Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi
-
Kaptan eyw hocam. Filmini ararım, bulamazsam senin o divxleri alırken onuda veririsin bana =)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Kaptan eyw hocam. Filmini ararım, bulamazsam senin o divxleri alırken onuda veririsin bana =)
-----------------------------abü atmıştım onu ama gene cekerim sorun deigl yani..
-
endi haklı.. film daha az zararlı olur :)
okumadım olum yalan mı söyleyeceğim, kitap elime geçti.. sadece önsözüne bakmıştım bi de onun anlattıkları
-
Demin bir arkadas da vardı dedin. Şimdi önsözüne bakdım, onun anlattıkları diyorsun. Birde filmini izleyin, dedin. Sen nerden biliyon? Biraz sonra sadece okudum filmini izlemedim dersin.
Mütevazi sapık kardeşim benim.
Not:Seninle bir daha sahile inmem hoca :D
-
"Aynaya yansıyan görüntümü begenerek izliyorum. Çizgileri
belirginlesen bedenime, gittikçe biçimlenen
ve kendilerinden
eminlermis gibi duran kaslarıma ve tisörtümün altından
uçları gözüken ve her
hareketimde hafifçe devinengögüslerime baktıkça hayran kalıyorum. Küçüklügümdenberi, evde annemin
hiç sakınmadan çıplak dolasması nedeniyle,
eriskin bir kadın bedeni benim için bilinmeyen bir seydegil."
Yuh aq daha kitabın ilk sayfası böyleyse devamında kimbilir neler anlatıyor. -
abü film daha zaralı walla orda uygulayarak gösteriyor :):) insanın içi gidiyor ahh ahh o filmde onun ilk sevgilisi rolünde oynamak vardı :):):
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
"Aynaya yansıyan görüntümü begenerek izliyorum. Çizgileri
belirginlesen bedenime, gittikçe biçimlenen
ve kendilerinden
eminlermis gibi duran kaslarıma ve tisörtümün altından
uçları gözüken ve her
hareketimde hafifçe devinengögüslerime baktıkça hayran kalıyorum. Küçüklügümdenberi, evde annemin
hiç sakınmadan çıplak dolasması nedeniyle,
eriskin bir kadın bedeni benim için bilinmeyen bir seydegil."
Yuh aq daha kitabın ilk sayfası böyleyse devamında kimbilir neler anlatıyor.
-----------------------------abü dur naptın birazdan milllet coşar herkes okumaya başlar sora sapık doalcak burası :D:D ama harbiden süpermiş kitap yavv yoksa bendemi okusam :D:D
-
Ulan bir sürü dizide oynadım, nerde arka planda kalabalık insan lazımsa nerde yoldan geçen adam oynanacaksa beni çağırdılar. Koyun şöyle bir filmde erkek arkadas rolune oscar ı Türkiye ye getirmezsem terbiyesiz olayım...
-
kitabı okudum ve dedimki : vay aq demek böyleleride varmış :D
kızlar bizden sapık ayrıca :D
-
evet kitabın etkisi biraz uzun süre zihinde kalabiliyor hatta hic aklından cıkarmak istemiyorsun :D