Yasak Hakkinda
-
Simdi bu 19 temmuz sigara yasagi bugun basladi ama benim bir sorum olacak. Simdi bu yasak baslayinca nargile kafeler nargile satamiyacak .
Benim bildigim bir kafe var onun hala satacagindan eminim eger satmaya devam ederse kime sikayet edebilirim veya kime basvurabilirim???
-
bırak satsın adam la saaane :D
-
tabelanın altında bi numara olcakmış orayı arıcaksın onlar gelip adamı kaldırcaklarmiş:)
-
Alo 184
-
ALO SABİM 184
Tekar vereyim
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=4&folderid=90744 -
niye şikayet ediyosun arkadaş?
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
niye şikayet ediyosun arkadaş?
-----------------------------Gicigim bu kadar basit :)
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
niye şikayet ediyosun arkadaş?
-----------------------------Gicigim bu kadar basit :)
-----------------------------ahaha süper :D aynen bundan sonra işletmeler yandı valla. Sigaraya düşmanım gıcık oluyorum. Eğer bir yerde içildiğini göriyim. Telle resmini çekicem. Göndericem gerekli yerlere 5 bin lira ceza gacırttt die girsin
-
İlk İHBAR Adana dan
Adana'nın Merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde bir kahvehaneye gelen Remzi Çalayır Enez (48), sigara içen arkadaşlarını ''155 Polis İmdat'' hattını arayarak ihbar etti.
Bunun üzerine sigara içen vatandaşlar ceza almamak için kahvehaneden uzaklaşırken, polis ekipleri kahvehaneye geldiklerinde sigara içildiğini tespit edemedi, ancak işletmeci ve müşterileri uyardı.
Arkadaşlarını ihbar eden Remzi Çalayır Enez, kendisinin de yıllarca sigara içtiğini, ancak bıraktığını belirterek, ''Herkesin yasaya uyması gerekiyor. Bu yasa sağlığımız için çıkarıldı. Sigara yasağının genişlemesiyle kahvehanelerin ortamı çok güzel oldu. Bakın şimdi kahvehanede sigara içilmiyor. Ortam ne kadara temiz. Bundan sonra kimse benim yanımda sigara içemez. Herkes yasağa uysun. Uymayan babam bile olsa ihbar ederim. Her vatandaş da benim gibi duyarlı olmalı'' dedi. -
kompetan bunu yazdı:
-----------------------------İlk İHBAR Adana dan
Adana'nın Merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'nde bir kahvehaneye gelen Remzi Çalayır Enez (48), sigara içen arkadaşlarını ''155 Polis İmdat'' hattını arayarak ihbar etti.
Bunun üzerine sigara içen vatandaşlar ceza almamak için kahvehaneden uzaklaşırken, polis ekipleri kahvehaneye geldiklerinde sigara içildiğini tespit edemedi, ancak işletmeci ve müşterileri uyardı.
Arkadaşlarını ihbar eden Remzi Çalayır Enez, kendisinin de yıllarca sigara içtiğini, ancak bıraktığını belirterek, ''Herkesin yasaya uyması gerekiyor. Bu yasa sağlığımız için çıkarıldı. Sigara yasağının genişlemesiyle kahvehanelerin ortamı çok güzel oldu. Bakın şimdi kahvehanede sigara içilmiyor. Ortam ne kadara temiz. Bundan sonra kimse benim yanımda sigara içemez. Herkes yasağa uysun. Uymayan babam bile olsa ihbar ederim. Her vatandaş da benim gibi duyarlı olmalı'' dedi.
-----------------------------Garip Vatandaşım işte, Ne Çabuk Kanar Ve Kandırılırlar... İyi Bir Oyuncak Verdiler Tıntıncıların eline. Koruculuk Sistemindeki Hataya benzedi olay, Artık Her kes Birbirini Şikayet eder. örnek Konuyu Açan Vatandaş, Gıccıkmış. Gıccık olduğundan Şikayet edecek. Hayretler içinde Manzaraya bakıyorum..
Koruculuk Sisteminde de Adam Öldürüyorlardı, Pkk lıydı Öldürdüm Diyorlardı. Oysa Kan Davalısıymış.. Milletin Gündemini Değiştirmek Yaşam Tarzını Değiştirmek Her kesi Birbirine Düşürmek nede kolaymış. Sade bir Sigara Yasağı bile Nelere Kadir..
Demedi Demeyin, Bu Şikayet Edenlerin Kavgalara Adı Karışacak ve Öldürülenler olacak.... Zaten Milletin Psikolojisi İyi değil.
-
@ShockMan
Bu adamın yaptığı daha ilk günden ispiyonculuk, adilik olmuş tabi
Bende bu yasak yüzünden yaralanan hatta ispiyon yüzünden adam öldürenlerde olabilir düşüncesindeyim ama yinede sigaranın verdiği zararla ölen insan sayısının % 1 i kadar bile olmaz bu ölümler.
Bu yasağa siyasi yönüyle degil de sağlığımız yönünden bakıyorum zengininden fakirine, 7 sinden 70 ine (hatta doğmamış bebeklere dahi, çünkü sigara için bir babanın çocuğu uzmanlara göre kansere açık doğuyor.) herkese zarar veriyor, ben kendi ailemden biliyorum sevdiğimiz insanların sigara yüzünden erken öldüğünü yahut akciger problemleri ve benzeri sağlık sorunları yaşadıklarını, o nedenle bu yasağın yanındayım.