Yeni ADSL Tarifeleri Açıklandı
-
ben sımdı sınırsız 1 mbit kullanıyorum.. hız düşmesi yaşayacak mıyım.. öle bişe olursa interneti kapattırırım
-
1024/256 limitsiz 32ytl mi yazıyor orda?
-
yaww :| fiyatları düşürmüşler işte ayrıca yeni bi tarife daha çıkarmışlar ne diye panik yapıyorsunuz..
yeni tarifeye geçerseniz eğer, belli bir hız yok 512 ve 8 mbit arasında dalgalanan bi hız alacaksınız ve 15 gb geçerseniz ay başına kadar 512 ye el mahkum olacaksınız.. kotalı kullananlar için güzel bişey bence.
ayrıca fiyatlarda baya bi düşmüş 1mbit kullanıyorum 4 mbite kadar çıkarım artık ben.
-
dikkatinizi çekerim
İşte Türk Telekom'un açıkladığı toptan satış fiyatları. Servis Sağlayıcı firmaların bu fiyatları son kullanıcıya nasıl yansıtacağı henüz netlik kazanmadı:
yani diyo ki bu fiyatlar artacak sevinmeyin
-
altta Turk.net zaten 8mbitlik paketin fiyatlarını açıklamış 10 tl ek yapın telekomun fiyatına gerçek fiyatı öğrenmiş olursunuz işte xD
-
ip veri akçnedir ötekis nedir ya 2 si farklı ücretlermi aynı faturayamı gelecek ne iştirbu yaa
-
Şu an geçerli olan yeni TTNET tarifeleri ve ücretleri aşağıda.
1 Mbps 4GB kotalı 26,81
1 Mbps 6GB kotalı 36,07
2 Mbps 4GB kotalı 32,001 Mbps LİMİTSİZ 45,31
2 Mbps LİMİTSİZ 63,81
4 Mbps LİMİTSİZ 82,32
8 Mbps LiMİTSİZ 99,00 -
eğer doğruysa 4 mbit alırım
-
Witcher bunu yazdı:
-----------------------------Şu an geçerli olan yeni TTNET tarifeleri ve ücretleri aşağıda.
1 Mbps 4GB kotalı 26,81
1 Mbps 6GB kotalı 36,07
2 Mbps 4GB kotalı 32,001 Mbps LİMİTSİZ 45,31 --------> zaten aynısını oduyoruz :d
2 Mbps LİMİTSİZ 63,81
4 Mbps LİMİTSİZ 82,32
8 Mbps LiMİTSİZ 99,00
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Ben de anlayamadım ne hikmetse, yeniden 512kb/s mi gelmiş? 1mbit sınırsız ne kadar olmuş. Bu arada unutmadan "tnete ispermeçet balinası tersten girsin"
-----------------------------
Bence direkt kafalama girsin. Bu meretin başı daha büyük :D