Yazıcı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Tercihen renkli. Bütçe max 5k.

Sağlam olsun, Üzmesin yeter.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    kazasker1 bunu yazdı

Tercihen renkli. Bütçe max 5k.

Sağlam olsun, Üzmesin yeter.

Banada lazim oglen kirdi zaten memnunda degilim , evde odev modev cikartacak uzmeyecek renkli 5 6k lik 6 9 ay taksitli :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Aslında renkli diye tutturmasalar, HP 1100 kaya gibi sağlamdır. 11 yıl kullandım okulda.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

epson l3252 kullanıyorum 1 senedir memnunum hocam.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

Aynısını bende kullanıyorum çok memnunum.Günde ortalama 30-40 tane cıktı alıyorum memnunum.1 aydır 1.000 taneye yakın çıktı aldım sadece kafası iz yapmaya başladı kafa temizliği yaptım düzeldi.Çok nadirde olsa yarım sayfa cıkartıyor ama genel manada alınır

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Epson EcoTank ET-4700 kullaniyorum tankli model tavsiye ederim. 3 yil sonra 1 kez siyah doldurdum o kadar renkliler halen duruyor.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

epson l3151 wifi. uzun süre kullanmayınca renkler sapıtabiliyor, ancak bi kafa temizliği yapınca kendine geliyor.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

epsonun L32XX serisi iyi hocam ben de 4 sene falan olacak alalı. Fotoğraf kağıdına baskı aldım, a4e sürekli alıyorum, arada 6 ay boş yattığı oldu bir kafa temizliği kendine geldi. fotokopi var, wifi var. belki tek problemi airprint olmaması. onun harici ev için bence olması gereken tek cihaz, basic, sağlam, işini yapan.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    makets
    makets's avatar
    Erkek

Bitmeyen kartuş sistemli yazıcı alıp. 1000 lerce sayfa kitap basma hayalim vardı. Yazıcıyı calistirmadiginda da kartuşlar donuyor falan derken saldım konuyu. Yine de bu amaca hizmet edecek sağlam cihaz önerisi de varsa harika olur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bilgisayar işi yapan bi arkadaşım da epson l1250 önerdi.  Epson alacağım sanırım.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

epson L 3252 aldım memnunum 3250 den farkı ne bilmiyorum :) aynı herşeyi

1 tank siyah bitirdim renkliler duruyor hala orjinal mürekkepleri ne kadar pahalı diyordum önceleri ama fotoğraf felan basmasam fotoğraf kağıtlarına herhalde 5 yıl gider

1 yılın sonunda 1 siyah doldurdum yarıya geldi diğer renkler çeyrekte  ve alabildiğine renkli bastım :) memnunum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1395 Toplam Mesaj: 24
yazıcı bilgisayar renkli