki yardım etmek isteyenler cıkar...
@kemobay
Program Arşivi'nde Denyo'nun ayrıntılı olarak kullanımı var,anlamazsan Lathedarkman'a pm at,o yardımcı olur sanırım...
-
Nury bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Beyler bi kere de biri bir şey sordugu zaman yardımcı olmaya calısın...
Arkadas bunun yerinin burası olmadıgını bilmiyor olabilir,gırgır yapacagınıza cevap vermeyin de belki yardım etmek isteyenler cıkar...
@kemobay
Program Arşivi'nde Denyo'nun ayrıntılı olarak kullanımı var,anlamazsan Lathedarkman'a pm at,o yardımcı olur sanırım...
-----------------------------hacı forumda böyle onlarca konu var hangi birine yardım ediceksin + biraz araştırılsa zaten konuyu açmasına gerek kalmıcak
-----------------------------Siz de haklısınız biliyorum da acemilere hem yardım edip hem takılsanız,siz de gülersiniz adam da işini halleder :D
Mesela ; http://www.tahribat.com/forumsearch.asp & http://www.tahribat.com/denyolaunch.asp adreslerini denedin mi diyebilirsiniz =)
-
yani arkadaslar girgirda olmali ama herhalde ki konulari okudum ama ben basaramadim onun icin yardim istedim yani.... herkeste her seyi yapabilir ve o kadarda akilli degil siz bana yardimci olabilirmisiniz onu söyleyin varmi böyle bir script yazabilecek biri adreside vardim yardim edecekseniz edin!! etmeyeceksenizde girgir yapmayin derim. tesekkürler