Yeni Bir Öneri
-
Ya sitede adam gibi bilgili insan kalmadı iyice geyiğe döndük. siteye ilk girdiğimde sorduğum sorulara anında cevaplar geliyordu. gitgide azaldı iş geyiğe döndü ve bu olay 1 sene içinde oldu. forumda gene bilgili insan var fakat ama eskisi gibi bu sayı çok deil.
-
siyah zeminli kırmızı fontlu yazı tipi kayık heyk sitesi değiliz. Bu konudaki görüşünü tasdik edemiyorum recep ve teessüflerimi bildiriyorum. Tahribat felsefesi farklı başka kimlikli insanların ortak platformudur tezinden yola çıkmış bambaşka bir alemdir. Bu alemin eksikliklerini gidermek ise hepimizin görevidir diye düşünüyorum. İllede olmalı diye bi dayatma da yok ortada haaa..Adı üstünde öneri..
-
insanların entelektüel gelişimlerine katkıda bulunabilecek bir sitemiz olsun istedik
hep.
Tahribat'ta bunu başarmıştık, aslında yeniden o günlere dönebilsek ne güzel olur.
Artık Kimse Sinema & Tiyatro & Müzik & Kitap ile ilgilenmiyor mesela.
Bilim Teknik Teknoloji de aynı durumda...
Eski günleri özlüyorum, çok daha kaliteli yazılar çıkardı, biz de özenirdik yazı
yazarken.... -
tuğrulbaba'ya kesinlikle katılıyorum.. Criminal hoja ise hem katılıyor hemde yarılıyorum puahhahahh
-
tuğrulbaba"ya kesinlikle katılıyorum.. Criminal hoja ise hem katılıyor hemde yarılıyorum puahhahahh
Criminal demiş kine:
hack sitesiyiz ama hayvan gibi geyik hitimiz var, herkes siyaset yapıyor, herkes
şair, yazar olmuş, her tarafa attırıyorlar...
Bunları hale yola koymak lazım :)
-
Antikky kardeş hack sitesiyiz diyorsun ama baksana sanki her konu hack üzerine mi?
açılması çok güsel olur ben de hikaye yazıyorum sizlerle paylaşırım kardeşlerim -
bu konuyu oylamaya sunalım derim.
Eğer çoğunluk kararı ile kabul edilirse deneme mahiyetinde bir süre müridlerin hikayelerini paylaşabileceği yeni bir bölüm açılır.
Bu bölüm forumda canerinde bahsettiği gibi sağa sola dandik attırmaları engellerse (konudan sapmaları kastediyorum geyik bir konunun genele açılması gibi) kalıcı olur.
oylamanın başlangıç tarihi bugun (09,06,06 cuma 15:30) itibari ile
belirli süre zarfında son bulsun.(10,06,06 cumartesi 18:00) -
Açılsın derim ben
-
Antikky: Hack sitesiyiz hoca
Harbiden buna inanıyormusun ?Yaklaşık bir yıldır burda gördüklerimin %50sii Siyasi&dini %20si saçmalık %20i Türklük %9u geyik %1i Teknoloji...
Neyse ben konuya uygun cewap yazayım;bilişim sektörüne pek katkı yapılamıyor bari aşk meşk konuları hit alsın kısaca AÇILSIN
Eski tahribat nerde şimdiki nerdee.... -
karakule:
Kardeş ben sitenin çok eski üyelerinden birisiyim. Bu siteye hack öğreniyim diye uye olmadım. Ortamı sevdiğim için ve ortamda beni kabul ettiği için bugune kadar sureklı burada oldum. Çoğu gün sadece tek browser açık kalır ve bu kesınlıkle tahrıbattır. Dediğim gibi ve daha öncde zikrettiğim hal üzere buranın baska bır alem oldugu kanaatındeyım. her yetenekten ınsanın burada paylasım yapması kadaar hos bır durum sence varmıdır?
Saçmalık, din-diyanet fasa fıso konular olmasın sadece sadece fılan sıteyı hackledım su kadar msn zaptettım konuları ve konuklarıyla doldurursak bu sıteyı bu kadar sıkı ve kardescesıne bır topluluk olusturmak mumkun olmaz..
Ya sen ne dusunursun bu durumda?
Toplam Hit: 7794 Toplam Mesaj: 42