Yeni Chat Sistemim | Beta
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------Logout yok la
-----------------------------hocam adres satırındaki index.php yi logout.php ile değiştir :)
-----------------------------Bunu ben yaparım o yapar şu yapar ama normal kullanıcı yapmaz :D Beta diye bu kadarda sallama işi bi logout butonu koy yapma etme şimdi beni konuşturma bi yazmaya başlarsam burda kırk satır yazı olur niye çünkü konuşmayı seviyorum ben içince sapıtıyorum biliyormusun buna benzer chat sistemi yazan bir arkadaşım vardı böyle beta diye başladısonradan devam ettirdi büyüttü büyüttü büyüttü şimdi facebook onun chat sistemini kullanıyor ondan satın aldıda biz çaktırmıyoruz ama adam betasını böyle seninki gibi sallamadı herşeyden önce logout butonunu yapardı o ama sende nerdee şimdiki sistemlerde çıkmasınlar diye logout butonunu kuytu köşeye saklıyorlar nedi amaç anlamam ki niye böyle birşeye gerek duyuyorsun niye yapıyorsun bırak adam çıksın gitsin kalan sağlar bizimdir olmaz zihniyet yanlış lütfen yapmayalım böyle nedimcim sana hostta domainde sponsor olucam ben bak lütfen aa hiç yakıştıramadım naber panpa nasılsın çoluk çocuk nasıl hayat nasıl gidiyor iyimi kötümü ne durumda geçen yolda taş gördüm aynı sana benzettim selam verdim almadı selamımı sen değildin galiba sen olsan alırdın dimi alırdın ha alırdın alırdın dimi dimi evet biliyodum alırdın ...
-----------------------------biri bu adamı vursun
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------Logout yok la
-----------------------------hocam adres satırındaki index.php yi logout.php ile değiştir :)
-----------------------------Bunu ben yaparım o yapar şu yapar ama normal kullanıcı yapmaz :D Beta diye bu kadarda sallama işi bi logout butonu koy yapma etme şimdi beni konuşturma bi yazmaya başlarsam burda kırk satır yazı olur niye çünkü konuşmayı seviyorum ben içince sapıtıyorum biliyormusun buna benzer chat sistemi yazan bir arkadaşım vardı böyle beta diye başladısonradan devam ettirdi büyüttü büyüttü büyüttü şimdi facebook onun chat sistemini kullanıyor ondan satın aldıda biz çaktırmıyoruz ama adam betasını böyle seninki gibi sallamadı herşeyden önce logout butonunu yapardı o ama sende nerdee şimdiki sistemlerde çıkmasınlar diye logout butonunu kuytu köşeye saklıyorlar nedi amaç anlamam ki niye böyle birşeye gerek duyuyorsun niye yapıyorsun bırak adam çıksın gitsin kalan sağlar bizimdir olmaz zihniyet yanlış lütfen yapmayalım böyle nedimcim sana hostta domainde sponsor olucam ben bak lütfen aa hiç yakıştıramadım naber panpa nasılsın çoluk çocuk nasıl hayat nasıl gidiyor iyimi kötümü ne durumda geçen yolda taş gördüm aynı sana benzettim selam verdim almadı selamımı sen değildin galiba sen olsan alırdın dimi alırdın ha alırdın alırdın dimi dimi evet biliyodum alırdın ...
-----------------------------hocam akşam akşam gülme krizi geçittircen :D
-----------------------------Tamam o zaman bana hemen bi oda açıyorsun ve logout butonu koyuyorsun manita atıcam odaya :F
-
online olanlar ve online olanlar ile özel chat sayfası olsa tadından yenmez :D
-
Hocalar düzeltiyoruz flood sistemi getirdim, artık boş mesajlarıda göndermiyor :D
-
çok eksiği var ama güzel görünüyor geliştir hocam eline sağlık
-
sql sorgusunda bir terslik var sanırım yeni mesaj en üstte gözüküyor
-
çok yavaş moruk forum olsa daha hızlı olur yani. bide o avatar seçildikten sora hala sayfanın yarısını kaplıyo, chat i genişlet gizle o ekranı.
-
hocam bu 2 gündür uşraştığım yada 5 gün :D bir hafta olmadı yani daha :D :) Gelişcek daha abisi gelişcek :D
-
hocam kullanıcı banlamayıda ekle admin özelliklerinde olsun sonra sana zahmet scripti paylaşıver bizde hem geliştirelim hem kullanalım :D
-
Sistemi sürekli refresh yapmadan yükletmenin bir yolu varmı hocalar bilen var mı ?