Yaşanabilir İlk Gezegene Doğru
-
-
Kuru Fasulye,Pilav ve Ayran yoksa ben gelmem :)
-
hoca ne baska gezegeni ya insanoğlu bu dünyanın a.q koymus durumda oranında sonu aynı olacak nasıl olsa ki bence böyle bir şey olmaz ayrıca gitme sorunu war minbüs ile gidecez amk (=
-
herkez gider biz kalırız sonra samanyoluna adımızı altın harflerle yazdırırız
'' önce: yunanlıları izmirden denize döktük, vatanımızdan düşmanları attık şimdide tüm dünyaya siktiri çektik gönderdik'' -
turuncu bunu yazdı:
-----------------------------herkez gider biz kalırız sonra samanyoluna adımızı altın harflerle yazdırırız
'' önce: yunanlıları izmirden denize döktük, vatanımızdan düşmanları attık şimdide tüm dünyaya siktiri çektik gönderdik''
-----------------------------anüooo düşünsene dünyada tek türkler kalıo :D
-
özlerim ozman dünyayı havasını suyunu akarsuyunu :D
-
haberde bende düymüstüm sacmalik :/
-
acaba turkler zamanında orayada göc etmiş olabilir mi_? :))))
-
burasi geyik bolumu deil, Bilim Teknik Teknoloji bolumu
bilimsel yorumlarda bulunmayacaksaniz hic yazmayin
her$eye mizah katmak guzel ama bu kadari fazla. ba$liga atilan mesajlarin 10da 9u geyik.
Biri sizi bilimsel bi ke$iften haberdar etmi$, saygisizlik etmeyin
-
http://www.genbilim.com/component/option,com_smf/Itemid,114/topic,178.msg690
ışınlanma olayında ilerleme var birgün buda gerçek olacak neden dalga geçiyorsunuz ?
bundan 100 yıl önce hayal olarak görülen şeyler şuanda sıradan şeyler haline geldi :)
insan ay'a adım atmadan önce size biri gelse aya çıkacaklar dese s....tir git olm bi psikologa görün diyecektiniz neden mümkün olmasın bilimin önü açık bir göz ameliyatı bile şimdi 5 dk sürüyor önceden 30 yı önce biri söylese yine aynı tepkiyi verecektiniz işte bu yüzden gelişemiyoruzya :) adamlar marsta su ararken biz burda adamların bulduğu bişeyi tersliyoruz kendinizi SINIRLAMAYIN suçu kimseye atmayın elin adamları bizden daha çalışkan o yüzden herşeyi buluyorlar.