folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Yeni Chat Sistemim | Beta

Yeni Chat Sistemim | Beta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:
    -----------------------------

ndmylmz bunu yazdı:

Pessimistic bunu yazdı:

Logout yok la

hocam adres satırındaki index.php yi logout.php ile değiştir :)

Bunu ben yaparım o yapar şu yapar ama normal kullanıcı yapmaz :D Beta diye bu kadarda sallama işi bi logout butonu koy yapma etme şimdi beni konuşturma bi yazmaya başlarsam burda kırk satır yazı olur niye çünkü konuşmayı seviyorum ben içince sapıtıyorum biliyormusun buna benzer chat sistemi yazan bir arkadaşım vardı böyle beta diye başladısonradan devam ettirdi büyüttü büyüttü büyüttü şimdi facebook onun chat sistemini kullanıyor ondan satın aldıda biz çaktırmıyoruz ama adam betasını böyle seninki gibi sallamadı herşeyden önce logout butonunu yapardı o ama sende nerdee şimdiki sistemlerde çıkmasınlar diye logout butonunu kuytu köşeye saklıyorlar nedi amaç anlamam ki niye böyle birşeye gerek duyuyorsun niye yapıyorsun bırak adam çıksın gitsin kalan sağlar bizimdir olmaz zihniyet yanlış lütfen yapmayalım böyle nedimcim sana hostta domainde sponsor olucam ben bak lütfen aa hiç yakıştıramadım naber panpa nasılsın çoluk çocuk nasıl hayat nasıl gidiyor iyimi kötümü ne durumda geçen yolda taş gördüm aynı sana benzettim selam verdim almadı selamımı sen değildin galiba sen olsan alırdın dimi alırdın ha alırdın alırdın dimi dimi evet biliyodum alırdın ...

biri bu adamı vursun

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

ndmylmz bunu yazdı:

Pessimistic bunu yazdı:

ndmylmz bunu yazdı:

Pessimistic bunu yazdı:

Logout yok la

hocam adres satırındaki index.php yi logout.php ile değiştir :)

Bunu ben yaparım o yapar şu yapar ama normal kullanıcı yapmaz :D Beta diye bu kadarda sallama işi bi logout butonu koy yapma etme şimdi beni konuşturma bi yazmaya başlarsam burda kırk satır yazı olur niye çünkü konuşmayı seviyorum ben içince sapıtıyorum biliyormusun buna benzer chat sistemi yazan bir arkadaşım vardı böyle beta diye başladısonradan devam ettirdi büyüttü büyüttü büyüttü şimdi facebook onun chat sistemini kullanıyor ondan satın aldıda biz çaktırmıyoruz ama adam betasını böyle seninki gibi sallamadı herşeyden önce logout butonunu yapardı o ama sende nerdee şimdiki sistemlerde çıkmasınlar diye logout butonunu kuytu köşeye saklıyorlar nedi amaç anlamam ki niye böyle birşeye gerek duyuyorsun niye yapıyorsun bırak adam çıksın gitsin kalan sağlar bizimdir olmaz zihniyet yanlış lütfen yapmayalım böyle nedimcim sana hostta domainde sponsor olucam ben bak lütfen aa hiç yakıştıramadım naber panpa nasılsın çoluk çocuk nasıl hayat nasıl gidiyor iyimi kötümü ne durumda geçen yolda taş gördüm aynı sana benzettim selam verdim almadı selamımı sen değildin galiba sen olsan alırdın dimi alırdın ha alırdın alırdın dimi dimi evet biliyodum alırdın ...

hocam akşam akşam gülme krizi geçittircen :D

Tamam o zaman bana hemen bi oda açıyorsun ve logout butonu koyuyorsun manita atıcam odaya :F

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    online olanlar ve online olanlar ile özel chat sayfası olsa tadından yenmez :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar düzeltiyoruz flood sistemi getirdim, artık boş mesajlarıda göndermiyor :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok eksiği var  ama  güzel görünüyor geliştir hocam eline  sağlık

Ayet var, ayet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

sql sorgusunda bir terslik var sanırım yeni mesaj en üstte gözüküyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

çok yavaş moruk forum olsa daha hızlı olur yani. bide o avatar seçildikten sora hala sayfanın yarısını kaplıyo, chat i genişlet gizle o ekranı.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocam bu 2 gündür uşraştığım yada 5 gün :D bir hafta olmadı yani daha :D :) Gelişcek daha abisi gelişcek :D

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam kullanıcı banlamayıda ekle admin özelliklerinde olsun sonra sana zahmet scripti paylaşıver bizde hem geliştirelim hem kullanalım :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Sistemi sürekli refresh yapmadan yükletmenin bir yolu varmı hocalar bilen var mı ?

Toplam Hit: 4770 Toplam Mesaj: 41