folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşamalık Issız Ada Kalmışmıdır

Yaşamalık Issız Ada Kalmışmıdır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

selam

çocukluktan beri bi çoğumuzun hayalidir belkide ıssız ada falan

9gag de bi postta şurayı gördüm : http://goo.gl/maps/cuyzm

400-500 kişimi ne yaşıyomuş burda ada 5x2,5 km (maps teki ölçekten şaapabildiğim kadarıyla)

buna benzer ıssız ada varmı bildiğiniz? yada varsa nasıl bulabiliriz? gidip macera yaşamak istiyorum.elimde bi balta bi zippo falan gidip 1 sene falan geçirmeyi planlıyorum

orda yaşadıklarımı filme çekip döndüğümde satarak vs de masrafları çıkarırım heralde diye düşünüyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yılanı var örümceği var kenesi var , herşey tvde gözüktüğü gibi değil

ersn tarafından 12/Şub/13 19:39 tarihinde düzenlenmiştir

küfrederiz villalara kulübeden
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

hawai'deki meşhur adaların 200ü civarında yaşam var,kalan bin tanesinde kimse yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek

Türkiyede de örnekleri var isim vermeyeceğim, yazları ve kışın bir kısmını orada geçiriyoruz. okul bitince bir kaç sene çalıştıktan sonra tamamen yerleşmeyi düşünüyorumç Adanın nufüsü yazın maksimum 2000-3000 kışın 200-300 kişi anca vardır. Elektrik yeni geldi sayılır o derece

iyi biri değil... TBT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

O değilde benim hayalim onu bulamayacağımdan olsa gerek, Yeraltında müthiş bir kompleks kurup Kendime ait bir dünya yaratıp orada kalmak...

1000 metre yerin altında akan bir şelalenin hemen kenarında yerleşiyormuşum, Jeneratörleri kuruyormuşum, Ardından Suni Işıkla bahçe yetiştiriyormuşum Yukarı ile bağlantılı Havalandırma Motorları Temiz Oksijen sağlıyormuş.. of of. Hayallerimi depreştirdin hocam.. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

O değilde benim hayalim onu bulamayacağımdan olsa gerek, Yeraltında müthiş bir kompleks kurup Kendime ait bir dünya yaratıp orada kalmak...

1000 metre yerin altında akan bir şelalenin hemen kenarında yerleşiyormuşum, Jeneratörleri kuruyormuşum, Ardından Suni Işıkla bahçe yetiştiriyormuşum Yukarı ile bağlantılı Havalandırma Motorları Temiz Oksijen sağlıyormuş.. of of. Hayallerimi depreştirdin hocam.. :)

hocu hatta orda medeniyetini kurucaksın ordularını falan hazırlıycaksın, yukarıdaki dünyadan çok yetenekli insanları falan alıcaksın sadece. 100 yıl sonra yukarı çıkıp tüm dünyanın amına koyup kendi krallığını kurucaksın. tüm dünya halkını köleleştirip kendi fabrikalarında çalıştırıcaksın.bilimde teknolojide aşmış olucaksın zaten.

yeraltından geldiğin için insanlara kendini mesih gibi tanıtıcaksın sana tapınıcaklar falan.

tabi yukarı çıkmak sana inanılmaz bişeyin önünü açıcak : gökyüzü !

roket ve uzay konusunda arge yapmaya başlıycaksın, yeryüzüne ıktıktan sonraki 10 yıl içinde marstaki ilk üssünü kurmuş marsta ve ayda insanların yaşayabileceği şartları sağlayabilmiş olucaksın

tabi bunları yaparken kendin yeraltında geliştirdin "lalada cell energy source" denen maddeyi kullanıcaksın enerji kaynağı olarak

20 yıl sonra güneş sistemindeki bütün gezegenlerde üslerin olmuş olucak, hepsinde kolonileşmiş olucaksın.jupiter uydularından birini dünya yörüngesine çekiceksin bu sıralar çünkü nüfus çok artmış olucak

buda seni çoğalma yasaklarını koymaya iticek.

sikkontrol 1a uydusunu fırlatıcaksın, bu uydu dünyadaki tüm sikişleri takip edicek uzaydan, izinsiz sikişlerde direk güneş ışığıyla yakıp eriticek adamı

başka şeylerde olabilir tabi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

hocu hatta orda medeniyetini kurucaksın ordularını falan hazırlıycaksın, yukarıdaki dünyadan çok yetenekli insanları falan alıcaksın sadece. 100 yıl sonra yukarı çıkıp tüm dünyanın amına koyup kendi krallığını kurucaksın. tüm dünya halkını köleleştirip kendi fabrikalarında çalıştırıcaksın.bilimde teknolojide aşmış olucaksın zaten.

yeraltından geldiğin için insanlara kendini mesih gibi tanıtıcaksın sana tapınıcaklar falan.

tabi yukarı çıkmak sana inanılmaz bişeyin önünü açıcak : gökyüzü !

roket ve uzay konusunda arge yapmaya başlıycaksın, yeryüzüne ıktıktan sonraki 10 yıl içinde marstaki ilk üssünü kurmuş marsta ve ayda insanların yaşayabileceği şartları sağlayabilmiş olucaksın

tabi bunları yaparken kendin yeraltında geliştirdin "lalada cell energy source" denen maddeyi kullanıcaksın enerji kaynağı olarak

20 yıl sonra güneş sistemindeki bütün gezegenlerde üslerin olmuş olucak, hepsinde kolonileşmiş olucaksın.jupiter uydularından birini dünya yörüngesine çekiceksin bu sıralar çünkü nüfus çok artmış olucak

buda seni çoğalma yasaklarını koymaya iticek.

sikkontrol 1a uydusunu fırlatıcaksın, bu uydu dünyadaki tüm sikişleri takip edicek uzaydan, izinsiz sikişlerde direk güneş ışığıyla yakıp eriticek adamı

başka şeylerde olabilir tabi

Kolamı pofkurttum la monitöre :D Sikkontrol 1a iyiymiş..

Hacı onu bunu bırak gerçekçi olalım şimdi bu ıssız adada yaşam o kadar kolay değil.En önemlisi yemek yemek işini halletmek zor.Ya dayanacaksın meyveye yada avcılık yapacaksın,balık tutacaksın tutabilirsen tabii bunun için alet edevat yapmak gerek.Sen bunlarla uğraşırken açlıktan ölmemek gerek hooop geldik mi en başa :D

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    yanak bunu yazdı
    lalada bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Kolamı pofkurttum la monitöre :D Sikkontrol 1a iyiymiş..

Hacı onu bunu bırak gerçekçi olalım şimdi bu ıssız adada yaşam o kadar kolay değil.En önemlisi yemek yemek işini halletmek zor.Ya dayanacaksın meyveye yada avcılık yapacaksın,balık tutacaksın tutabilirsen tabii bunun için alet edevat yapmak gerek.Sen bunlarla uğraşırken açlıktan ölmemek gerek hooop geldik mi en başa :D

hocu giderken yanımda sadece acil durumda kullanmak üzre bişeyler alırım böyle bişey yaparsam.işte içinde kuru gıda, ilkyardım malzemesi falan olur.ama birinin kolu kopmadıkça yada ne bilim biri harbiden açlıktan kımıldamayacak seviyeye gelmedikçe onu açmayız.

kimlerle gideceğimiz de önemli, hayatında hiç yara izi olmamış, hiç ağaca çıkmamış balkon çocuğuyla giymiycen oraya.köyde büyümüş falan olucak.

yanımıza sadece balta ve çakmak almayı düşünüyorum.bide ufak tefek çakı falan belki.gittiğimizde ilk yapacağımız şey ada da kendimize barınacak bi yer yapmak olur, sonra mızrak falan yapar avlanırız bi şekilde, meyve falan toplarız.

olur gibi geliyo bana ya? mesele uygun adayı bulmak sadece

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Ne ettin hocam yahu, Hayallerimi kararttın benim.. Ben mütevazi bir yaşam istemiştim ama... İnsanlardan Uzak kalabileceğim bir yer olarak hayal etmiştim.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Diskoveri çenıl'da adamın biri çıkıyodu bi ara Ayı Griiss diye.Bunu atıyolar herhangi ıssız bi yere(çöl,orman,buzul) nasıl hayatta kalınır diye uygulamalı bilgi veriyordu.Kısa bi anlık gaza geliyosun ama klozetteki taharet musluğunu görünce medeniyetin gözünü seveyim diyesin geliyo :d Gerçi bu dallamayı bilirsin görmüşsündür..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

hayaldaş çıktık :)

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 2301 Toplam Mesaj: 21