folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşadığınız En Komik Olaylar

Yaşadığınız En Komik Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:
    -----------------------------

bende ünv. için hayatımda ilk defa izmire gelmiştim.. :) neyse okulda baya bir uzak eve falan bide 2.öğretim gece derse giricez..ilk gün annemle gittim okula :D ilk derse girdik annem bahçede beni bekliyordu..girmeden öncede söylemesi ayıp çikolata yemiştim suyuda annemde unutup derse gittim..adam ilk tanışma faslı falan bişeyler anlatıyor okulla ilgili falan..birde ne göreyim annem açık olan kapıdan hocaya "suyu kızıma verebilirmiyim" demezmi..hoca şöyle bir baktı tabi buyrun demişti..hayatımın en rezil ve komik anıdır..bir süre kimseyle konuşamadım sinirden..sınıftan arkadaşlar baya bir dalga geçmişti.. :))) ah anne aahh :))

HAHAHAHAH :D:D harbi çok kötüymüş :D:D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KGD
    KGD's avatar
    Erkek

geometri dersiydi işte zil mil çaldı hocayı bekliyoruz bende hararetli şekilde bişeyler anlatıyorum(ne anlattığımıda hatırlamıyorum) neyse elimi kapıya doğru uzattım afedersiniz ağzımdan y......m diye bi kelime çıktı sınıf birden duruldu kafayı bi çevirdim hoca yerin dibine girdim yerime oturdum şimdi zıçtık dedim ama allahtan bişey demedi 2 nutuk attı derse geçti hoca  :)

kgd
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ellife
    ellife's avatar
    Dişi

wrongly bunu yazdı:

benim kız için össyi seneye bırakmam, aileme karşı gelmem, bana masraf yapmalarını sağlayıp kızın yanına yerleşmem, seneye için tüm planları yapmam. bikaç gün sokakta yatmam, aç, susuz kalmam. tatil yeri olduğu için tüm paramı bir aylık ev kirasına vermem ve düzeni oturttuktan iki hafta sonra kızın terk etmesi. (:

alican o kizi vurucan kirbaci yani :D kizlara guven olmaz bi kiz olarak soyluyorum bunu :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheWorm
    TheWorm's avatar
    Erkek

elfkrc bunu yazdı:

bilgisayar başına geçtiğimde her seferinde sandalyeyle kendimi geri iterek sandalyenin 2 ayağı üstünde durmaya çalışmam ve büyük ihtimalle düşmem.. :)

neyseki laptop alarak bu derten kurtuldum :D

oha :| ben de hep öyle otururum da bugüne kadar hiç düşmedim :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boyfromsmyrna
    boyfromsmyrna's avatar
    Erkek

TheWorm bunu yazdı:

elfkrc bunu yazdı:

bilgisayar başına geçtiğimde her seferinde sandalyeyle kendimi geri iterek sandalyenin 2 ayağı üstünde durmaya çalışmam ve büyük ihtimalle düşmem.. :)

neyseki laptop alarak bu derten kurtuldum :D

oha :| ben de hep öyle otururum da bugüne kadar hiç düşmedim :D

ne dion sen sandalye kırdım ben xD.. 90 kilo olunca dayanmıo xD..

bu gün biri bana 67. yorumumu yapçak.... :p çok klasik adamım.. kalsın böle.. en az bi yıldır bu deişmedi:).. yapıver sende şu yorumu:p..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

wrongly bunu yazdı:

benim kız için össyi seneye bırakmam, aileme karşı gelmem, bana masraf yapmalarını sağlayıp kızın yanına yerleşmem, seneye için tüm planları yapmam. bikaç gün sokakta yatmam, aç, susuz kalmam. tatil yeri olduğu için tüm paramı bir aylık ev kirasına vermem ve düzeni oturttuktan iki hafta sonra kızın terk etmesi. (:

way bea mürid kız iyi oyuncuymuş :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

dayanamayacam

kafede her zamanki gibi gecenin 12 sini gecmiş milletle ugraşıyorum müşterinin biriyle ugraşırken arkadan bir ses sürekli bu makinada sorun var bakarmısınız diyor  baktıgım müşterinin işini bitirip gidecem ama susmuyor mal bagırıp bagırıp duruyor en son gittim yanına sorun nedir dedim bana facebook a video yükleyecem ama yüklenmiyor sorun var makinada ses yüksek bende ayar oluyorum bir yandan kendi kendime ne var bu makinalarda yeni gost attım düşünüyorum neyse dedim deneyelim bakalım yapın siz hangi video yüklenmiyor mal aca aca serverdan kemal sunalın filmini actı ve facebooka yüklemeye çalışıyor ve bunu facebook kabul etmiyor ve aynı söylenti bak sorun var işte gülsem mi yandaki sandalyeyi kafasına mı indirsem diye düşünüyorum bir yandan da izah etmeye çalışıyorum yüklemek istediginiz filmin boyutu büyük ayrıca facebook bu video formatını desteklemez ancak bunun formatını degiştirmeniz gerekir partlar halinde yüklemeniz gerekir derken cevirin o zaman yükleyim demez mi ben koptum artık yazın googleye bulun biz o işlerle ugraşmıyorum deyip dışarı cıkıp gülmekten aglıyordum

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Diş teli tedavisi (Ortodonti hani uyuşturucu felan yok..) üzerinde hiçbir işaret olmayan otomatik kapıya girişim :|

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    bi defasında büyük halk otobüsleri ile şehir içinde yolculuk yapıyorum. bazı koltukların yönü öne doğru bakarken bazı koltuklar geriye doğru bakıyor. vatandaşın birisi veya bir kaçı bu geriye doğru bakan koltukların iki tanesine su içtiğimiz küçük pet şiselerden bırakmış. plastik şişe boş, içinde su yok. otobüs çeşitli duraklarda duruyor yolcular biniyorlar. binen yolcular geriye doğru bakan koltukların üzerini kontrol etmeden direk kiçlarını koyuyorlar. derken boş plastik su şisesinin üzerine oturuyorlar ve caaaaarrrrt ! diye bir ses geliyor ki ses otobüsü kaplıyor :) neyse pet şişenin üzerine oturan vatandaşlar utanıyorlar kızarıyorlar felan, ama ben gülmekten yere yatıyorum :) sonra kalkıp pet şişeyi alıyorlar yandaki koltuğa koyuyorlar. o koltuğa başka biri oturuyor ve yine o ses caaaaarrrrttt ! :) yolcu yıne utanıyo kızarıyo, ben gülme krizine giriyorum. arkaya dönük koltuklarda iki tane pet şişe vardı, tam 4 beş kişi pet şişelerin üzerine oturdu. bi tanesi de pet şiseyi alıp yere koymuyor yada elinde tutmuyor. herkes yandaki koltuğa koyunca pet şişeler bi türlü ordan gitmiyor. çok eğlenceli bir yolculuk yapmıştım. kamera şakası gibiydi.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

bir gece sabah a karşı  oturduk 3 kişi şu karabasan (drag to me hell) adlı korku filmini izliyoruz. filmde sardı baya ışıklar felan kapalı. Neyse film bitti. yattık tam birbirimizi korkutmaya felan çalışıyoruz. Tam o sırada sabah ezanının okunması ile 3ümüz birden ne olduğumuzu şaşırıyoruz (: Önce büyük bir korku ve sonradan ezan olduğunu anlayınca bir kahkaha tufanı ile ev sahibini uyandırıyoruz azar felan filan (: akşama kadar gülmüştük ogün.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
Toplam Hit: 4586 Toplam Mesaj: 35