Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi
-
Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi
Melissa P.; Tercüme: Nilüfer Uğur Dalay
Okuyan-Us Yayınları;
Şubat 2005, 2. Baskı, 13.5x19.5, 156 sayfa, Türkçe, K. Kapak.
ISBN No: 9756287292Bu kitap elinde olan varmı. Güzel kitapmıs, paylaşan olursa çok makbule geçer. Kaptan göreyim seni hocam, uzmanlık alanın...
-
bakalım hojam hemen kaynaklarımıza
-
emrah o kitap psikolojini bozar hoca.. Tüm kadınları cinsel obje olarak görürsün... Tavsiye etmem şahsen... Arkadaşda vardı biliyorum ondan...
-
http://rapidshare.com/files/25483906/yatmadan_oence_100_f__305_r_a_darbesi_KaptaNrar.rar.html
şifresi tahribat
buakşam yardımseverligim tuttu galiba heuehue
kardeşim okurken sakın beni düşünme ::) bide bunu filmi avrdı onu indirip izlersen tama olursun filmin adı melissa p. olması lazımdı ama biraz sapkca
-
cinsel bi kitap o kız o yaşta o kitabıo yazıyorsa yaşamış demekki daha 12 yaşında
-
Kitap güsel bende ebook $eklinde bi bakam arşive
de bence bu kitap bi yetişkin tarafından yazıldı ve kızın lolitalığını bi meta olarak kullanıp kız yazdı $eysine girerekten daha çok ilgi aldılar benim dü$üncem bu. tabi ne kadar doğru orasını bilemeyiz (:
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------emrah o kitap psikolojini bozar hoca.. Tüm kadınları cinsel obje olarak görürsün... Tavsiye etmem şahsen... Arkadaşda vardı biliyorum ondan...
-----------------------------arkadasında varmıs,mış,mış...
Sallama hoca kesin okumussundur sen o kitabı.
-
kızlar cidden böle lan. sadece koşul meselesi
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------emrah o kitap psikolojini bozar hoca.. Tüm kadınları cinsel obje olarak görürsün... Tavsiye etmem şahsen... Arkadaşda vardı biliyorum ondan...
-----------------------------ertan arkadaşda vardı ayagıyla yeme bizi hadi hadi okudum dede kurtul:):)
-
abi bunun kitabını okuyacagına filmini izle filmide çıktı zaten
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------
kızlar cidden böle lan. sadece koşul meselesi
-----------------------------evet fistan biliyoruz moda sahilde utanmasan kızı ayarlayıp hemen eve atacaktı... hatta bizden sonrada nereye gittigini açıkla istersen