Yarı İnsan Yarı Hayvan
-
hayırlısı olsun hocam ne diyelim(:
-
allahım sen sonumuzu hayır et ....
-
Amin!!!
-
valla bilmiyorumda buyari insan yari hayvan onceden beri vardi ben kendimi bildim bileli var bedeni insangibi hareketleri beyni hayvangibi espiri olsundiyede yazmadimha
-
adamlar bu yöntemle alzheimer ve parkinsonlı hastalarını tedavi edecekler siz kumdan kalelerinizde oynaya durun allahınızla kitabınızla falan...
madem allah var, vede -güyaa- buna karşı niçin müdahale etmiyor? Atı alan üsküdarı geçiyor artık uyanın. there's no god olayı çakozlayabildinizmi sayın okuyucular
-
ALLAH her şeye KADİR dir. Kimin ne yapacağını ne yapmayacağını bilir. Başı boş bi dünya olmaz.
-
Böyle giderse Orclar,Elfler,Undeadlar falanda üretirler obaa warcraft gerçek oluo :D:D:D
-
Fena mı la? Osman Emmi diye tauren 2 sokak aşşağıda ahırda yaşıyo kahveye geliyo okey dönüyo zuhaha. Muhabbeti de iyi, bide köyden hatun bulmuş kendine Sarıkız adında zuhaha.
-
şayet evcil goril gibi bişey olursa.çıktığında almak lazım bitane. tasma takıp istiklalde dolaştırırsın kızlara havan olur.
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------adamlar bu yöntemle alzheimer ve parkinsonlı hastalarını tedavi edecekler siz kumdan kalelerinizde oynaya durun allahınızla kitabınızla falan...
madem allah var, vede -güyaa- buna karşı niçin müdahale etmiyor? Atı alan üsküdarı geçiyor artık uyanın. there's no god olayı çakozlayabildinizmi sayın okuyucular
-----------------------------Aynen katılıyorum :)
canerator bunu yazdı:
-----------------------------
Böyle giderse Orclar,Elfler,Undeadlar falanda üretirler obaa warcraft gerçek oluo :D:D:D
-----------------------------
Walla hiçde fena olmazdı.. Ork olmak icin gönüllü olurdum :D