folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Yaşamak Ve Üremek İçin Neden Bunlar Gerekiyor?



Yaşamak Ve Üremek İçin Neden Bunlar Gerekiyor?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mart/2009
    Erkek

    eski ahit

    https://incil.info/kitap/Yaratilis/4


    sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2017
    Erkek
    snooper bunu yazdı

    Burada yazanlara göre hep veya çağunlukla erkek evlatları olmuş, onların da yine erkek evlatları olmuş ve onlar da birer karı bulmuşlar. Benim bundan anlayacağım, Adem ve Havva dünyaya gelmeden önce başka insanlar varmış ama onları belki inançları olmadığı için insan saymamışlar. Kardeşlar arası bir evlilik yokmuş. Yada Allah Ademin kaburgasından Havva'yı yarattığı gibi onlarında kendi kaburgalarından onlara eşler yaratmış. Peki sizler bu yazıdan ne anlayabildiniz ? Ben mi farklı yorumluyorum ?



    emrah20 tarafından 25/Kas/17 20:14 tarihinde düzenlenmiştir

    Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi
    Kurtismail bunu yazdı
    emrah20 bunu yazdı
    Tek hücreli canlılar birbirlerini yiyerek büyüyorlar ve fazla büyüdüklerinde bölünüyorlar. Tabiat daha sonra daha barışçıl ve daha gelişmiş bir yöntem keşf etmiş.

    Tek hücreli canlılara ornek verilirse prokaryot  canlılar derim. Çok hücreli canlılara ornek verecek olursak okaryot canlılar derim. Peki hocam bakteriyofaj lar nasıl çoğalıyor veya terliksi hayvanlar yani basilisler nasıl çoğalıyor. 

    Abaov hocam burda kullandigin her terim hatali, tanimlara bi bakiver :')


    sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek
    visualeffects bunu yazdı

    sebebini merak ettigim bir sorudur. örneğin ilk canlı kendi kendine üreyip çoğalabiliyorken neden evrimin ileriki aşamalarında "penis" ve "am" diye iki şey çıktı? neden yumurta ve döl birbirine muhtaç hale geldi? bugun baktigimizda biyolojik bir zorunluluk diyebiliyoruz fakat bugun bunu bu hale getiren de evrimin işleyişi oldu. 

    yani soru ve cevap neden nefes almak zorundayız? çunku almazsak ölürüz tarzında değil. günümüz mecburiyetleri değil de bu mecburiyetler neden oluştu, ilk canli icin bunlarin bir cogu gecerli degilken? bugun bakinca boyle olmasaydi olmazdi diyebiliyoruz fakat bu biyolojik ve fiziksel yasalari belirleyen neydi ki evrimin de ustunde kaldi? evrimi de bu yasalara zorladi?

    Ilk satirda yazdigini cevaplamaya calisayim; "penis ve kuku" zaten vardi sadece insanlar isimlendirdi, isimlendirmek önemliydi cünkü yeryüzünde milyarlarca nesne var birbirinden ayirt etmek icin isimlendirme sartti.
    yumurta ve döl birbirine muhtac cünkü üreyebilmek icin bu ikisinin olmasi gerekiyor. Sadece insanoglu ile sinirlandirma, agaclarda döllenir, ciceklerde döllenir ki neslin devam edebilmesi icin ki zaten ilk satirin sonunda yazdigin gibi evrimin isleyici icin sartti.

    Insanoglu varolabilmek icin bunun gerekli oldugunu nasil biliyordu diye soruyorsan bazi seyleri dogustan ögrenilmez örnegin gülmek, aglamak bunlar dogustan ögrenilmez icgüdüsel olarak var olan birseydir.
    Korkunun da icgüdüsel bir dürtü oldugunu bilimsel arastirmalar sorunucu ortaya koyulmus birseydir.

    senin sorunun cevabi icgüdüsel davranislardir.


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2017
    Erkek
    snooper bunu yazdı


    Birde şöyle bir yer var

    Lemek karılarına şöyle dedi: “Ey Âda ve Silla, beni dinleyin, Ey Lemek’in karıları, sözlerime kulak verin. Beni yaraladığı için Bir adam öldürdüm, Beni hırpaladığı için Bir genci öldürdüm.

    Burada birileri öldürülmüşler ancak bunlar Adem'in ailesinden olsalardı, isimleri de verilirdi. Peki bu kişiler nereden gelmişler ?


    emrah20 tarafından 26/Kas/17 11:41 tarihinde düzenlenmiştir

    Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Dişi

    Soruya aciklama yazip asil cevabi vermeyi unutmusum bu arada, ultimate molekuler yanit retrointronlar. Gerisi anlattigim evrimsel mekanizmalar.


    sigara değil, balık olan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MATH
    MATH's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Aralık/2014
    Erkek
    patates bunu yazdı

    penis ve am ?

    penis ve vajina ok

    yarrak am   ok

    sik am ok

    sik amcık ok

    yarrak amcık ok

    pipi kuş ok

    pipi kuku ok

     

    ama penis am no

    Tartışmadan bağımsız olarak bu haklı itiraza 15 dakika kesintisiz güldüm. İyi forumlar dilerim.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı
    snooper bunu yazdı

     

    Birde şöyle bir yer var

    Lemek karılarına şöyle dedi: “Ey Âda ve Silla, beni dinleyin, Ey Lemek’in karıları, sözlerime kulak verin. Beni yaraladığı için Bir adam öldürdüm, Beni hırpaladığı için Bir genci öldürdüm.

    Burada birileri öldürülmüşler ancak bunlar Adem'in ailesinden olsalardı, isimleri de verilirdi. Peki bu kişiler nereden gelmişler ?

    Şimdi yeni bir tartışma başlatmak niyetinde değilim ama merakınızı törpüler diye bir şeyker diyeceğim.. Bu Lamekle ilgili eski yazıtlarda buluntular vardır, gerçektende Lamek diye birisi bir zamanlar vardı, ve yazıtlar onun gemiye binerek uzaklaştığını söyler.. Bu geminin bir Uzay gemisi olma ihtimali vardır..

    Gılgamış destanında da bu konulara ve Tufana değinilir, okumanızı tavsiye ederim, Gökten gelen tanrılardan bahsedilir ve duman saçan uçan nesnelerden söz edilir.. Hira mağarasının etrafında hala radyolojik izler vardır..!

    Bulmacanın parçalarını yapılan araştırmaları inceleyerek biraz toparlar gibi oldum şimdi size açacağım bilgilerin bir kısmı Bulmacanın çıkan parçalarından benim ne anladığımla ilgilidir, bir kısmı kanıtlanmaya muhtaç durumdadır, ve bir kısmıda kanıt niteliğindeki eski yazıtlara dayanmaktadır.. neyse başlıyorum.;

    Dünya gezegenimiz, milyarlarca yıl önce şimdikin iki katından bile büyük bir gezegendi, o zamanlardaki adı Tiamat Gezegeniydi, ve içinde tüm canlılar huzur içinde yaşardı, İnsan ırkı Reptoit ırkından bir ırktır, ve sanıldığından çok daha eski bir geçmişe sahiptir, Sürüngen kertenkeleler ile olan DNA benzerliğimiz vardır, evrendeki diğer canlılardan çok daha hızlı teknoloji geliştirerek, gezegenlerde kolonileşme adımları atmaya başlamıştık, Mars gezegeninde o vakitler hava ve su vardı ve o gezegende de gelişip çoğalmaya başladık, hızlı gelişimimiz Galaktik federasyonun dikkatini çekti, ve galaktik federasyon bu ırkın yayılmasını engellemek için görevi nibiru gezegeni sakinlerine verdi, Nibiru Tiamat gezegenine yaklaştığında, büyük bir savaş çıktı, nükleer patlamalar oldu, Dünyanın bir kısmı parçalandı, korkunç bir kıyamet gerçekleşti, Marstaki kolonileride yokettiler, Aydakileride, yazıtlara göre Ayda da koloniler varmış.. Zaten Marsa son gönderilen Meraklı ismindeki robottan gelen iskelet resimleri ve heykel resimleri o savaştan kalma yıkıntılardandır, Marstaki büyük patlamalar, gezegenin atmosferini kaybetmesine neden oldu, ve suyunuda kaybetti, Mars ölü bir gezegen oldu, etrafımızdalar ve bizi sürekli gözlüyorlar, sanırım bizi evren için tehlikeli bir ırk olarak görüyorlar, kendi aramızda savaşmamız için fitne din gönderenlerde onlar, önceden tek bir dil ve tek bir ırk idik, şimdi 2000 civarında dil ve o kadar da ırka bölündük.. kendi aramızda sürekli savaşarak, gelişmemizi kendi ellerimizle törpülüyoruz..

    Bu uzaylılar bizi gözetleyenler gelişmimizi pekiştirmemiz için çabalamaktan ziyade, engellemek istiyorlar, ama tüm çabalarına rağmen İnsanoğlu küllerinden DNA yapısında bu yaratıklar kırım yarattığı halde yeniden doğmak üzere, Eksik halkayı eninde sonunda bize geri verecekler, yine eski günlerimizdeki gibi güçlü olacağız, ama bizi kontol altında tutmayı amaçlamışlardır, bunu başarıyorlarda, bir gün yine güçlensekde artık zarar verecek bir ırk olmayacağız, amaçladıklarını elde ettiler, ama bize saldırmasaydılar, muhtemelen Uzayda medeniyetler arası savaş yapacak ve rahat durmayacaktık, böylesini bize uygun görenler Düşmanlık hissi ile bunu yapmadılar onlarıda anlayabiliyorum, sadece başka uygarlıkları korumak için böyle yaptılar, çok hızlı gelişen bir tür olan İnsandan korktular, yada eski ismimiz olan Reptoinsanlardan..

    Tiamata ne oldu? aradan geçen Milyarlarca senede, Atmosferini düzenleyerek toparladı, başka gezegende tuttukları DNA sı düşürülmüş insanları buraya getirerek yeniden çoğalmaları sağlandı, bilgi seviyesi düşürülen insana Peygamber denilen kişileri bilgilendirerek elçi olarak dönderdiler, ve binlerce peygamberler türümüzün devam etmesini sağladılar.. 

    Buluntulardan çıkan sonuçları yorumladım, İnançlarınız ve düşüncelerinize dayanan kötü ve üzücü yorumlar yapmayın, ama fikirlerinizi yazarsanız güzel olur..!


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emrah20
    emrah20's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2017
    Erkek
    Bana baya fantastik geldi. Sözlerin bir kısmı sanki Erdoğan'dan alıntı gibi. O da bu tür "bizi çekemiyorlar" tarzı şeyler söylüyor.

    Kendisini Hacker sanan zibidilerden değilim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    emrah20 bunu yazdı
    Bana baya fantastik geldi. Sözlerin bir kısmı sanki Erdoğan'dan alıntı gibi. O da bu tür "bizi çekemiyorlar" tarzı şeyler söylüyor.

    Bunu banamı ithafen söylediniz..?


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 7622 Toplam Mesaj: 64
evrim biyoloji yaşamak üremek