Yeni Bir Öneri
-
tahribata 2001-2002 tam hatırlamıyorum üyeyim (eskiden üye adım farklıydı)ve burada hack mack ortamı yok zaten.
bide kimse kimseyi kandırmasın türkiyede zaten hack anlamında doğru dürüst sitemi var yok ? zaten herkeste az çok bu işlerden bıktı.
Ama benim tahribatta özünü kavradığım bişey var arkadaşlık ortamı dostluk ortamı buradaki bütün üyeleri çok seviyorum hepsi candan babacan dobra dobra aklı başında!!! :) kişiler buradaki ortam nerede var Allah aşkına söyleyin hepiniz mutlaka başka bir iki forumada giriyosunuzdur ama nerede böyle bir ortam var yok tabi hiçbiyerde.
bence geyikmiş hackmiş bunlara takılmayın biz buraya derdimizi paylaşmaya geliyoruz.
-
Dostluk ve arkadasligin yaninda burda kimsenin gormedigi inanilmaz bir bilgi akimi var, kim adam gibi soru sormus da cevapsiz kalmis, su foruma geldigimde bi boktan cakmazdim, simdi az cok biseyler biliyorum.
-
oylama bitti ama
ortada oy yok :):)
ne muspet ne menfi
millet fikrinizi alalım dedik ama cozuttunuz yani. Şimdi açalımmı açmayalımmı? -
hoca ben mevcut tbt den memnunum şahsen .
bence açmayalım gerek yok -
olur açmayalım madem öyle :):)
-
bence açalım
-
Falla bu aralar kız arkadaşımla habire kavga yapıom bi ayrılıyom bi barışıom o yüzden benim için iyi olur içimi dökerim :)
Açalım :P -
tahribat bence hem geyiği hem hack i bir arada tutabilen en iyi site. Çünkü benim geyik yapmayı en çok sevdiğmi site burası. Ayrıca benim hacke başlamama neden olan sitede burası. Ve herşeyi de buradan öğrendim.
-
olsun.
-
Ben oyumu verdim, açalım diyorum :)
Toplam Hit: 7796 Toplam Mesaj: 42