Yasak Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

kompetan bunu yazdı:
    -----------------------------

@ShockMan

Bu adamın yaptığı daha ilk günden ispiyonculuk, adilik  olmuş tabi

Bende bu yasak yüzünden yaralanan hatta ispiyon yüzünden adam öldürenlerde olabilir düşüncesindeyim ama yinede sigaranın verdiği zararla ölen insan sayısının % 1 i kadar bile olmaz bu ölümler.

Bu yasağa siyasi yönüyle degil de sağlığımız yönünden bakıyorum zengininden fakirine, 7 sinden 70 ine (hatta doğmamış bebeklere dahi, çünkü sigara için bir babanın çocuğu uzmanlara göre kansere açık doğuyor.) herkese zarar veriyor, ben kendi ailemden biliyorum sevdiğimiz insanların sigara yüzünden erken öldüğünü yahut akciger problemleri ve benzeri sağlık sorunları yaşadıklarını, o nedenle bu yasağın yanındayım.

Tamamda Varlık içinde Kıtlık yaşayanlar olarak, Politik olarak Uygulama zamanı olarak Doğru bir Zamanlamadamı yapıldı yasa... Ne dersin Biraz Düşününce İşin altında başka işler olduğunu Sezmemek imkansız.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

yok kardesım sakın öle bişi yapma şikayet falan yakısmaz delikanlıya

sanada hak veriyorum aslında şimdi herkesin başını bi tatlı telaş aldı gidiyo.az önce benim mekanın yanında kahvede koca koca adamlar agız kavgası yapıyolardı ve biride mekan sahibi.gel şimdi bu adama derdiniş anlat bakalım.arkadasım kanun diyo öle diyo böle diyo yok dayı içiçem a.q diyo yaaaa nası beee nası bi iş bu.burda biri şikayet biri içiçem galan felan yaa noluyoruz beee

Telegram @WVesselam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sigara ülkeye girerken vergi

vatandaşa satılırken vergi..

bide yasal yollardan vergisini ödeyerek satın aldığın sigarayı içion die ceza..

bi paket sigaradan en fazla bu kadar para kazanılabilirdi zaten. tebrik ediyorum devletimizin ticari zekasını...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Garip Vatandaşım işte, Ne Çabuk Kanar Ve Kandırılırlar... İyi Bir Oyuncak Verdiler Tıntıncıların eline. Koruculuk Sistemindeki Hataya benzedi olay, Artık Her kes Birbirini Şikayet eder. örnek Konuyu Açan Vatandaş, Gıccıkmış. Gıccık olduğundan Şikayet edecek. Hayretler içinde Manzaraya bakıyorum..

Koruculuk Sisteminde de Adam Öldürüyorlardı, Pkk lıydı Öldürdüm Diyorlardı. Oysa Kan Davalısıymış..  Milletin Gündemini Değiştirmek Yaşam Tarzını Değiştirmek Her kesi Birbirine Düşürmek nede kolaymış. Sade bir Sigara Yasağı bile Nelere Kadir..

Demedi Demeyin, Bu Şikayet Edenlerin Kavgalara Adı Karışacak ve Öldürülenler olacak.... Zaten Milletin Psikolojisi İyi değil.

işi neden "ispiyonculuk yapmayın, gammazık delikanlıyı bozar" a vuruyorsunuz ki? sigara insan sağlığına zararlı bişeydir. ve kimsenin kimseyi zehirlemeye hakkı yok. 

adam sigara içmiyosa başkalarının dumanından zehirlenmeyi kabullenmek zorunda mı? istediği yere şikayet eder. 

sigara yüzünden bu güne kadar ne kadar insanın öldüğünü, hastalandığını belli. hala savunmayın şunu.

kimse kimseye de zorla içirmiyor. istemeyen bırakır. sigarayı bırakmak da çok zor bişey değil. bin türlü tedavisi var artık.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

TekBuluT bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

Garip Vatandaşım işte, Ne Çabuk Kanar Ve Kandırılırlar... İyi Bir Oyuncak Verdiler Tıntıncıların eline. Koruculuk Sistemindeki Hataya benzedi olay, Artık Her kes Birbirini Şikayet eder. örnek Konuyu Açan Vatandaş, Gıccıkmış. Gıccık olduğundan Şikayet edecek. Hayretler içinde Manzaraya bakıyorum..

Koruculuk Sisteminde de Adam Öldürüyorlardı, Pkk lıydı Öldürdüm Diyorlardı. Oysa Kan Davalısıymış..  Milletin Gündemini Değiştirmek Yaşam Tarzını Değiştirmek Her kesi Birbirine Düşürmek nede kolaymış. Sade bir Sigara Yasağı bile Nelere Kadir..

Demedi Demeyin, Bu Şikayet Edenlerin Kavgalara Adı Karışacak ve Öldürülenler olacak.... Zaten Milletin Psikolojisi İyi değil.

işi neden "ispiyonculuk yapmayın, gammazık delikanlıyı bozar" a vuruyorsunuz ki? sigara insan sağlığına zararlı bişeydir. ve kimsenin kimseyi zehirlemeye hakkı yok. 

adam sigara içmiyosa başkalarının dumanından zehirlenmeyi kabullenmek zorunda mı? istediği yere şikayet eder. 

sigara yüzünden bu güne kadar ne kadar insanın öldüğünü, hastalandığını belli. hala savunmayın şunu.

kimse kimseye de zorla içirmiyor. istemeyen bırakır. sigarayı bırakmak da çok zor bişey değil. bin türlü tedavisi var artık.

----------------------------

Savunmak değil gaye, Sigaranın Dumanını Kimsede Senin içine Üflemiyor, Bir Tiryakiye Odamda içme dediğinde içmez emin ol... Vaziyet Algılama Kapasitenin üzerinde Görünüyor. Vaziyet Sağlığa Zarar olmasından Ötürü Geliştirilmiş bir Vaziyet değil.

Ekonomiye Darbe olması Baabında Geliştirilmiş ben daha fazla Artık Söylemeyecem, Anlamamakta Israrcısınız, Ekonomiye Her Bakımdan Zarar bir Uygulamadır Şu an için. Şu an İçin Doğru değil demekteyim. Çünkü Halkın Ticari Yapısı Alt yapısı Zamansız Yakalandı bu olaya. 

Ve Toplumsal Olaylar Patlak verecek Özellikle Muhbirlik Sevdalısı Kişiler Ve Muhbirlerden Nefret eden Kişiler Arasında Gelişen Olaylarda Canlar Yanacak. Umarım Ben Yanılırım Sen Haklı Çıkarsın ama Bence Bu yasa Çok Can yakacak, Sigaradan kaynaklı Sebeplerden de Daha fazla.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

ahaha süper :D aynen bundan sonra işletmeler yandı valla. Sigaraya düşmanım gıcık oluyorum. Eğer bir yerde içildiğini göriyim. Telle resmini çekicem. Göndericem gerekli yerlere 5 bin lira ceza gacırttt die girsin

sen bide polislerin halini düşün olum :D:D:D

Cigu bigule :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

Savunmak değil gaye, Sigaranın Dumanını Kimsede Senin içine Üflemiyor, Bir Tiryakiye Odamda içme dediğinde içmez emin ol... Vaziyet Algılama Kapasitenin üzerinde Görünüyor. Vaziyet Sağlığa Zarar olmasından Ötürü Geliştirilmiş bir Vaziyet değil.

Ekonomiye Darbe olması Baabında Geliştirilmiş ben daha fazla Artık Söylemeyecem, Anlamamakta Israrcısınız, Ekonomiye Her Bakımdan Zarar bir Uygulamadır Şu an için. Şu an İçin Doğru değil demekteyim. Çünkü Halkın Ticari Yapısı Alt yapısı Zamansız Yakalandı bu olaya. 

Ve Toplumsal Olaylar Patlak verecek Özellikle Muhbirlik Sevdalısı Kişiler Ve Muhbirlerden Nefret eden Kişiler Arasında Gelişen Olaylarda Canlar Yanacak. Umarım Ben Yanılırım Sen Haklı Çıkarsın ama Bence Bu yasa Çok Can yakacak, Sigaradan kaynaklı Sebeplerden de Daha fazla.

bırak hocam Allah aşkına ya. sen bu yasağı anlamamakta ısrar ediyosun asıl. "odamda içme" meselesi değil bu. odanda içmeni istemiyosan kimse içemez zaten. ama halka açık kahvehanedir, restorandır vb. mekanlarda kısaca kapalı alanlarda içmenin yasaklanması durumu var.

sen bu yasaktan önce bi kahveye gittin mi hiç. herhangi birine de bakayım ben rahatsız olayorum dumandan, sigara içmeseniz olur mu acaba diye.bak n'oluyo. ama şimdi istediğin kapalı alanda bu hakkını isteyebilirsin.

ekonomiye darbe gibi komlo teorileri üretmeyi de bırakın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

TekBuluT bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

bırak hocam Allah aşkına ya. sen bu yasağı anlamamakta ısrar ediyosun asıl. "odamda içme" meselesi değil bu. odanda içmeni istemiyosan kimse içemez zaten. ama halka açık kahvehanedir, restorandır vb. mekanlarda kısaca kapalı alanlarda içmenin yasaklanması durumu var.

sen bu yasaktan önce bi kahveye gittin mi hiç. herhangi birine de bakayım ben rahatsız olayorum dumandan, sigara içmeseniz olur mu acaba diye.bak n'oluyo. ama şimdi istediğin kapalı alanda bu hakkını isteyebilirsin.

ekonomiye darbe gibi komlo teorileri üretmeyi de bırakın.

Hoca Özellikle Kıraathane Sigara İçilen Nargile Tüketilen yerlerdir, İçenlerden Rahatsız oluyorsan Sen Gitmezsin Senin gibi 3 Müşterisi Muhtemelen Cimri Az Çay İçen :) Gelsin diye Tüm Bu Durumlardan Vazgeçemez Esnaf.   Kafe benzeri Entel Köşeler Öneririm Sana... Daha ne diyim.

Her neyse Gönlünüz Bayram Etsin İstediğiniz Oldu Yasa Çıktı, Ama Bu Yasa Geri Teper Diyorum bu bir Mantıktır, Bir Fikir....    Umarım ben yanılırım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

onu bunu bilmem bu yasa sayesinde polisler rüşvetten köşeyi dönce polis dese bana 500 ytl ver yoksa 5000ytl keserim cezayı işletmeye adam mecbur vercek veya adama 60 mı vermek istiosn 20 kaıt mı dese her türlü rüşveti aldılar zaten polislerin maaşı dünyaın maaşı oldu iyice zengin olcaklar :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    ispikçileri sevmez toplumumuz.

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 2727 Toplam Mesaj: 28