Yeni Bir Sosyal Medya İle Geliyorum.
-
kimse yapamazsın olmaz dememiş :) hep gazlamışlar
olmaz büyük planı gören mode on
tik tok u alacam diye amerıkanın cini sikistirmasıni hatırlayın
telegrama sızıcam diye adamı köseye sıkıstırmalarını hatırlayın
daha geriye gidim facebook daha çıktı cıkıcak goygoy reklam haberlerı (yenı ıphone cıkarken yaparlardı onceden bu tarz haberlerı daha ıhtıyac yok ) hatırla arkanda goygoyluyacak bi yahudi medyası yoksa tırt
sosyal medya bızım eglendıgımız büyük istihbaratların oyun alanı
olmaz en azından şimdi kesınlıkle olmaz.... facebook un bu gunku tüm bütcesini elinde tutsan gene olmaz.....
nsosyal derim :) bi gazla çogumuz kurduk hepsi bu
tuslu telefon la iphone 4 arasındakı farkı yakalarsan belki si var ama sonrası yok
adam sosyal medya ile sana siyasi görüş satıyor... dünyanın en iyi insanları yahudiler dir i satıyor amerika en yenilmez büyük güc ü satıyor....
50 yıldır bi kodummu oturturum amerikası vietnamda yenıldı afganıstanda yenıldı lan daha dün iranda yenıldı ama yenilmez süper güc... önceden bunu tv ile satıyordu sımdı sosyal medya bu oyuncagı sana nıye versın..
büyük planı gören mode of
-
kady bunu yazdı
kimse yapamazsın olmaz dememiş :) hep gazlamışlar
olmaz büyük planı gören mode on
tik tok u alacam diye amerıkanın cini sikistirmasıni hatırlayın
telegrama sızıcam diye adamı köseye sıkıstırmalarını hatırlayın
daha geriye gidim facebook daha çıktı cıkıcak goygoy reklam haberlerı (yenı ıphone cıkarken yaparlardı onceden bu tarz haberlerı daha ıhtıyac yok ) hatırla arkanda goygoyluyacak bi yahudi medyası yoksa tırt
sosyal medya bızım eglendıgımız büyük istihbaratların oyun alanı
olmaz en azından şimdi kesınlıkle olmaz.... facebook un bu gunku tüm bütcesini elinde tutsan gene olmaz.....
nsosyal derim :) bi gazla çogumuz kurduk hepsi bu
tuslu telefon la iphone 4 arasındakı farkı yakalarsan belki si var ama sonrası yok
adam sosyal medya ile sana siyasi görüş satıyor... dünyanın en iyi insanları yahudiler dir i satıyor amerika en yenilmez büyük güc ü satıyor....
50 yıldır bi kodummu oturturum amerikası vietnamda yenıldı afganıstanda yenıldı lan daha dün iranda yenıldı ama yenilmez süper güc... önceden bunu tv ile satıyordu sımdı sosyal medya bu oyuncagı sana nıye versın..
büyük planı gören mode of
3 sayfa mesajın yarısı "şeyh yapmaz" diyenler ile dolu da.
Anlattıklarında zaten über örnekler hocam.
-
Sen maymun iştahlısın umarım yanılırım
-
bu iş olmaz
-
Tahrijust
-
Bir demo linki, ya da en azindan bir ekran goruntusu gorsem sak diye koyarim cocugun adini.
-
levent civarı tiktokboom diye bir şirket açıldı. günlük işim gereği danışmasına uğrardım. ne zaman gitsem 30-40 her biri ayrı stil manken gibi cıbıl genç kız ordusu molaya çıkarken denk gelirdi. lan bunlar ne halt çeviriyor diye merak ederken yıllar sonra tiktok.com patlayınca bağlamı kurabildim...
Yani mesele isimle bitmiyor, yazılımla da çok alakalı değil. Derin eğilim araştırması ve doğru temele oturtmak önemli
Herhangi biri söslese heves derdim ama vizyoner kişiliğine maddi imkan eklenebilirse ben heyecanlanırım
Avcilar tarafından 29/Haz/26 17:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Abooo... com olsun.
Bu proje biterse hepimiz söyleriz en azından :)))
-
edit
EricNorthman tarafından 29/Haz/26 19:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Beyler buraya dokunmam burayı oraya da geçirmem sanırım çünkü yeni yapı son derece farklı yani db falan bambaşka, migration imkansız gibi onun için farklı bir yol düşünüorum.
Yapamaz, yapsa da tutmaz, tutsa da yürümez vs diyenleri utandırmak için çalışıyorum