Yarın Üniversiteye Gidiyorum
-
zeybekustasi bunu yazdı
hayırlı olsun umarım iyi yer kazanmıştırsında boşa para harcamaya gitmiyordursun oralara.
yok hocam,istediğim yeri kazandım
-
Hocam bunlar doğal.
Özlem olucak sanki ilk başlarda felan baya zormuş gibi gelcek ama yavaştan ufaktan düzen oturacak ve üniverste bitip eve dönerken bu sefer bitmeseydi iyiydi diyeceksin.
Rahat tut kendini sosyalleşmek en iyisidir yanında sağlam arkadaş ortamın olursa sıkıntılar azılar kendini daha güvende hissedersin dikkat et kendine bu yaşa kadar evden çıkmadım diyorsun kandırmaya çalışan çakallarda olur iyileride olur her şeyi akışına bırak ama ipin ucunu kaçırma.
Hayırlı Olsun :)
-
HacKeR_tr bunu yazdı
Hocam bunlar doğal.
Özlem olucak sanki ilk başlarda felan baya zormuş gibi gelcek ama yavaştan ufaktan düzen oturacak ve üniverste bitip eve dönerken bu sefer bitmeseydi iyiydi diyeceksin.
Rahat tut kendini sosyalleşmek en iyisidir yanında sağlam arkadaş ortamın olursa sıkıntılar azılar kendini daha güvende hissedersin dikkat et kendine bu yaşa kadar evden çıkmadım diyorsun kandırmaya çalışan çakallarda olur iyileride olur her şeyi akışına bırak ama ipin ucunu kaçırma.
eyv :)
ben lise ve ardından mezun dersane ortamında da gördüm ki arkadaş durumu biraz da şans işi
-
Suan yurttayım ve ilk senem . Hoca sana tavsiye hiiçç kafanı yorma alışırsın :) şuan koskoca binada tek kalıyorum o biraz ürkütücü o kadar :D
-
Evden çantamı aldım elime attım sırtımada sırt çantasını bindim otobüse azerbaycana gittim üniye.
Hiç bi halt olmaz merak etme bildiğin rutin günlerden birisi üni yi bişi zannetme yani..
-
cem-engine bunu yazdıHacKeR_tr bunu yazdı
Hocam bunlar doğal.
eyv :)
ben lise ve ardından mezun dersane ortamında da gördüm ki arkadaş durumu biraz da şans işi
Şansta var tabikide ama dikkatli olmak iyidir her zaman ;)
Onun dışında pekte bir bok yani zamanla her şey rutinleşecek :D
-
allah rızası için keçi sakal bırakma yada gitara başlama
-
lalada bunu yazdı
allah rızası için keçi sakal bırakma yada gitara başlama
senin kirli sakal var galiba?:D
düzelteyim: sakal bırakma, saçını uzatma, gitara başlama.
hangi il, bölüm? üniversitede başkalarını takmamayı öğreniceksin zaten. bencil ol sıkıntı yaşamazsın. yurdun odasında kalıyorsun diye her zaman orda olmana gerek yok oda arkadaşlarından hoşlanmazsan çık dolaş odayı otel gibi kullan.
-
20 kişi bi arada dolasmayın cok komik oluyor
-
bende 24'ünde gidicem yalnız değilsin :))