folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yeni Chat Sistemim | Beta

Yeni Chat Sistemim | Beta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Yeni chat sistemini yazdım kafama göre 2 günde :D Sizlerde görün istedim nasıl olmuş ? Neler yapayım daha ? Geliştirmeler nasıl olsun ? Yorumları alalım :D

Adres : chat.ndmylmz.com

@$edit : üye olmadan da girebiliyorsunuz, isteyen üyede olabilir :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

mesaj yazıyorum ama çalışmıyor heralde...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ff bozuk göndermiyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Düzelttim :) Küçük bi fix :)

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

giriş yap butonu tanıdık geldi :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

flood yedin kanka :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Logout yok la

Gel bili bili gates
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:
    -----------------------------

Logout yok la

hocam adres satırındaki index.php yi logout.php ile değiştir :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:

Pessimistic bunu yazdı:

Logout yok la

Bunu ben yaparım o yapar şu yapar ama normal kullanıcı yapmaz :D Beta diye bu kadarda sallama işi bi logout butonu koy yapma etme şimdi beni konuşturma bi yazmaya başlarsam burda kırk satır yazı olur niye çünkü konuşmayı seviyorum ben içince sapıtıyorum biliyormusun buna benzer chat sistemi yazan bir arkadaşım vardı böyle beta diye başladısonradan devam ettirdi büyüttü büyüttü büyüttü şimdi facebook onun chat sistemini kullanıyor ondan satın aldıda biz çaktırmıyoruz ama adam betasını böyle seninki gibi sallamadı herşeyden önce logout butonunu yapardı o ama sende nerdee şimdiki sistemlerde çıkmasınlar diye logout butonunu kuytu köşeye saklıyorlar nedi amaç anlamam ki niye böyle birşeye gerek duyuyorsun niye yapıyorsun bırak adam çıksın gitsin kalan sağlar bizimdir olmaz zihniyet yanlış lütfen yapmayalım böyle nedimcim sana hostta domainde sponsor olucam ben bak lütfen aa hiç yakıştıramadım naber panpa nasılsın çoluk çocuk nasıl hayat nasıl gidiyor iyimi kötümü ne durumda geçen yolda taş gördüm aynı sana benzettim selam verdim almadı selamımı sen değildin galiba sen olsan alırdın dimi alırdın ha alırdın alırdın dimi dimi evet biliyodum alırdın ...

Gel bili bili gates
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:

ndmylmz bunu yazdı:

Pessimistic bunu yazdı:

Logout yok la

Bunu ben yaparım o yapar şu yapar ama normal kullanıcı yapmaz :D Beta diye bu kadarda sallama işi bi logout butonu koy yapma etme şimdi beni konuşturma bi yazmaya başlarsam burda kırk satır yazı olur niye çünkü konuşmayı seviyorum ben içince sapıtıyorum biliyormusun buna benzer chat sistemi yazan bir arkadaşım vardı böyle beta diye başladısonradan devam ettirdi büyüttü büyüttü büyüttü şimdi facebook onun chat sistemini kullanıyor ondan satın aldıda biz çaktırmıyoruz ama adam betasını böyle seninki gibi sallamadı herşeyden önce logout butonunu yapardı o ama sende nerdee şimdiki sistemlerde çıkmasınlar diye logout butonunu kuytu köşeye saklıyorlar nedi amaç anlamam ki niye böyle birşeye gerek duyuyorsun niye yapıyorsun bırak adam çıksın gitsin kalan sağlar bizimdir olmaz zihniyet yanlış lütfen yapmayalım böyle nedimcim sana hostta domainde sponsor olucam ben bak lütfen aa hiç yakıştıramadım naber panpa nasılsın çoluk çocuk nasıl hayat nasıl gidiyor iyimi kötümü ne durumda geçen yolda taş gördüm aynı sana benzettim selam verdim almadı selamımı sen değildin galiba sen olsan alırdın dimi alırdın ha alırdın alırdın dimi dimi evet biliyodum alırdın ...

hocam akşam akşam gülme krizi geçittircen :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

hocam o refresh olayınıda düzelt ya :F

Toplam Hit: 5241 Toplam Mesaj: 41