folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yavru Golden Arıyorum

Yavru Golden Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek

Sana sürü teklifi yolladım :P bak şimdi gördüm 1 yaşında dişi var sahiplendirme :D daha çıkar güncel köpek sahiplendirenleri takip et. baya bi ilan veriyorlar siteninde özelligi ücretli köpek satışı YASAK :D

Ainesi İŞTİR kişinin..LAFA bakılmaz !.....Çok laf YALANSIZ olmaz !.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

Dr_X bunu yazdı:
    -----------------------------

Sana sürü teklifi yolladım :P bak şimdi gördüm 1 yaşında dişi var sahiplendirme :D daha çıkar güncel köpek sahiplendirenleri takip et. baya bi ilan veriyorlar siteninde özelligi ücretli köpek satışı YASAK :D

iyi itler var la :D

sevdim valla hocam. ilanların coğuda yeni.

Çok çok sağolasın tekrardan :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

http://www.petarkadas.com/forumlar/%C3%BCcretsiz_k%C3%B6pek_verenler__arayanlar/golden-yuva-ariyor-istanbul

Hocam suna bır bak :) sıtede bır cok ılan mevcut

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek

önemli değil hocam :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

http://www.petarkadas.com/forumlar/%C3%BCcretsiz_k%C3%B6pek_verenler__arayanlar/golden-yuva-ariyor-istanbul

Hocam suna bır bak :) sıtede bır cok ılan mevcut

hocam 3 4 aylık yavru arıyorum ben :| ilk konuda yazmayı unuttum :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ben bır rott buldumda :) Bıraz hırcın bırsey :) Almayı dusunuyorum eger alırsam haber ederım sana sahıplenme sartları ıcın :)

Kopegın sahıbının yazdıgı yorum :)

Arkadaslar 5 aylıkken bize geldi babamdan başkasını tanımıyor nelerle beslediğimi anlatamam size beni bile tanımıyor. insanlar hayvanlar hiç birşeyi sevmiyor. ağızlıgı olmadan gezdiremiyoruz sadece babama kedi gibi başka kimseyi istemiyor. bıraksam insan veya hayvan herşeye saldırıyor. çok uğraştık sosyal olsun diye olmuyor bi türlü. dişi köpeklere bile saldırıyor. normal olan bi koklaşırlar dimi bu direk saldırıyor. ben bu köpeğe bakabilirim diyen varsa vermek istiyorum. yanlız alan kişi çok ii bilen bi kişi olması lazım. yoksa vermeye bile korkuyorum verdiğim kişiye zarar verir diye.

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dr_X
    Dr_X's avatar
    Erkek

o Rott'A Yanaşma bile! rott diğer ırklar gibi değil ki anlatılana bakılırsa köpek hiper agresif durumda... sosyalleşmesi çok zor daha önceden köpegin psikolojisi bozulmuş bana sorarsan almayı UNUT derim. bende besledim çünkü daha önce çok iyi biliyorum onların karakterlerini Tek SAHİP bilirler 2. sahibi bilmez ve müsamaha göstertmezler

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Daha once cok kopek besledım ınan kopek degıl canavar dedıgın hayvanlara baktım ama evım musaıt ve zamanım oldugundan.Yorumundan sonra tekrar profıl bılgılerıne gırdım kopek atletık oldugu ıcın 10 aylık fln gozuktu bana 1 yasını asmıs bıle coktan. Vazgectım belkı bıraz daha ufak olsa bır sekılde uzun zamanımıda alsa bakardım ama sımdı bahcede coluk cocuk var yalan eder vallahı :)

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:

Daha once cok kopek besledım ınan kopek degıl canavar dedıgın hayvanlara baktım ama evım musaıt ve zamanım oldugundan.Yorumundan sonra tekrar profıl bılgılerıne gırdım kopek atletık oldugu ıcın 10 aylık fln gozuktu bana 1 yasını asmıs bıle coktan. Vazgectım belkı bıraz daha ufak olsa bır sekılde uzun zamanımıda alsa bakardım ama sımdı bahcede coluk cocuk var yalan eder vallahı :)

ahaha :D büyük dert olur hocam cidden.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Yok yanı asısı fln olduktan sonra sorun degıl alısana kadar bır ıkı yerımı kapsın :) en fazla parcalar zaten kurtarırım kendımıde kucucuk cocuklar kendını nasıl kurtarcak:)

Bıde bızım mahallenın veletlerı fırlama rahat durmazlar :) sonra al basına belayı bende uye olıyım buraya heves ettım valla senden :) zaten hayvan hastasıyım

www.kriptopedi.com
Toplam Hit: 4346 Toplam Mesaj: 45