Yaşımı Küçültmek İstiyorum...
-
sevgili müridler ben kayseriye açılan galatasaray kulübünde futbol oynuyorum fakat benim yaşımdakiler profesyonel oldu yani A takıma çıktılar diyorum ki bende 91 doğumluyum bunu 93 yapıyım bunun zorlukları neler yada olabilitesi varmı bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Zorlukları falan bilememde bence yapma ya bence daha çok çalışmalısın :S
-
çalışsam en fazla 19 yaşında A takıma yükselirim,oda GS nin olmaz 1.lig takımlarında felan oynarım diye düşünüyorum.
-
Hatırladığım kadarıyla kemik yaşını ölçüyorlar eğer 93 çıkarsa değiştirebiliyorsun. Onun dışında mahkeme, evraklar felan derken baya zaman geçiyo zaten zaman yakınken fikrini değiştir derim :)
Not: Tam olarak nasıl bilmiyorum ama kemik yaşı yanılmıyor yani papel atma şansın yok.
-
2yaş küçültmen için ; ananı babanı mahkemeye vermen gerek dava açacaksın (yaşımı büyük yazdırmışlar ben küçüğüm diye)
sonra hastaneden heyet raporu kemik testi isterler ; test sonucu kemik yapın incelenir 16 yaşına uygunsa öyle rapor verilir, o raporla mahkeme kararını verir. sonra nüfus işlemi yapar yaşın değişir.
ancak 2 yaş olduğu için çok zor, ayrıca senin bulunduğun yaştan , daha küçük olduğunu ispatlaman lazım ki o da gelişmemiş biriysen küçük zayıf sıska , eğer ozaman belki raporu alırsın diye düşünüyorum. okadar önemli değilse hiç uğraşma bnc.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
2yaş küçültmen için ; ananı babanı mahkemeye vermen gerek dava açacaksın (yaşımı büyük yazdırmışlar ben küçüğüm diye)
sonra hastaneden heyet raporu kemik testi isterler ; test sonucu kemik yapın incelenir 16 yaşına uygunsa öyle rapor verilir, o raporla mahkeme kararını verir. sonra nüfus işlemi yapar yaşın değişir.
ancak 2 yaş olduğu için çok zor, ayrıca senin bulunduğun yaştan , daha küçük olduğunu ispatlaman lazım ki o da gelişmemiş biriysen küçük zayıf sıska , eğer ozaman belki raporu alırsın diye düşünüyorum. okadar önemli değilse hiç uğraşma bnc.
-----------------------------öyle olsa bile hocam çok nadir 2 yapıyorlar 2 yaş küçük olsa bile gerçekte 1 yaş küçük veriyorlar /: yeğenimden biliyorum ..
-
boyum 2.81 kilom 68 olacak gibi değil heralde.ne yapalım bizde çalışırız :(
-
küçültmeyi bilmemde yaşını büyültürsen daha olgun kızlar bulursun :D
-
kızların yaşa baktığını sanmıyorum ben 18 yaşındayım 24 yaşında sevgilim var.
-
uLKuCu bunu yazdı:
-----------------------------
küçültmeyi bilmemde yaşını büyültürsen daha olgun kızlar bulursun :D
-----------------------------Bu Söze Katılıyorum,
Bana Sen Ne Yakışıklısın Senin Abin yokmu? Diyorlar zuahahha
-
benimde buzamana kadar hep +2-4 yaş büyük sevgilim oldu :)