folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yediğim En Fena Dayak.

Yediğim En Fena Dayak.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yokmu kimsenin dayak hikayesi ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    N0NSt0P
    N0NSt0P's avatar
    Erkek

Bende bekliyorum anlatın müridler. Hiçmi aciz kalıp sopa yemediniz. Çoğu tahribat müridinin içinde birer rambo mu yatıyor yoksa :|

Yaşayan bilinç;bir şekilde birşeyin olasılığını, gerçeğe dönüştürme etkenidir. Evrenimizin oluşundaki en önemli unsur, onu gözlemleyen bilinçtir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek

yediğim en sağlam dayak... 

lise son. kız meselesi yüzünden. boran diye bi totoş vardı. tehdit etti beni. bende ona atar yapınca bölünerek çoğaldı şerefsiz. tam 7 kişi daldılar. 3 tanesi yüzükle bezemiş parmakları. hiç yumruk atamadığım bi kavgaydı. 2 tanesi direk kollara sarıldılar. 5 tanesi üzerimde horon tepti. surat öyle bi dağılmıştıki, asıl acıyı aynada suratımı görünce hisssettim. o derece. 

hayır dayak yediğimden çok piyangodan çıkmış dayak yediğime canım sıkılır. çünkü kız benim kız değil, mesele de benim meselem değil. bok yere...

vay ak. hala hatırlayınca bi acayip oluyorum ya. 1 ay burnuma dokunamamıştım anasını satiim. 

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

ailemden ufakken yedigim ufak dayaklar disinda hic dayak yemedim :D

Yiyen varsa anlatsin :p 

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

İlkokul 6. sınıfta birtane matematik öğretmeni geldi yeni atandı bizim okula.

Siftahı bende açtı =) Önümde birtane eleman oturuyordu sınıfta kolunu hep benim sıraya koyarda arkaya ayar oluyordum.

Buna bağırdım çeksene kolunu diye. Bizim hoca duydu gelin ikinizde yanıma dedi. Vur bakayım ona dedi. Böyle elimi dokundurdum çektim =)

Onada vur bakayım sende dedi oda aynısını yaptı.

Bu ne be bune dedi. Bu tokat mı bu toz almak dedi. Bana bir yağladı güzelce küçücük çocuğa hayvan gibi vurulur mu =D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

yokmu kimsenin dayak hikayesi ?

-----------------------------

rica etsem konuyu 1 kereliğine anasayfaya paslarmısın Geyiğe giren pek olmuyor anlaşılan.iyi malzemeler çıkar kanımca :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

olmaz mı yav, elazığda ülkücü kılıklı, kendini vatan sever geriye kalanları vatan haini gören, üstündeki kıyafetleri ve cep telefonlarıyla beraber beş para etmez, insan taklidi yapan, polat alemdar kılıklı öküzlerden dayak yedim.

6 kişi etrafımı çevirdi göz açıp kapayıncaya kadar da bitti. bana diyorki sen diyarbakırlıymışsın, pkk lıymışsın, (saçlarım belime kadar gelmiş, kimseyi züklemeyen, samimiyetim olmayan birinin benimle konuşmaya başlamasının yerin dibinde biteceği biliniyordu, o yüzden herkez uyuzdu bana. ünide toplasanız %20 lik bir kesimle konuşmuşumdur, onlarda sınıf arkaşım.) neyse; her diyarbakırlı pkk lı mı oluyor vs... gibisinden laf sokacak yer arıyorum (malatyalıyım lan ben kimliğini göster sussun köpekler, amq o anda bile kaşıntıya devam). hıyar herifler hilâl taktiği uygulayarak haçlı ordusu ayarındaki ben'i, 6 kişi olmak suretiyle bir güzel yumaşattılar. ilk darbeyi enseme yedim ve yere düştüm, yere düştükten sonra kaç darbe yedim bilgim yok. polis e gidincede gelip özür diledi yavşaklar.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shivo
    shivo's avatar
    Erkek

herkes dayağını boş dersteyken yemiş.

şimdiden söylym öyle alım şalım bir dayak değil :)

benim de bir gün ders boştu 8. sınıftaydım müdür yardımcısı geldi adam okula yeni gelmiş sınıftan bir çocuk kaldırdı öğretmen masasına konuşanları yaz dedi o da tamam dedi sonra yardımcı gitti sınıftan bende masaya kaldırılan çocuğa çantandan kitap alıyorum oks vardı ya o zamanlar ona çalışacağım dedim,o piçte kağıda yazmış sonra başka bir arkadaşı daha yazdı,sonra yardımcı geldi işte çağırdı ikimizi yanına bir tane tokat attı o kadar yediğim en büyük dayak bu :))))9999 ama bundan sonra bizi kağıda yazan çocuğu dövmüştük o attığım en pis dayaktı :)))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Boks karıyerım zirve yapckken ringde ters bı yumrukla hafızamı kaybettım Allah tan gecıcı hafıza kaybıydı bi kaç gun sonra

duzeldım ve cevremdekilerin baskısından dolayı bırakmak zorunda kaldım pişmanım ama bıraktıgma

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

lise 2 de dersi bizde olmadıgı halde paşa nuri edebiyat dersimize girdi.

sınıfta cıt ses yok, adamda nasihat veriyor.

her yigidin sogan yiyisi farklı diyince bende;

'sogan degil o amk yogurt dedim :|

sonrasını bi arkadas anlatıyor...

filmlerde hızlı cekim olurda adam bir anda baska bi yerde biter ya aynen oyle oldu.

sana bi vurdu copun yanına dustun :|

olayı zar zor hatırlıyorum :F

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
Toplam Hit: 18035 Toplam Mesaj: 116