Yeni Altcoin WCX
-
Çocuklara yatırımlık üye oldum.
-
Account is already in use.
hep bunu diyor ama sifremi unuttum kisminda kullanici bulunamadi diyor.
-
bende de aynı hatayı veriyor vpn den dolayı mı?
-
Deneyelim bakalım. Sağol hocam.
-
Kanakan bunu yazdı
Arkadaslar bu nasil aliniyor?
Ne kadari nedkadar? Para ödeme yapacakmiyiz?
Ilerde satarken nasil satacagiz?
Biraz bilgi vermeniz mümkünmü?
Birileri bu müridimizi aydınlatabilir mi? Biz de aydınlanalım. Yoksa 50 de kalacaz
-
Shed510 bunu yazdıKanakan bunu yazdı
Arkadaslar bu nasil aliniyor?
Ne kadari nedkadar? Para ödeme yapacakmiyiz?
Ilerde satarken nasil satacagiz?
Biraz bilgi vermeniz mümkünmü?
Birileri bu müridimizi aydınlatabilir mi? Biz de aydınlanalım. Yoksa 50 de kalacaz
https://ico.wcex.co/ico?lang=tr
burdan alabilirsin. ama ödeme olarak BTC LTC DSH kabul ediyor.
100k wcx için 1515 BTC istiyor.
1515 BTCem olsa zaten bu siteyle ne işim olur :D
edit : Ayrıca
-
Satın aldığım WCXT'ler ne zaman hesabıma geçecek?
WCXT'leriniz ödemenizden hemen sonra rezerve edilecektir. 1 Aralık 2017 ICO yayınladıktan sonra diğer WCXT'ler ile birlikte geçerli olacaktır.
-
Hesabımda bulunan WCXT'lerden nasıl ödeme alacağım?
Ödemeler, WCX cüzdanınıza yapılacaktır. WCX çeşitli dijital para birimlerinde ücret topladığından her türlü dijital para biriminde ödeme alacaksınız.
WCX token'larınız WCX'in dışında tutuluyorsa, hesabınızda size ödeme yaparken izleyeceğimiz bir ETH adresi verebilirsiniz.
-
ICO'da satılmayan token'lara ne olacak?
Satılmayan token'lar yakılacaktır. Kalan WCXT toplam ve nihai teminatın telafisini oluşturacaktır - hiçbir WCXT yeniden çıkarılmayacaktır.
-
WCXT ile nerede ve ne zaman ticaret yapabilirim?
WCXT, 10 Ekim 2017'de halka arzının ardından, WCX'de işlem görmeye hazır olacak.
-
-
KarakartaL bunu yazdımugen bunu yazdı
kayıt olmaya çalışıyorum, mail kullanımda diyor, şifremi unuttum diyorum böyle bir kullanıcı kaydı bulunamadı diyor :)
Vpn kapatıp girin olacaktır
Eyvallah hocam, oldu, vpn kullanmamın tek sebebi tahribata girebilmek şuan :D sakarya üniversitesi warez kaynağı olarak görmüş burasını.
-
Paranızı çöpe atmayın! Bitcoin'den şaşmayın! :)
-
Allah belamı versin 8400 dolarda altcoine döndüm tamamen bullish hareket etmeden önce bi düşer öyle çıkar diye; 24 saat içinde 9000 dolara çıktı rekor kırdı neyse hala kardayım :D
-
mugen bunu yazdıKarakartaL bunu yazdımugen bunu yazdı
kayıt olmaya çalışıyorum, mail kullanımda diyor, şifremi unuttum diyorum böyle bir kullanıcı kaydı bulunamadı diyor :)
Vpn kapatıp girin olacaktır
Eyvallah hocam, oldu, vpn kullanmamın tek sebebi tahribata girebilmek şuan :D sakarya üniversitesi warez kaynağı olarak görmüş burasını.
vpn aktif sekilde de üye kabul etmeyip already hatası veriyor , vpn kapalı iken de aynı hatayı veriyor. :) bir çözüm bulan var mı ?