Yaşamak İçin En Güzel İl Neresidir.
-
kocaeli izmit iyidir ama arsa bulmazsın
-
mali durumun, güzellikten kastının ne olduğu gibi bir çok parametreye bağlı aslında bu sorunun yanıtı
ucuz biyer mi arıyon, huzurlu biyermi , gecehayatımı istiyon ? temiz biyermi , sağlık , eğitim olanakları yüksek biyer mi , kültürel bi yermi ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------kilis'e bi bak bu aralar kafamda orası var küçük güzel bi yer diyorlar
eğer uyarsa karadeniz bölgesi güzeldir ordu yada samsun
-----------------------------Kilise gezmeyede olsa gitmiştim. Yok dayı almıyım ben.
-
1234567B bunu yazdı:
-----------------------------kocaeli izmit iyidir ama arsa bulmazsın
-----------------------------Konuyu açarmısın. Tam da kocaeline bakıyordum.
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------Neden taşınıyorsun.
Türkiye de bu seçme özgürlüğünün kaynağı nedir :)
----------------------------- -
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------mali durumun, güzellikten kastının ne olduğu gibi bir çok parametreye bağlı aslında bu sorunun yanıtı
ucuz biyer mi arıyon, huzurlu biyermi , gecehayatımı istiyon ? temiz biyermi , sağlık , eğitim olanakları yüksek biyer mi , kültürel bi yermi ?
-----------------------------Memurum. Kurumum sağdece İl merkezlerinde olabiliyor. Gece hayatıyla işim olmaz. Bu yaştan (35) sonrada neyliyim eğitim hayatını.
-
antalya - kaş giderim, çok methini duydum para olsun direk yapıştırıcam bi ev ordan ömrümün sonuna kadar oooooooh s.kerler İstanbulu, trafiği dert, hanzosu dert, insanı dert, sesi dert , dert oğlu der .. :)
-
şehir eskişehirdir
-
valla turkiyeye donersem bende istda ne var ne yok satip antalya kash dusunuorum cok ovuolar olmadi sahil kenti bi yer istiyorum valla ins sende istedin yeri bulursun :D
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------şehir eskişehirdir
-----------------------------Güzel şehir lakin eski sevgilim beni bulursa parçalar. Eskişehirdeydi kendileri. Yolları altın olsa gitmem, o derece tırstım hatundan. Gerçi güzel hatundu ama yaptık bi eşşeklik. Acıktımda kahvaltı keyfi hala aklımda.