folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yazilim Öğrencisine Notebook

Yazilim Öğrencisine Notebook

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo

Merhabalar bir arkadasım üniversite kazan mış, yazılım bölümü bir pc alayım ona dedim. Tahmini 5-7 K tl geçmeyecek şekilde bir notebook bakayım dedim.

fiyat performans olarak iyi bir makine, Ekrankartina ihtiyaç yok, 256-512 ssd, 12-16 gb ram, iyi bir işlemci kaliteli malzemeli bir notebook (2-3 yil kırmadan kullansın, menteşesi boyası kalkmasın 2 günde gibi) bakacak olsam öneriniz var mı dır?

Notebook için thinkpad seveneklerine bakacağım bir, sizin de öneriniz olursa sevinirim.

edit: ucuz etin yahnisi güzel değildir ama, ne kadar ucuz o kadar az kacar bana :)

rakkoc tarafından 31/Ağu/18 11:59 tarihinde düzenlenmiştir

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cache
    cache's avatar
    Erkek

İdeapad 520 i7 bakabilirsin hocam 2 yıl önce de almıştık geçen hafta da aldık memnunuz. Thinkpad diye kendin yazmışsın lenovodan şaşma kasa çok sağlam :)

Hayırlı olsun

En iyisi olmadan önce, her zaman en kötüsü olmaz mı ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

hocam ne kodlamak istediğine göre değişir bazı programlama dilleri var ufak editörler bile yeter şahsen ben ideapad 320 kullanıyorum memnunum fakat android studio işine girersem hafiften kasmalar oluyor ama python veya dotnet de sorun yok 

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Abi 5-7 bin ne :D ben ilk 2 sınıfta 600 liralık cihazla lablara gidiyordum sıkıntı olmuyordu. Okulda yapacağı en ağır şey ne olabilir ki programlamaya dair

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

ulan ne arkadaşlar var bee (=

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

en kötü bir 1050ti falan olsun, öğrenci adam arada sıkılırlarsa pubg falan oynar :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    whopper bunu yazdı

Abi 5-7 bin ne :D ben ilk 2 sınıfta 600 liralık cihazla lablara gidiyordum sıkıntı olmuyordu. Okulda yapacağı en ağır şey ne olabilir ki programlamaya dair

dolar kurundan haberin yok galiba reis :) 5binle ancak giriş seviyesinin az üstü alınıyor artık

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Hocam bence thinkpad al geç , daş gibi makina 😁

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Lenovo'ya iyi diyorlar.

Böyle arkadaşa can kurban :)

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
Toplam Hit: 1997 Toplam Mesaj: 16
yazilimci notebooku redbull kanatları fiyat performans