folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşadığınız En Komik Olaylar

Yaşadığınız En Komik Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

hoca duyacagında yarılmalık cok olay gecmıstır basımdan da sordun ya cıkmıyo sımdı . :D akLıma geLırse editlerümm

Hayat Bizi 61 kenara...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

wrongly bunu yazdı:
    -----------------------------

gumusservi bunu yazdı:

kıza bak sen :)) salaklık yapmışsın ne diyim..

kız beni jokere çevirdi. kötü yanın komikliği diye dolanıyorum ortalıkta. mal oldum :p

komik bişey yok bence hayatta daha önemli ve değerli şeyler var biraz mantıklı davranmak lazım..tamam körsün de e be etrafındakilerde mi kör kimse mi uyarmaz seni :)) neyse ders olsun sana bu :D

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

balik_ bunu yazdı:
    hayatta herkesin başına türlü türlü sıkıntılar gelir. bunun yanında hayatta çok komik şeyler de yaşarız. bu başlık altında yaşadığımız komik olayları paylaşalım. hep birlikte gülelim :) ilk paylaşım benden. birgün bizim araba evin önünde bozulmuş halde duruyordu, babam tamirciyi aradı araba bozuldu bi zahmet gel yap dedi. arızasını bildirip tamirciyi beklemeye başladık. tekerlek aksamında sorun vardı. derken tamirci biraz gecikti ve babam ustaya nerde kaldın diye telefon açtı. babam benim yanımda bir kaç defa " usta evin orda seni bekliyoh acele et biraz" diyordu. babam birkaç defa böyle dedikten sonra telefonu bana verdi "al la bu ne diyi bide sen bah şuna" dedi. telefonu ben aldım kulağıma götürdüm, bide ne duyayım. telefonndaki ismail yk ! aynen şunu söylüyor : neeeeerdeeeeesiiiiiin ? beni unutsun demişsin neeeeeerdeeeeeeeesiiiiin ? bunu sen diyemezsin ! o zamanlar çalarken dinlet uygulaması henüz yeni çıkmış fazla kimse daha böyle birseyin olduğunu bilmiyor :) ismail yk neeeeerdeeeesiiiiin diyor, babamda doğal olarak ismail yk yı usta sanmış evin oradayız gel hemen diyor :) sonra baba bu ismail yk dedim, telefon çalarken şarkı söylüyor dedim :)
    ----------------------------------------

yine şükr et üstad ismail yk imiş ya başakası olsaydı

Neremi neremi

gibisinden şarkılardan biri olsaydı baba kafadan cinet geçirridi :D

Bnde hastahanedeyim serum falan bağlı ayağa kalkamıyorum acayip sıkışmışım buyuk bir gaz basıncı var içimde arada sallıyordum ses de yok kokuda ama bunu bir saldım anam ses çıkmazmı ya birde gülme tuttu beni rezil olduk ya :D birde bayanlar vardı refakatçi tuhh

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elfkrc
    elfkrc's avatar
    Dişi

bilgisayar başına geçtiğimde her seferinde sandalyeyle kendimi geri iterek sandalyenin 2 ayağı üstünde durmaya çalışmam ve büyük ihtimalle düşmem.. :)

neyseki laptop alarak bu derten kurtuldum :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

komik bişey yok bence hayatta daha önemli ve değerli şeyler var biraz mantıklı davranmak lazım..tamam körsün de e be etrafındakilerde mi kör kimse mi uyarmaz seni :)) neyse ders olsun sana bu :D

hayatta hep burnunun dikine giden, birşeyleri yaşamadan öğrenmeyen, biraz macera arayan, biraz hödük bir insan olduğum için pek uyarılara kulak astığım söylenemez.

ilk defa mantıktan vazgeçip aşkın peşinden gitmekle de pek bişey kaybetmedim aslında.

şimdi, uğruna tüm arkadaşlarımdan vazgeçtiğim, uzak bir yerde olduğu için her hafta yol parası bulup yanına gidip hedef ve beyin değiştirip, şu an hala bi ümit onu beklemek komik geliyor bana (:

bu kadar değiştirilen bir hayatın değiştirilmişlikleriyle oluşan insanın ümit etmesi de komik geliyor...

hem de dünyanın en komik şeyi işte bu.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

bende ünv. için hayatımda ilk defa izmire gelmiştim.. :) neyse okulda baya bir uzak eve falan bide 2.öğretim gece derse giricez..ilk gün annemle gittim okula :D ilk derse girdik annem bahçede beni bekliyordu..girmeden öncede söylemesi ayıp çikolata yemiştim suyuda annemde unutup derse gittim..adam ilk tanışma faslı falan bişeyler anlatıyor okulla ilgili falan..birde ne göreyim annem açık olan kapıdan hocaya "suyu kızıma verebilirmiyim" demezmi..hoca şöyle bir baktı tabi buyrun demişti..hayatımın en rezil ve komik anıdır..bir süre kimseyle konuşamadım sinirden..sınıftan arkadaşlar baya bir dalga geçmişti.. :))) ah anne aahh :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

bende ünv. için hayatımda ilk defa izmire gelmiştim.. :) neyse okulda baya bir uzak eve falan bide 2.öğretim gece derse giricez..ilk gün annemle gittim okula :D ilk derse girdik annem bahçede beni bekliyordu..girmeden öncede söylemesi ayıp çikolata yemiştim suyuda annemde unutup derse gittim..adam ilk tanışma faslı falan bişeyler anlatıyor okulla ilgili falan..birde ne göreyim annem açık olan kapıdan hocaya "suyu kızıma verebilirmiyim" demezmi..hoca şöyle bir baktı tabi buyrun demişti..hayatımın en rezil ve komik anıdır..bir süre kimseyle konuşamadım sinirden..sınıftan arkadaşlar baya bir dalga geçmişti.. :))) ah anne aahh :))

iyiymişş . fena kitLenmişsindir hee xD . bi benzeri bana oLmustu ordan bilirim

Hayat Bizi 61 kenara...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MikRoBiT
    MikRoBiT's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

cok kötü be :)

Ban servis - Instagram Facebook WhatsApp Snapchat
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

aynısı bizim sınıftan bi kızın başına gelse 4 yıl malzeme olurdu :D

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

konusu geçince baya bir dalga konusu olmuştum zaten.. :))

aklıma geldi bikere de ben aof sınavında uyumuştum ahahahah :)))

Toplam Hit: 4861 Toplam Mesaj: 35