folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yaşımı Küçültmek İstiyorum...

Yaşımı Küçültmek İstiyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

sevgili müridler ben kayseriye açılan galatasaray kulübünde futbol oynuyorum fakat benim yaşımdakiler profesyonel oldu yani A takıma çıktılar diyorum ki bende 91 doğumluyum bunu 93 yapıyım bunun zorlukları neler yada olabilitesi varmı bilgilendirirseniz sevinirim.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kisish
    kisish's avatar
    Erkek

Zorlukları falan bilememde bence yapma ya bence daha çok çalışmalısın :S

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

çalışsam en fazla 19 yaşında A takıma yükselirim,oda GS nin olmaz 1.lig takımlarında felan oynarım diye düşünüyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllBlack
    AllBlack's avatar
    Erkek

Hatırladığım kadarıyla kemik yaşını ölçüyorlar eğer 93 çıkarsa değiştirebiliyorsun. Onun dışında mahkeme, evraklar felan derken baya zaman geçiyo zaten zaman yakınken fikrini değiştir derim :)

Not: Tam olarak nasıl bilmiyorum ama kemik yaşı yanılmıyor yani papel atma şansın yok.

Elimde bir çok download sitesinin(hotfile,rapidhare..)premiumu,birçok torrent sitesinin hesabı ve davetiyesi(torrentleech,türk torrent sitelerinin hepsi,zamunda...) cüzi rakamla mevcuttur(mks.10euro en az 1euro). Aynı zamanda virüs,trojan ve benzeri dosyalarınız 1euro karşılığında görünmez yapılır.İlgilier pm atarak detaylı bilgi alabilirler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

2yaş küçültmen için ; ananı babanı mahkemeye vermen gerek dava açacaksın (yaşımı büyük yazdırmışlar ben küçüğüm diye)

sonra hastaneden heyet raporu kemik testi isterler ; test sonucu kemik yapın incelenir 16 yaşına uygunsa öyle rapor verilir, o raporla mahkeme kararını verir. sonra nüfus işlemi yapar yaşın değişir.

ancak 2 yaş olduğu için çok zor, ayrıca senin bulunduğun yaştan , daha küçük olduğunu ispatlaman lazım ki o da gelişmemiş biriysen küçük zayıf sıska , eğer ozaman belki raporu alırsın diye düşünüyorum. okadar önemli değilse hiç uğraşma bnc.

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

2yaş küçültmen için ; ananı babanı mahkemeye vermen gerek dava açacaksın (yaşımı büyük yazdırmışlar ben küçüğüm diye)

sonra hastaneden heyet raporu kemik testi isterler ; test sonucu kemik yapın incelenir 16 yaşına uygunsa öyle rapor verilir, o raporla mahkeme kararını verir. sonra nüfus işlemi yapar yaşın değişir.

ancak 2 yaş olduğu için çok zor, ayrıca senin bulunduğun yaştan , daha küçük olduğunu ispatlaman lazım ki o da gelişmemiş biriysen küçük zayıf sıska , eğer ozaman belki raporu alırsın diye düşünüyorum. okadar önemli değilse hiç uğraşma bnc.

öyle olsa bile hocam çok nadir 2 yapıyorlar 2 yaş küçük olsa bile gerçekte 1 yaş küçük veriyorlar /: yeğenimden biliyorum ..

172* & 05-18-10 17:3x..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

boyum 2.81 kilom 68 olacak gibi değil heralde.ne yapalım bizde çalışırız :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLKuCu
    uLKuCu's avatar
    Erkek

küçültmeyi bilmemde yaşını büyültürsen daha olgun kızlar bulursun :D

...Muhtaç olduğum Kudret Damarımdaki Asıl Kan"da mevcut... ...İnsan"ı Yaratandan ötürü severim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

kızların yaşa baktığını sanmıyorum ben 18 yaşındayım 24 yaşında sevgilim var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

uLKuCu bunu yazdı:

küçültmeyi bilmemde yaşını büyültürsen daha olgun kızlar bulursun :D

Bu Söze Katılıyorum,

Bana Sen Ne Yakışıklısın Senin Abin yokmu? Diyorlar zuahahha

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uLKuCu
    uLKuCu's avatar
    Erkek

benimde buzamana kadar hep +2-4 yaş büyük sevgilim oldu :)

...Muhtaç olduğum Kudret Damarımdaki Asıl Kan"da mevcut... ...İnsan"ı Yaratandan ötürü severim...
Toplam Hit: 2569 Toplam Mesaj: 14