Yeni Bir Sosyal Medya İle Geliyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Beyler buraya dokunmam burayı oraya da geçirmem sanırım çünkü yeni yapı son derece farklı yani db falan bambaşka, migration imkansız gibi onun için farklı bir yol düşünüorum.

Yapamaz, yapsa da tutmaz, tutsa da yürümez vs diyenleri utandırmak için çalışıyorum

Zaten insanların yüzde doksanı herhangi bir iş için bu kafada, biraz da ben yapamadım, herhangi başka biri nasıl yapar ulan, yukarı çıkmamalı, başarılı olmamalı psikolojisiyle sana yakıştıramaz. Tam tersi ünlü yada paralı biri götündeki boku alıp biblo diye satsa adamlar yapıyor be her şeyi, hay maşallah der...... Garip...

En fazla tutmazsa da tutmaz yani.

Ama emek var, deneme var, vizyon var, konsept yaratma var, demi yani (!)

AnaMuhalefet tarafından 29/Haz/26 23:30 tarihinde düzenlenmiştir

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Burayı kapatma sakın.

Hatta burayı bize teslim ette community istekleri doğrultusunda yenileyelim mevcut üyelerle 

Ai ile köpek gibi yazdırıyorum artık metod metodu, mimari mimari, sayfa sayfa.

DrKill tarafından 29/Haz/26 23:35 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

vahiy takva ya da bedevi hodjam

- yeni bir wahiy bildirimi gelmis bakayim... herkesin alisik oldugu standartlarin disina cikmamak gerek.

wh0 tarafından 30/Haz/26 05:14 tarihinde düzenlenmiştir

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

guzel bir fikir. tahribatin instagrami bile yok biliyorum. sosyal medyada olmayip kendi sosyal medyami kuracagim demek büyük bir devrim.

devrimsel hareketleri her zaman destekledim.

isim istiyorsunda her sosyal medyanin bir amaci bir formati var ismi de ona göre koymuşlar. 

TWITTER

( cıvıldama) ( Kuş logosu)  kısa kısa metinli haber 

FACEBOOK

( yüzleri karsilastirma röntgencilik) (logosu f harfinin  periskop a benzetilmesi)  herkesin kimlik kartinin olmasi

INSTAGRAM 

(Resim albümü) logosu fotograf makinesi) 

TIKTOK

( kisa eglence videosu) ( saatin tiktok yapmasi) logo notaya benziyor

sizin kafanizdaki format ne olacak? 

logo ve isim ona gore bulunur? 

teknoloji mi tiktok gibi millet dans edip video mu yukleyecek. tahribat gibi bir insan gurubunu cekmek mi? 

tbt nin disa acilimi ise hic degistirma tebete koy...

boom.com yada...boomer uye ismi, mesaj gelince cakmak cakilir mesaj bildirimi olur. bir uyeyi atacagin zaman da onu da patlatiriz :) tahribatla da uyumlu geldi. eski kötü anilarim var demezsen :)  hem turkce hem ingilizce. her dilde anlasilir.. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Arkadayız dede vibe coding Ile 3 güne biter. Millet sıfırdan trendyol yazıyor tek prompt ile. Biz de x yazarız nolcak ki.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Beyler buraya dokunmam burayı oraya da geçirmem sanırım çünkü yeni yapı son derece farklı yani db falan bambaşka, migration imkansız gibi onun için farklı bir yol düşünüorum.

Yapamaz, yapsa da tutmaz, tutsa da yürümez vs diyenleri utandırmak için çalışıyorum

:D

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Ağzımıza balı çaldı ve gitti diyeceğiz :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Denyo

tam bu devirde tutacak isim . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

Denyo

tam bu devirde tutacak isim . 

net com domain dolu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

ac90 vardı bir dönemler... bence harika bir platformdu. insanlarda da merak uyandırıyordu. domain de satılıkta. gerçi ac90.club diye bir site açılmış bile.

SYL 184
Toplam Hit: 3559 Toplam Mesaj: 63
sosyal medya domain domain