Yazıcı Tavsiyesi
-
makets bunu yazdı
Bitmeyen kartuş sistemli yazıcı alıp. 1000 lerce sayfa kitap basma hayalim vardı. Yazıcıyı calistirmadiginda da kartuşlar donuyor falan derken saldım konuyu. Yine de bu amaca hizmet edecek sağlam cihaz önerisi de varsa harika olur.
Ben de bu yönde öneri istiyorum. Ne almak gerekiyor.
-
3256 epson
-
arkadaşlar bitmeyen kartuşlu olayı yalan yazıcıdan 3 günde 1 çıktı almayacaksanız jelli(mürekkepli) yazıcılardan uzak durun. uzun ömürlü olsun istiyorsanız tozlu tonerlilerden alın kafanız rahat eder. Kitap gibi baskı alacaklar tozlu tonerlilerden almanız daha sağlıklı olacaktır.
-
Epson l3250 aldım 2 yola yakın oldu 2 kızın ödevleri zartı zurtu gereği sık kullanıyorum, renkliler azaldı siyah ikinci şişenin yarısına gelmedi. Hiçbir arıza vermedi, renkler sapıtınca kafa temizliği yapıp yola devam. Uzaktan yazdırma özelliği var ben işten veriyorum evden çıkıyo jdjsksks
-
yanak bunu yazdı
Epson l3250 aldım 2 yola yakın oldu 2 kızın ödevleri zartı zurtu gereği sık kullanıyorum, renkliler azaldı siyah ikinci şişenin yarısına gelmedi. Hiçbir arıza vermedi, renkler sapıtınca kafa temizliği yapıp yola devam. Uzaktan yazdırma özelliği var ben işten veriyorum evden çıkıyo jdjsksks
Hocam Android telefonla yazdırma yapabiliyor muyuz? Telefondan yazdır diyip yazdırabiliyor muyuz?
-
3 yildir brother dcp-1511-2t kullaniyorum toneri halen bitmis degil alip kopek niyetine kullanabilirsiniz oyle bir yazici.
-
HorbaDor bunu yazdıyanak bunu yazdı
Hocam Android telefonla yazdırma yapabiliyor muyuz? Telefondan yazdır diyip yazdırabiliyor muyuz?
evet hocam wifi var aynı ağda olman yeter, epson iPrint diye app var oda stabil. burda söylemiş https://epson.com.jm/Support/Printers/All-In-Ones/L-Series/Epson-L3250/s/SPT_C11CJ67301
bide bu appde stabil iyi calisiyor.
https://epson.com/Support/Other-Products/Mobile-and-Cloud-Solutions/Epson-iPrint-App-for-Android/
benim eski yazıcıydı tavsiye ederim bende.
-
Japonlar ölümüne sağlamdır servis Bakım kolaydır ergonomiktir,kyocera,brother,Epson gider.
-
Peki bu 3250 ile 3252 arasındaki fark nedir?
-
herkesin dedigi gibi epson aldim, n11 de sacma salak kuponlar var cark falan ceviriyorsun, onunla alirsan bitmeyenkartustan daha ucuza geliyor, geliyor dedigimde 100 lira falan bakma :)