Yazıcı Tavsiyesi
-
-
-
Aslında renkli diye tutturmasalar, HP 1100 kaya gibi sağlamdır. 11 yıl kullandım okulda.
-
epson l3252 kullanıyorum 1 senedir memnunum hocam.
-
Kreyzi bunu yazdı
Aynısını bende kullanıyorum çok memnunum.Günde ortalama 30-40 tane cıktı alıyorum memnunum.1 aydır 1.000 taneye yakın çıktı aldım sadece kafası iz yapmaya başladı kafa temizliği yaptım düzeldi.Çok nadirde olsa yarım sayfa cıkartıyor ama genel manada alınır
-
Epson EcoTank ET-4700 kullaniyorum tankli model tavsiye ederim. 3 yil sonra 1 kez siyah doldurdum o kadar renkliler halen duruyor.
-
epson l3151 wifi. uzun süre kullanmayınca renkler sapıtabiliyor, ancak bi kafa temizliği yapınca kendine geliyor.
-
Kreyzi bunu yazdı
epsonun L32XX serisi iyi hocam ben de 4 sene falan olacak alalı. Fotoğraf kağıdına baskı aldım, a4e sürekli alıyorum, arada 6 ay boş yattığı oldu bir kafa temizliği kendine geldi. fotokopi var, wifi var. belki tek problemi airprint olmaması. onun harici ev için bence olması gereken tek cihaz, basic, sağlam, işini yapan.
-
Bitmeyen kartuş sistemli yazıcı alıp. 1000 lerce sayfa kitap basma hayalim vardı. Yazıcıyı calistirmadiginda da kartuşlar donuyor falan derken saldım konuyu. Yine de bu amaca hizmet edecek sağlam cihaz önerisi de varsa harika olur.
-
Bilgisayar işi yapan bi arkadaşım da epson l1250 önerdi. Epson alacağım sanırım.
-
epson L 3252 aldım memnunum 3250 den farkı ne bilmiyorum :) aynı herşeyi
1 tank siyah bitirdim renkliler duruyor hala orjinal mürekkepleri ne kadar pahalı diyordum önceleri ama fotoğraf felan basmasam fotoğraf kağıtlarına herhalde 5 yıl gider
1 yılın sonunda 1 siyah doldurdum yarıya geldi diğer renkler çeyrekte ve alabildiğine renkli bastım :) memnunum