Yaşasın Devrim
-
ZoRKaYa bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıHaci ben Turk degil miyim simdi?
bunun cevabını atatürk vermiş hocam.
"Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir."
otur, düşün. Türk genci misin? değil misin?
Ataturk mu karar verecek hocam benim ne oldugumu orada bunu demek istedim. Ulkucuden daha milliyetci solcudan daha cok vatanimi severim. Kimse bana bidi bidi etmesin bu ulke ne sagcinin ne solcunun, bu ulke ne seriatcinin ne kemalistin bu ulke hepimizin. Eger seferberlik aninda ben bu cepheye kosarak gidiyorsam seve seve herkesten daha cok Turkum. Eger o cephede bir kemalist veya bir seriatci sen sucu bucusun diye bana silahi dogrultacaksa onlar bi dusunsun ne genci? Turk genci mi kemalist genclik mi seriatci genclik mi.e sen zaten gereğini gayet yerine getiriyorsun dediklerinle. Atatürk'ün dedikleriyle aynı doğrultuda. Neyin kafasındasın?
kusura bakma ama o adam olmasaydı şu anda senin adın daniel, dininde hristiyanlık olacaktı.
Atatürk olmasaydı senin canını vereceğin bu ülke olmazdı.
Az saygı. Aziz Nesin'i haklı çıkartmayın bi kere de.
Dentist tarafından 09/Ağu/12 18:09 tarihinde düzenlenmiştir -
The_Cure bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Ben Osmanlı torunuyum arkadaş,
Atatürk mü? o kimin torunu? uzaydan mı geldi? anası, atası Osmanlı değil mi?
Devrimci, evrimci, materyalist, sosyalist, sosyal demokrat, kızıl komunist, yeşil komunist, pembe komunist değilim, ee ben Türk genci değilmiyim şimdi?
Biraz saçma bir yazı
Osmanlı torununa bak hele.
Osmanlı zamanında;
- Türkler gavurların yanında ikinci sınıf vatandaş muamelesi görürken,
- Osmanlı savaşa Türkleri gönderip onları öldürttürürken ama elin ermenisini savaştan muhaf tutup onu zengin ederken
- Osmanlı her zaman ona sadık kalmış TÜRKLERİ hor görürken
- Ticari avantajları elin gavuruna verirken
- Padişah hariç bütün yönetim kadroları türk değilken
- Padişahın anası yabancı cariyeyken (padişahı bile safkan türk değil amk)
Biz hala çıkıp osmanlı torunuyuz diyoruz.
Şu biz TÜRKLERİ siken osmanlıya sahip çıktığınız kadar Cumhuriyet Devrimlerine sahip çıksaydınız şu anda dünyada sözü geçen güç olacaktık.
Atatürk zamanında bunlara rağmen Osmanlı'ya yine sahip çıkan tek devlet Türkiye Cumhuriyeti oldu. Onun izinden giden. O hor gördüğü türkler var ya. hah işte o türkler sahip çıktı.
Kimse bana kalkıp yok işte osmanlı oğuzlardan kayı boyu felan demesin. Zaman içinde yapılanlarla türklere sahip çıkışlarıyla (!) gördük osmanlıyı.
Sen hangi belgeseli izlediysen iyi uyumuşsun ama şimdi WAKE UP.
Tamamen kolpalıyorsun, osmanlının devşirme seçmesinden cariyesinden osundan busundan hepsinin stratejisel yönleri var ayrıca osmanlı tarhininde türkle bütünleşmiştir türktür çünkü osmanlı, osmanlı nasıl türklerle savaş içinde olabilir onları sevmez bu ne alaka nerde görülmüş bir şey.
Emin ol cumhuriyet değilde, osmanlı devam etseydi şu an dünya ayaklarımızın altındaydı ? Ya senin cumhuriyetinde ne var ? HE ne var söylesene ? Her gün ölen şehitmi, hırsızlık vakalarımı, sex skandallarımı, cinayetlermi, dalaveralarmı,komplolarmı, satılmış yöneticilermi, hiç bitmeyen bir suç sirkülasyonumu hepsi senin o cumhuriyetinde canlı canlı her gün yaşanıyor.
Osmanlı zamanında 100 yılda bir olmuyordu bu kadar suç araştır gör.
Dünyaya hakimdin, edebin, gücün,kudretin ve her zaman ki itibarın şanın şerefin.
Şimdi nerde ? Açılan genel evlerdemi, rus kızlarını nasıl götürdüğünüzdemi ? Oyunlarla uyutulduğunuzdamı ?
Sen devam et kolpa tarihçilerden tarih dinlemeyi öğrenmeyi. -
1 Konu niye gizli
2 Furkan yoldaş kim
-
Kutengri bunu yazdı
1 Konu niye gizli
2 Furkan yoldaş kim
1. Sanane sen adminmisin ?
2. Musket.
-
The_Cure bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıHaci ben Turk degil miyim simdi?
Ataturk mu karar verecek hocam benim ne oldugumu orada bunu demek istedim. Ulkucuden daha milliyetci solcudan daha cok vatanimi severim. Kimse bana bidi bidi etmesin bu ulke ne sagcinin ne solcunun, bu ulke ne seriatcinin ne kemalistin bu ulke hepimizin. Eger seferberlik aninda ben bu cepheye kosarak gidiyorsam seve seve herkesten daha cok Turkum. Eger o cephede bir kemalist veya bir seriatci sen sucu bucusun diye bana silahi dogrultacaksa onlar bi dusunsun ne genci? Turk genci mi kemalist genclik mi seriatci genclik mi.e sen zaten gereğini gayet yerine getiriyorsun dediklerinle. Atatürk'ün dedikleriyle aynı doğrultuda. Neyin kafasındasın?
kusura bakma ama o adam olmasaydı şu anda senin adın daniel, dininde hristiyanlık olacaktı.
Hayir hocam ben devrimlerin sahibi ve bekcisi fln degilim sapka devriminden tut yeni harflere kadar degilim. Ama Turk'um. Ataturk olmasaydi ne olurdu sorusuna gelirsek; benim adim daniel olur hristiyan olurdum, Ataturk var Cumhuriyet var isimler irmak, su yine hristiyanlik yerine ateizm veya sozde Muslumanlik var. Ataturk olmasaydi vatanimiz olmaz miydi bizim? Hani nerede o asi, ozgurlukcu Turk irki neden o olmadan hicbrsey olmuyor. O oldu saygiyi hakedecek birsey yapti, ama her hareketi takdir edilecek bir.mabud olmayi degil. Telefondan yazdigim icin detayli yazamiyorum umarim yanlis anlamazsin. (: -
1-618-GR bunu yazdı
Emin ol cumhuriyet değilde, osmanlı devam etseydi şu an dünya ayaklarımızın altındaydı ?
Hacı sen epey gerilerde osmanlının zirve döneminde kalmışsın. Bahsettiğin sistemleri uygulayan osmanlı dünya savaşında ve sonrasında rezil duruma düşmüş avrupalı devletler arasında futbol topundan farkı kalmamıştır.
-
The_Cure bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıZoRKaYa bunu yazdıHaci ben Turk degil miyim simdi?
Az saygı. Aziz Nesin'i haklı çıkartmayın bi kere de.
Tamamen saçmalıyorsun sen ya, harbiden ne içiyorsun merak ediyorum atatürk olmsaydı yahu atatürk ilah mı ki bir milletin dini yönden bilmem ne yönünden kaderini belirlesin ? Atatürkmü tek başına çıktı cepheye yoksa savaşın ortasında bile namaz kılan askermi ? Rakı içki sigaradan ölen birimi, seyid on başımı göğsünü gerdi koltukta oturanlar mı ?
Bu ülkenin islam ülkesi olma konusunda atatürkün hiç bir yaptırımı yoktur, hiç bir faliyeti yoktur hiç bir getirisi yoktur tamamen halkın inançları doğrultusunda o savaş yapılmıştır kazanılmıştır ve şimdi biz müslüman olarak devam etmişizdir atatürk olmasaydı başka biri olacaktı çünkü EVVELDEN türklerin kaderi bu, sütçü imam gibi bir fedâiler zincirinin eseridir bu kurtuluş..
Anladın mı bir atatürke gelip tüm dünyayı bağlama, ki ben FATİH SULTAN MEHMETİ o kadar sevdiğim halde bile fatih sultan mehmet olmsaydı bizim ismimiz daniel olurdu demiyorum çünkü onlada alakası yok ezeli ilmi bil ondan sonra yorum yap. -
1-618-GR bunu yazdıThe_Cure bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Devrimci, evrimci, materyalist, sosyalist, sosyal demokrat, kızıl komunist, yeşil komunist, pembe komunist değilim, ee ben Türk genci değilmiyim şimdi?
Biraz saçma bir yazı
Osmanlı zamanında;
- Osmanlı savaşa Türkleri gönderip onları öldürttürürken ama elin ermenisini savaştan muhaf tutup onu zengin ederken
Şu biz TÜRKLERİ siken osmanlıya sahip çıktığınız kadar Cumhuriyet Devrimlerine sahip çıksaydınız şu anda dünyada sözü geçen güç olacaktık.
Atatürk zamanında bunlara rağmen Osmanlı'ya yine sahip çıkan tek devlet Türkiye Cumhuriyeti oldu. Onun izinden giden. O hor gördüğü türkler var ya. hah işte o türkler sahip çıktı.
Kimse bana kalkıp yok işte osmanlı oğuzlardan kayı boyu felan demesin. Zaman içinde yapılanlarla türklere sahip çıkışlarıyla (!) gördük osmanlıyı.
Sen hangi belgeseli izlediysen iyi uyumuşsun ama şimdi WAKE UP.
Tamamen kolpalıyorsun, osmanlının devşirme seçmesinden cariyesinden osundan busundan hepsinin stratejisel yönleri var ayrıca osmanlı tarhininde türkle bütünleşmiştir türktür çünkü osmanlı, osmanlı nasıl türklerle savaş içinde olabilir onları sevmez bu ne alaka nerde görülmüş bir şey.
Emin ol cumhuriyet değilde, osmanlı devam etseydi şu an dünya ayaklarımızın altındaydı ? Ya senin cumhuriyetinde ne var ? HE ne var söylesene ? Her gün ölen şehitmi, hırsızlık vakalarımı, sex skandallarımı, cinayetlermi, dalaveralarmı,komplolarmı, satılmış yöneticilermi, hiç bitmeyen bir suç sirkülasyonumu hepsi senin o cumhuriyetinde canlı canlı her gün yaşanıyor.
Osmanlı zamanında 100 yılda bir olmuyordu bu kadar suç araştır gör.
Dünyaya hakimdin, edebin, gücün,kudretin ve her zaman ki itibarın şanın şerefin.
Şimdi nerde ? Açılan genel evlerdemi, rus kızlarını nasıl götürdüğünüzdemi ? Oyunlarla uyutulduğunuzdamı ?
Sen devam et kolpa tarihçilerden tarih dinlemeyi öğrenmeyi.ya bana benim dediğim gibi sağlam bilgilerle gelirsin ya da saçmalamaayı kes.
Senin gibi hacı hoca dervişten dinlemedik biz tarihi. Kitaplardan okuduk, öğrendik.
ya benim dediklerimi bilginle çürütürsün, ya da bu yaptığın gibi bol keseden sallarsın saçma sapan şeylerle.
Hürrem Sultan kim amk? Rus cariye değil mi? Onu nerden sallıyomuşum?
Yavuz Sultan Selim'in hanımı, Kanuninin annesi Sultan selimin siyasi doğrultularında saraya gelmedi mi?
Hangi türklerden bahsediyorsun?
-
GusFring bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Emin ol cumhuriyet değilde, osmanlı devam etseydi şu an dünya ayaklarımızın altındaydı ?
Hacı sen epey gerilerde osmanlının zirve döneminde kalmışsın. Bahsettiğin sistemleri uygulayan osmanlı dünya savaşında ve sonrasında rezil duruma düşmüş avrupalı devletler arasında futbol topundan farkı kalmamıştır.
Senin rezil dedigin Osmanli kac cephede butun dunyaya karsi savasmis. Yikilirken bile serefiyle yikilmis. Bisver bize hasta Osmanli masallarini anlatmayi okuldaki. Hastayken bile dunyanin en buyuk 4. Ulkesi idi. (: -
The_Cure bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Biraz saçma bir yazı
Osmanlı zamanında;
Atatürkcü arkadaşların anlamadığı nokta şu,
Türk milleti Atatürk olmadan da vardı, Atatürk olduktan sonra da var, yani Türkler Mustafa Kemal, Atatürk olduktan sonra yumurtadan çıkmadı.
Osmanlı şöyle korumadı böyle korumadı Türkler'i diyorsun, En kanlı savaşlarda baştaki lider Atatürk'dü komutan olarak, ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa,
konuyu da çarpıtıyorsunuz, Atatürk'ü de senden çok severiz merak etme, birçoğunuz da çok biliriz.
Peki hiç düşündün mü? Osmanlı olmasaydı Türkler ne olacaktı, Atatürk olacak mıydı bir kere?