folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yeni ADSL Tarifeleri Açıklandı

Yeni ADSL Tarifeleri Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ray52Lewis
    Ray52Lewis's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:
    -----------------------------

1 Mbps LİMİTSİZ 45,31 --------> zaten aynısını oduyoruz

Zaten şu an ki ücretler bunlar. Yeni tarife ücretleri değil..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek
    Kafalarda soru işaretleri var :D ben 50 lira civarına sınırsız kac mbit geliyorsa ona zıplarım en güzeli.. o esnek olayı bullshit :D 8 mbitle 15 gb ı yarım günde doldururum ben :Ç Allah göstermesin

Altan naptın oğlum :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

olayı anlamayanlar için özetliyim..

bildiniz üzere ttnet alt yapısı üzerinden adsl satıyor yani örn biri adsl e smile adsl e hat satıyor onlarda size adsl satıyor
    heh şimdi o başkalarına sattığı ücreti düşürüyor

yani toptan satış fiyatını düşürdüğü için büyük ihtimal artık diğer telekomlar kalitelerine göre farkli fiyat
    yani umuyorum artık gerçek kapışma başlar telekomlar arasi ben şahsen kablosuz modem veren yeni bi firmaya gidiciyim = )
    ttnetten mutluyum ama modem eskidi para yok xD 

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek
    8 Mbps sınırsız tarifesinin yanindaki yildiz işaretini açıklıyorum :( lütfen modlar veya adminler görüp flood olarak düşünmesin tepki niyetine çokça yazıyorum

sinirlerim allak bullak oldu yahu.

* Bu tarifede "Sınırsız" kavramı, 15GB ile sınırlı. Türk Telekom'un "Adil Kullanım Sınırı" adını verdiği bu kotanın aşılması durumunda, bağlantı hızı bir sonraki aya kadar 8 Mbps'dan 512 Kbps'a indiriliyor (16'da biri).

* Bu tarifede "Sınırsız" kavramı, 15GB ile sınırlı. Türk Telekom'un "Adil Kullanım Sınırı" adını verdiği bu kotanın aşılması durumunda, bağlantı hızı bir sonraki aya kadar 8 Mbps'dan 512 Kbps'a indiriliyor (16'da biri).

:'( verdiğim rahatsızlık için özür diyorum sizlerden.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

hacı ne yapıyon gözlerim allak bullak oldu, buradakiler 1 kere yazsan da okuyabilirler...

İŞTE YENİ TARİFE FİYATI

Bugünkü tarifelerinin devam ettiğini bildiren Demircan, yeni tarife ile ilgili bilgi verirken de, ''8 Mbps'ye kadar 4 GB kotalı 29 lira, 8 Mbps'ye kadar 6 GB kotalı 39 lira ve 8 Mbps'ye kadar sınırsız 49 lira. 15 GB'lik bir sınır koyuyoruz. Buradaki suistimalleri engellemek için...'' şeklinde konuştu.

adam hakkımız olan hıza  suistimal demiş ya...

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Blue_moon bunu yazdı:

4eye bunu yazdı:
    Hocam biri bana anlatsın ya :( şimdi ben zaten sınırsız paket kullanıyorum 49 ytl 2048 oldu bi ara kamanya yaptılar ya 1024 fiyatına 2948 şimdi değişen ne oldu ???

işte ben de onu merak ediyorum nedir o öyle 15 gb altına düşünce 512 kb ye düşecekmiş :D dalga mı geçiyorlar elalem 20 mbit le bağlanırken bunlar 512 ye düşürmekle tehdit ediyorlar :D resmen milletle kafa bulmak denir buna hangi çağda yaşıyoruz yaw bu nedir böyle 

yanıbaşımızdaki bulgaristanda 10 mbit internet 6 dolar. evet sadece 6 dolar. Bulgaristan denen ülke bizden belki de 15-20 sene geri. Onlar bile bunu duysa bize bi taraflarıyla gülerler

İyi oku lan 15gb altına düşersen deil çıkarsan :)

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Witcher
    Witcher's avatar
    Erkek
    Ray52Lewis bunu yazdı:

adamgibi bunu yazdı:

1 Mbps LİMİTSİZ 45,31 --------> zaten aynısını oduyoruz

Zaten şu an ki ücretler bunlar. Yeni tarife ücretleri değil..

ttnetin sitesinden almıştım demekki en yeni tarifeyi koymamışlar :)

Evet normal değilim :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    İndirim falan oldugu yok resmen kotali sayisini artirmak istemisler cakallar

The king is bleeding.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

"Esnek paketlerde Adil Kullanım adı altında eklenen özel bir madde ile eğer kullanıcı 15 GB veri kullanımını aşarsa hızı otomatik olarak 512 MBit'e düşecek. Bir sonraki ayda ise hızı normale döndürülecek."

bissürü şey indirelim diye sınırsız olmuşum zaten, 1mb netle günde 5 gb indiriyoruz ne anladım ben 15 i geçince 512 ye düşücekse.. 3 gün 8mb sonra 512 ne anladım ben bu işten. 3 günde indirdiğini indirdin yoksa kalan 27 gün ağlarsın =)
    mevcut kullandığım 1mb daha faydalı oluyo o zaman bana..

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    sanırım suistimalden kasıt  hub vb şekillerde bağlantıyı bölerek kullanmak normal bir kullanıcıya yeter  15 gb aylık  düşünmüşler

ben limitsiz kullanıyorum ayda 6 gb ı geçmiyor bakıyorum da bu tarife bana uygun oluyor 15 gb asla yapamam netten film izlemek süper olacak 8mbit hiçtakılmadan etmeden indirmeye gerek yok

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 11071 Toplam Mesaj: 84