folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Yediğiniz Dayaklar :)

Yediğiniz Dayaklar :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_COMMANDO
    the_COMMANDO's avatar
    Erkek

Okulda hocalarda dayak yerdim genellikle

bir seferinde çok pis vurdular şerefsizler müdür üdür müavini falan sandalle sopa ne buldularsa üstüme düştüler

onun dışında bana dayak atmak hiç bir babayiğide nasip olmamıştır...

Dalımızı Kıranın Ormanına DÖK BENZİNİ YAK HEPSİNİ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maganda
    maganda's avatar
    Erkek

Marmaris'te olanlar bilir Marmaris Sabancı Lisesi şehrin tam merkezinde Atatürk heykelinin karşısındadır lise 1 deyken Bi Artis motorla geçiyodu BKz.yamaha R1    1,2 tur attı sonra bi baktım motor elinde gelıyo bozulmuş

o duymayacak şekilde Zuahaha mauahhaha çektim Artis rezil oldu felan dedim.Tabi  o duymadı lan Arkama  bi baktım Son sınıflardan Bi eleman Sen gününü görürsün dedi :S Babalara geldık dedım meğerse motoru bozulan artisin arkıymış :)

Gitmiş Sölemiş Tabi motor bozulunca rezil olan artis butun hıncını benden alcak :Q önce beni ispiyonlayanı pataklamış sen niye dalmadın diye Sonra Çıkışta beni çağırdı heykelin yanına Tam merkez tahmini Bizi izleyen Öğrencilerle birlikte 4000,5000 kişi çıkar bi daha ateşlenınce 1vs1 ken ben tek kaldım 7vs1 oldu en son Tek bi tekme hatırlıyorum ortalık karıştı herkes bırbırıne girmiş o karambolde :) sonra motorcu ile konuştuk anlaştık.

Şimdi İse kardeş gibiyiz :)

Allah Bozmasın...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Orta2 yada Orta 3 e gidiyorum... birtane cocuk var geliyor gidiyor satasiyor...olm siktir git iste...neyse ben alttan aliyorum falan...birgun kapida nobetciyim geldi disari cikacam...cikamassin ...cikacam...cikamassin...derken gozunun ustune birtane kapatmisim :D simdi siktir git disari cikabilirsin dedim :D ciktida .... neyse okul cikis saati oldu bizim yurtcular falan herkes laylaylom gidiyor...bende agirdan yurda koyuldum :D .... amanin o da ne karsimda 20-60 yas arasi bir ordu var ;D ... cocuk sulalesini toplamis dedesi dahil :D .... agzimi acmama ve kacmaya firsat kalmadan 40yasinda birisi yakamdan tutup kaldirdi kafayi bi gomdu leylayim ben :D....ayaga kalktim kafami sola ceviriyorum 4-5 tane yumruk kafa saga savruluyor 4-5 yumrukta oradan....dedesi bile yumruk atti elemanin ....ben iflas etmisim ama :D ...yasama sevincim bitmis.... neyse 10-15dk beni pis dovduler...ben yerde kivraniyorum.... okulun yaninda bir bakkalci vardi adam su getirdi falan agzimi yuzumu yikadim...kan :D ...neyse kaportayi dagitmis bir sekilde yurdun kapidan iceri adim attim...tabi bizimkiler fittirdi kim yapti anlat olm.... oldurelim gidip :D .... ya yok olm bos verin dedim....kenan abi bi tokat patlatti bana ...soyle la kim yapti....abi dedim boyle boyle...cocugun evini bilionmu ....he biliyorum ...okulun 3-4 sokak ilerisinde...yalniz mahalleleri hep akraba ayni koyluler(karaisali) neyse abi 6-7 arkadas liselere felan gidip bizim yurtculari cagirdi ogleden sonra baya bir toplandik 70-80 kisi rahat variz genel nufus 210 :) ...boyle akin akin gidiyoruz :D .... mahalleye geldik mahalle kare seklinde 6-7 arkadasla ben onden gidip cocugu cagiracam...digerleride kare seklined olan sokagin koselerinde beklicek...millet cama cikti bize bakiyor.... neyse zile bastim abi... baktim babasi amcasi sopa alip asagi iniyor :D ...inin inin gotunuze teneke baglayalimda gorun :D .... geldiler karsimiza ne var ulan kufurler falan.... bi islik sagdan soldan bizimkiler geliyor ucu bucagi gorunmuyor sekil kaymis kafalar 3numara trasli cocuklar hepsi :D ....uff amcasindan dedesine kadar agizlarini actirmadan dovduk serefsizim...evlerin camlarini kirdik...diger akrabalarindan falan 4-5 kisi daha disari ciktilar onlarda dayaklarini yediler.....cok pis dovduk...adamin karisi agliyor yalvariyor....ama vicdanimiz sizlamiyor zerre kadar...normalde ben o gun o cocuga attigim yumruk yuzuden gece uyku uyuyamazdim vicdanim sizlardi...acirdim...ama gelip 40-50 yasindaki adamlarin beni dovmesi gucume gitti gurur yaptim amk...vicdanim zerre sizlamadan bi guzel got ettik adamlari....sonra mahalleden cikarken polis geldi.... bizim en onde Yasar abi vardi...polislerin basbelasi...polisler yasari gorunce olay yerine gelmeden geri donduler...yasalar karsisinda polis devlet cocuklarina(yurtculara) bi bok yapamiyor :D ...2hafta falan kafam gozum kolum bacagim dalagim bobregim heryerm agridi :D hayatimda cok az dayak yedim en piside buydu :D ....

not: kafam hic yarilmamistir bu yasima kadar :D burnum cok kanadi ama kirilmadi...kolum bacagim hic kirilmadi...acayip bir cocuktum :d

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

12 yaşındayım. 

dönbaş denen bi hastalık var kümes hayvanlarında oluyo. bizim komşunun tavukları vardı köyde. tavuğun yanına gidiyom, ne işin var işte itin tavuğun yanında çık sokağa karıya kıza vur.. neyse gidiyom tavuğun yanına ama tavukta hiç reflex yok, mal mal bakıyo bide kafasını hızlı döndürünce ibiği sallanıyo bende bu duruma kıl oluyom. bi tuttum tavuğu kuyruğundan, kaçmıo encik. madem kaçmıon, bende tuttuğum kuyruğundan kaldırdım yukarı salladım salladım derken kuyruğu koptu :) lan dedim bu bozukmuş. gittim başka bi tavuğa, o kaçtı. başka bi taneye gittim o kaçmadı. tuttum onuda kuyruğundan. "gelin lan gelin tavuk sevem" şeklinde köy ahalisini çağırdım yanıma, kimisi tavuğu sevio kimi böle pıt pıt(!) yapıo kafasına. bende rutin olarak tavuğu belli yüksekliklerden serbest düşmeye bırakıom. salak 2 ayağının üstüne düşemio... huşu içinde bu aktivitemizi sürdürürken tavuk sahibi bi gördü. arkadaşların hepsi dağıldı ama ben farkında değilim daha. enseden şrak die bi geçirdi. lan bi dövdü bi dövdü. insanoğluna bi tavuk için bu yapılır mı. öğretmendi hatta kendisi. ulan mına kodumun çetin hocası. bi gün bulacam seni ve dönbaş edecem. ahtımdır.

on error go to hell
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BadMad
    BadMad's avatar
    Erkek

11-12 Yaslarındayım Günlük Mevlanın Ordan Topladıgım İzmaritleri Zevk Sefa İçinde İçerken Durmadan Bir Köpek Yakalar Bütün İzmaritleri Köpeğin Götüne Basardım Bastımda İyi Bok Oldu Sanki.Yine Bir Gün İzmaritleri Köpek Lecinin Götüne Basarken Evin Altındaki Mobilyacı Fehmi Dayı Görmezmi Beni Acayip Etti Bir Dayak Yedim Ama Dillere Destan Kaşım Gözüm Patladı.Amcam Herifin Yanına Gtti Bizim Yegeni Niye Dövdün Dedi Pezevenk Demezmi Köpekleri Sikiyor Ben Ettim Amcam Etmedi Amcamda Kafamı Yardı Ne Dayaktı Be :) ....

To Be Or Not To Be
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    might
    might's avatar
    Erkek
    bi keresinde çıktıım kızın abisi parkta ikimizi yakalamıştı kızı ewe yolladı bnim kullanıcı ayarlarımla oynadı o günden beri dudaımın kenarında(sağ) içeri doğru meyil var kaç dikiş attıklarını unuttum. zaten olaydan bi kaç ay sonrada ordan taşınmıştık şimdi çocuu islah evine almışlar geliba hırsızşlıktan
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    ulan ilkokuldayken derste gülüyom eğleniyom diye öğretmenmidir ne göttür yanına çağırıp bi tokat attı 180 derece çevirttirdi beni orospu çocuğu.bi ben alamadım intikamımı

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek
    antisozel bende karapınarda bi ara dayağın eşiğine geldim ama tabi güzel kaçtım.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek

5. sınıfa kadar ogretmenimden dayak yedim..yazım kotu die.... o ogretmenlere karsı hala onyargım wardır.... babamdan cok dayak yedim.. ama bi keresinde ağzım burnum hiç bişi kalmamıştı... o yuzden 3 senedir babamı hiç sewmem.... bir an ewwel ewden cıkmaya bakıyorum... buda bana korkunc bi ders calışma hırsı kazandırıyor...

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    Muavinden dayak yemiştim bikeresinde :) adam eğil dedi ben de eğilmeye çalıştım ama tam eğilememişim heralde kalabalıktı da zaten :) adam inince beni bi güzel dövmüştü ben ne olduğunu sonradan anladım ama dayak yerken niye dövüyo bu adam beni diye düşünmekten dayağı hissetmedim :)
Toplam Hit: 17531 Toplam Mesaj: 66