folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yavuz Sultan Selim [Okumadan Geçmeyin]



Yavuz Sultan Selim [Okumadan Geçmeyin]

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek
    Önyargı Kırılamadıgı Sürece Bu Ülkede Biz 2 Adım öteye Gidemeyiz...

    Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VatanisTurK
    VatanisTurK's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mart/2007
    Erkek

    KaptaN bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla o yazmış veya başkası yazmış ama dogru yazmış bana göre yani...

    -----------------------------

    blemcem 


    Devlet-i Osman-i Ali"de terfi"i temayuzilim irfan-i ile olmaz ya olacak kuvvetli iltimas ya olacak medeni haz ya da olacak delikle temas. ---- Millet Kadınla ilgili konu acıyor biz açınca siliniyor alın url:moderatör silmeye alısık onca konu oluyor kadınlarla ilgili küfürler yazılıyor bız acınca anlaşılmadan sılınıyor örnegın su url"deki söz http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=S%F6zler&folderid=42998 amı olanın ımanı olmaz sözü kim için söylenmiş söylesenize amk hadi ? benım konuma gelip öyle böyle demesini bılyordunuz ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2007
    Erkek

    FaTHeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Önyargı Kırılamadıgı Sürece Bu Ülkede Biz 2 Adım öteye Gidemeyiz...
    -----------------------------

    2 adım öteye gitmiş ülkelerden örnek istersen verebilirim sürüsüyle var.. ama boşver tartışma olmasın. 

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek
    kaptana hak veriorm güzel denmiş..

    NesTo | same shit diffirent asshole
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Haziran/2007
    Erkek
    LostDream bunu yazdı:
    -----------------------------

    FaTHeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    Önyargı Kırılamadıgı Sürece Bu Ülkede Biz 2 Adım öteye Gidemeyiz...
    -----------------------------

    2 adım öteye gitmiş ülkelerden örnek istersen verebilirim sürüsüyle var.. ama boşver tartışma olmasın. 


    -----------------------------

    Ne Tartışıcaz Arkadaş Ben Sana Diyorum Bu Ülkede Kürtlere Bazı Çevrelerde Ön Yargı Hala Kırılamamış Sen Bana Nelerden Bahsediyorsun ...


    Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Mayıs/2007
    Erkek

     

    1- konuyu açan arkadaş amacın nedir polemik mi?

     

    2- herhangi bi kaynak verecekmisin,yada verdin de benmi görmedim...

     

    3- uzun zamandır polemiklere katılmıyorum sadece uzakdan izlemekle yetiniyorum ama şunu söylemeden geçemicem;YAZIK ÇOK YAZIK!

     

    niyemi yazık?

    çünkü sitede herşey rayına oturmuşken...herşey yerli yerinde mutlu mesut polemiksiz tartışmasız küfürsüz bi forumda dolaşıyorken pat diye çıkıyorsun ve ortalıgın içine etmek için varmışsın gibi...kürt-türk tartışmalarını BELKİDE tetikliyorsun...kendine gelmen dileğiyle

     

    SELAMETLE...

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2007
    Erkek
    bahsettiğim şey o dediğin 2 adım öteye gitmiş ülkelerdeki azınlıklar ve önyargılar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    valla ben polemik yapmıyorum sadece bana göre dogru diyorum hiç birinize laf attıgımı sanmıyorum ben kürtleri sevmiyorum ama hepsini degil tabik kürt arkadaşlarım var ama çoguda şerefsiz olanlar var onlanrdan bahsediyorum bana katılmak zorunda degilsiniz şuandada hükümette kürtler var ama tabi degişiyor durula göre neyse polemik felan yok yani

    bide yavuz sultan selime kürt diyen zihniyete biraz tarih okumasını öneriyorum ..saygılarr 

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek

    hmm.. pek güzel demis.. hosunuza gitti di mi?

     dostlarim.. akli olana sadece tek bir sual.. ve bu soruyu hiç düşünmeden ve hiç de utanmadan Allah'in mescidlerine girip, bu siir ile ilgili tartismalarda da paralel fikirde insanlarda görüyorum.. Yavuz Sultan Selim, sancagi aldiktan sonra halife idi degil mi? Peki.. Bir Islam halifesi.. ALLAH'in yeryüzündeki dininin hakimiyetini temsil eden ve tüm müslüman halklarin emiri konumunda olan bir halife, yüzde 95'i müslüman olan bir halk icin (üstelik sünni sancaktarligini yapan osmanli acisindan ince bir anektod; kürdlerdeki sünnilik orani türklerden fazladir) böyle sözler agzina alir mi? alabilir mi? peki o zaman milliyetcilik ve ulus-devlet gibi kavramlarin yasamadigi bir dönemde, devlet-i aliyye'ye kendi istegiyle tabi olmus bir halki nasil tutabilirdiniz? Ya da kendi topraklarinda barinabilirdiniz?

      Akilli olun.. hala anlamiyor musunuz.. Icimize akitilan zehrin kokusunu almiyor musunuz? Genelkurmay baskanligindan Cumhurbaskanligina, basbakanliktan bakanliklara her türkiye cumhuriyeti evladi gibi, askerliginden memurluguna Edirneli Selimden, Antalyali Ahmetten farki olmayan insanlarimiz.. chp milli şefi ismet inönü, türkiyeyi dünyaya acan turgut özal, milyonlarin sevdigi dürüst lider dedigi kibris fatihi karaoglan bülent ecevit, tvlerde izlediginiz, onlarla agladiginiz güldügünüz yüzlerce insan, mehmet ali erbil, yilmaz erdogan, türkiyenin en iyi sesi dediginiz insan ibrahim tatlises, türkiyenin en güzel kadini dediginiz hülya avsar, yilmaz güney vs vs vs.. türkiyede milyonlarca insanin üstad dedigi Allahin kitabina baglanmasina vesile oldugu said-i nursi, kudüsü haclilardan müslümanlara fethedip hediye eden selahaddin eyyübi.. Otobüste annenize kizkardesinize yer veren, sokakta ateşin var mi kardeşim dediginiz, saracoglunda alisamiyende, türkiye ulusal maclarinda omuz omuza bagirdiginiz sevindiginiz, kiminizin enistesi, kankasi, yoldasi susu busu.. derdiniz ne anlamiyorum? Birseyler tartiyorsunuz aklinizca.. Bir denklem: her siyonist yahudidir, ama her yahudi siyonist degildir.. Bu denklemi kuramiyor musunuz? Her pkkli kürd kökenli olabilir, ama her kürd pkkli degildir.. Herseyin bir sosyolojik arkaplani vardir.. Oturup sorunumuz ne diye düsünmeliyiz eger istedigimiz birlik beraberlik ise.. Sayenizde gün be gün oluyolar da ama merak etmeyin..

     Sen kürdofil misin diyecek olan evet, ben bu ülkenin dibine dinamit olacak bu meseleyle ugrasmaktan dil dökmekten ömrüm tükendi.. Türkmen kürd zaza cerkez bosnak abhaz arab hepsi Biziz.. Türkiyeyiz.. Atatürkü agzinizdan düsürmüyorsunuz, nerede Atatürk milliyetciliginiz? Türkiye cumhuriyetini kuran ve vatandaslik bagi ile bagli olan kisiye "Türk" denir.. Bu topraklarda Türkün anlami budur.. Bu ülkede 20 milyona yakin Kürd var, acikca söylüyorum kasiniyor musunuz? Ic savas mi istiyorsunuz? Her milletten hayirsiz evladlar cikar, 5000 tanesi basimiza daglarda bela olmus 30 yildir kaç cana mal oldu, efendi efendi yasayan vatani bayragi milleti sevenleri de mi karsiniza almak istiyorsunuz, bu siiri okuyan ve övdügünüzü gören bir kürd kökenli gencin ne hissedecegini saniyorsunuz, onu hangi kucaklara ittiginizin farkinda misiniz, pkk ideolojisini desteklemiyorsunuz, asil bölücü siz degil misiniz ???

    Ben de bu forumun moderatörüyüm, ama silmiyorum, diger arkadaslardan da ricam lütfen silmeyin.. Cünkü birseyleri ortay dökmeden, yarin ayni konunun bir daha acilacagindan eminim.. Yillardir buradayiz, artik herseyi biliyoruz..

    pesimist_98in bir de "unutma unutturma" imzasiyla gururla yaptigi halti yemeye niyetli bir sürü insan cikabilir burada.. agzindan döküleni kulagin duymuyor dostum, saygisizsin, nifakcisin, bölücüsün, zihniyetinle bu ülkenin köküne dinamitsin, ayni karsit oldugunu sandigin pkk gibi.. sadece safiniz karsilikli..

     Selametle..!


    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yellowstar
    yellowstar's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Haziran/2006
    Erkek
    ben yıllardır kürtlerin içinde yaşadım, içlerinde iyilerde var kötülerde, her millette olduğu gibi. Fakat kürtler türklerden daha ayrımcı, bu ayrımcılığı içlerinde yaşıyolar sadece, akıllarında hep o hayal devleti kurmak var ve o hayal hayallerden öteye geçmeyecek, bir kaçının bilgisayarını azcık bile karıştırsanız o hayal haritayı kesinlikle görürsünüz, kötülüğümüz için fırsat bulsalar ellerinden geleni artlarına koymazlar bizler için, aslında kardeş kardeş yaşamak varken farkediyorum da bizler farklı kültürlerde ve düşüncelerde insanlarız.
Toplam Hit: 4372 Toplam Mesaj: 37