folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yavuz Sultan Selim [Okumadan Geçmeyin]



Yavuz Sultan Selim [Okumadan Geçmeyin]

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek
    IsLaMiC_ForCe ....... agzım acık kaldı walla... agzımdan aldım demek isterdim ama bu mesajın hakkını yemiyim ben hayatta boyle bir mesaj yazamazdım..aklımdan aldım diyeyim ben sana.. :)

    ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Nisan/2007
    Erkek
    IsLaMiC_ForCe bunu yazdı:
    -----------------------------

    hmm.. pek güzel demis.. hosunuza gitti di mi?

    dostlarim.. akli olana sadece tek bir sual.. ve bu soruyu hiç düşünmeden ve hiç de utanmadan Allah'in mescidlerine girip, bu siir ile ilgili tartismalarda da paralel fikirde insanlarda görüyorum.. Yavuz Sultan Selim, sancagi aldiktan sonra halife idi degil mi? Peki.. Bir Islam halifesi.. ALLAH'in yeryüzündeki dininin hakimiyetini temsil eden ve tüm müslüman halklarin emiri konumunda olan bir halife, yüzde 95'i müslüman olan bir halk icin (üstelik sünni sancaktarligini yapan osmanli acisindan ince bir anektod; kürdlerdeki sünnilik orani türklerden fazladir) böyle sözler agzina alir mi? alabilir mi? peki o zaman milliyetcilik ve ulus-devlet gibi kavramlarin yasamadigi bir dönemde, devlet-i aliyye'ye kendi istegiyle tabi olmus bir halki nasil tutabilirdiniz? Ya da kendi topraklarinda barinabilirdiniz?

    Akilli olun.. hala anlamiyor musunuz.. Icimize akitilan zehrin kokusunu almiyor musunuz? Genelkurmay baskanligindan Cumhurbaskanligina, basbakanliktan bakanliklara her türkiye cumhuriyeti evladi gibi, askerliginden memurluguna Edirneli Selimden, Antalyali Ahmetten farki olmayan insanlarimiz.. chp milli şefi ismet inönü, türkiyeyi dünyaya acan turgut özal, milyonlarin sevdigi dürüst lider dedigi kibris fatihi karaoglan bülent ecevit, tvlerde izlediginiz, onlarla agladiginiz güldügünüz yüzlerce insan, mehmet ali erbil, yilmaz erdogan, türkiyenin en iyi sesi dediginiz insan ibrahim tatlises, türkiyenin en güzel kadini dediginiz hülya avsar, yilmaz güney vs vs vs.. türkiyede milyonlarca insanin üstad dedigi Allahin kitabina baglanmasina vesile oldugu said-i nursi, kudüsü haclilardan müslümanlara fethedip hediye eden selahaddin eyyübi.. Otobüste annenize kizkardesinize yer veren, sokakta ateşin var mi kardeşim dediginiz, saracoglunda alisamiyende, türkiye ulusal maclarinda omuz omuza bagirdiginiz sevindiginiz, kiminizin enistesi, kankasi, yoldasi susu busu.. derdiniz ne anlamiyorum? Birseyler tartiyorsunuz aklinizca.. Bir denklem: her siyonist yahudidir, ama her yahudi siyonist degildir.. Bu denklemi kuramiyor musunuz? Her pkkli kürd kökenli olabilir, ama her kürd pkkli degildir.. Herseyin bir sosyolojik arkaplani vardir.. Oturup sorunumuz ne diye düsünmeliyiz eger istedigimiz birlik beraberlik ise.. Sayenizde gün be gün oluyolar da ama merak etmeyin..

    Sen kürdofil misin diyecek olan evet, ben bu ülkenin dibine dinamit olacak bu meseleyle ugrasmaktan dil dökmekten ömrüm tükendi.. Türkmen kürd zaza cerkez bosnak abhaz arab hepsi Biziz.. Türkiyeyiz.. Atatürkü agzinizdan düsürmüyorsunuz, nerede Atatürk milliyetciliginiz? Türkiye cumhuriyetini kuran ve vatandaslik bagi ile bagli olan kisiye "Türk" denir.. Bu topraklarda Türkün anlami budur.. Bu ülkede 20 milyona yakin Kürd var, acikca söylüyorum kasiniyor musunuz? Ic savas mi istiyorsunuz? Her milletten hayirsiz evladlar cikar, 5000 tanesi basimiza daglarda bela olmus 30 yildir kaç cana mal oldu, efendi efendi yasayan vatani bayragi milleti sevenleri de mi karsiniza almak istiyorsunuz, bu siiri okuyan ve övdügünüzü gören bir kürd kökenli gencin ne hissedecegini saniyorsunuz, onu hangi kucaklara ittiginizin farkinda misiniz, pkk ideolojisini desteklemiyorsunuz, asil bölücü siz degil misiniz ???

    Ben de bu forumun moderatörüyüm, ama silmiyorum, diger arkadaslardan da ricam lütfen silmeyin.. Cünkü birseyleri ortay dökmeden, yarin ayni konunun bir daha acilacagindan eminim.. Yillardir buradayiz, artik herseyi biliyoruz..

    pesimist_98in bir de "unutma unutturma" imzasiyla gururla yaptigi halti yemeye niyetli bir sürü insan cikabilir burada.. agzindan döküleni kulagin duymuyor dostum, saygisizsin, nifakcisin, bölücüsün, zihniyetinle bu ülkenin köküne dinamitsin, ayni karsit oldugunu sandigin pkk gibi.. sadece safiniz karsilikli..

    Selametle..!


    -----------------------------

     

    NOKTA...! 


    * Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mart/2007
    Erkek

    Güzel yazmışsın kürt derken genelleme yapmak istemedim..

    "sokakta ateşin var mi kardeşim dediginiz" demişsin de aklıma geldi.. Bugün yine İstanbulda 2 tane Belediye otobüsünü ateşe vermişler..

    Bugün yine Osmaniye'de askeri araca ateş açılmış 1 er şehit olmuş.. Bunlar artık etkilemiyo galiba sizi.. Doğru alıştık artık

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IsLaMiC_ForCe
    IsLaMiC_ForCe's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Haziran/2002
    Erkek
    LostDream bunu yazdı:
    -----------------------------

    Güzel yazmışsın kürt derken genelleme yapmak istemedim..

    "sokakta ateşin var mi kardeşim dediginiz" demişsin de aklıma geldi.. Bugün yine İstanbulda 2 tane Belediye otobüsünü ateşe vermişler..

    Bugün yine Osmaniye'de askeri araca ateş açılmış 1 er şehit olmuş.. Bunlar artık etkilemiyo galiba sizi.. Doğru alıştık artık


    -----------------------------

    güzel, öyle anlamak istiyoruz galiba.. saydigin seyleri yapan "sahislar", bir düsün, ve cevap ver; sadece, ve sadece, kürd kökenli olduklari icin mi yaptilar, yoksa bir ideolojiye zihniyete saplandiklari icin mi, ve kökenleri sadece o ideolojinin beslendigi kanini emdigi yasamasi icin sömürmesi gereken bir gercek mi? karar ver, nasil görmek istiyorsan öyle karar ver..

    tamam ya da hadi kalk bütün kürdlerin evlerini bu geceyarisi boyalarla isaretleyelim, ve yarin temizlige basliyoruz.. e %5de %10da olsa iclerinden biri yarin daga cikabilir.. pire icin yorgan yakiyoruz nasil olsa?? o yorgan kül oldugunda sende yorgansiz kalacaksin haberin yok...


    "Oku! Yaratan Rabbinin adıyla oku. O insanı alak'tan yaratmıştır. Oku, Rabbin sonsuz iyilikler sahibidir. İnsana bilmediklerini, ve kalemle öğreten, O'dur."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Herbokolog
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    IsLaMiC_ForCe 

    valla hoja şu var kürt arkadaşlarım var iyiler sevdigim insanlar ama çogu şerefsiz ben lazım belki ayrım gibi olacak  ben sevmeme çogunu adam ATAMA dilme laf edecek sonra sevecem yok öyle ha bugün desinler kürtleri kesecez diye en önde gitmeye razıyım onların derdi kürdistan   onlar öyle istedikce bizde böyle olacaz onlar kafalarını bi degiştirsinler..

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek

    yavuzun böyle bir söz söylemiş olacağına ihtimal vermiyorum.

    Belli odakların yakıştırmasından başka bir şey değil. 

    Yakıştırma bile değil hatta resmen yapıştırma.  

    Yavuz'a kürt tü diyen arkadaşada gülücüklerimi yolluyorum. :D:D 

    Kayı ne zaman kürt aşireti oldu da bize haber etmediler? 


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsortiC
    AsortiC's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek

    Yazı tamamiyle forumun içinde huzursuzluk yaratma amacıyla eklenmiş
    Sebebi: Burada bir çok sefer kürt - türk tartışması oldu.ve yasaklandı.
    Yasaklara uyulmadığı görülüyor..
    Forumda gerginlik yaratma peşinde olanlara sadece elveda diyorum..ve hiç yakıştıramıyorum
    ucuz ve ipnece hareketler uzun vadede bi bok katmaz size..götünüzü en fazla 1-2 gün kaldırır..
    Umarım yararlı bizlerin bişiler kapabileceği anlam çıakrabileceği yazılar dökümanlaradaha çok önem
    vermeye başlıyacağız..

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek
    bencede polemik yaratmak için açmış..... hani konuyu acan arkadas nerde?? ben hiç bir yorumunu goremiyorum bi laf attı ortaya cıktı gitti...süreli BAN diyorum ben...

    ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    En iyi kürt ölü kürt! haydi hodri meydan. yakabilen yaksın beni ;) provake ediyorum sizleri..

    kendinize ayığ olunuz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Mayıs/2007
    Erkek
    yok abi ne kürdü ya yapmayın yaa !

    DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
Toplam Hit: 4395 Toplam Mesaj: 37