[Yeni Dizi] - Mr.Robot

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

Dizi yı izleme ve begenmemdeki en önemli konu Elliot un düşünce yapısı aslında bir loser olmali diyorsunuz ama tam tersi farklı ve haklı olduğunu bilen uygulayan bir yapısı mevcut. Zincirsiz köleliği en iyi anlatan yapıtlardan biri. Reklam olayına gelirsek Türkiye deki kadar katı kurallar yok bildiğim kadarıyla sovemezain tabiki ama belirli bir yere kadar gönderme yapabiliyorsun ama izin aliyorlardir bunun için zaten derdi bunlar kötü bırakın demek değil mesela marvel dünyası kız arkadaşın gidebileceğini saçma sapan sizi kandırmaya yönelik hayali bir dünyadır diyor bunu tüm dünya kabul ediyor marvel de izin veriyor aslında dediği şey anlattiklarimiz gerçek kanıtı da bu şeklinde tez atmak biraz da dusunmeye itmek bence 2 . sezonu dört gözle bekleyeceğim

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    Kaptan bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

hocutlar tatildeyim wifi yok son bolumun indirilebilir linkini atabilcek var mi ? bir de 3gp falan yapip 200 mb civari olursa cok iyi olur valla

hocam senin durumunu bende yaşadım ama  dayanamadım  upload ettim ortalam  450 mb  

https://yadi.sk/i/oAX6rBEairfWe

buyur afiyet olsun.

hocam cok sagolasin ugrasmisin valla da kota bir gb kaldi zaten. ayin 10unda sifirlaniyor. anca 9 unda falan kalmis olursa indiririm artik. 

black implies white, self implies other, life implies death.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

2.sezon 2016 haziran diyorlar alternatif olarak scorpion izlenebilir.

Ignorance is bliss.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

ulan nalet gelsin bu diziye, nasıl sardı beni anlatamam, şuan 10. bölümdeyim aralıksız 7 bölüm izledim sabah 6 olduydu kalkdığımda başından dizinin, saat 9 da daiş başıyımdım beni benden aldın iş boyunca..

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

yarın izlerim

ZalımMadam.10.07.24
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saybirs
    saybirs's avatar
    Erkek

2.sezon 1.bölüm dün yayınlanmış hayırlı olsun :)

http://www.yabancidizi.com/mr-robot/sezon-2/bolum-0 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

Dizi bitmek üzere,2 sezondur kimse yazmamış lea : l

4.sezon efsane ilerliyor,22 aralıkta final yapacak.Canlı izlemek isteyen açığı kapatsın,sonra pişman olur.

4*10 ve 4*11 spoiler ;

10.bölüm çok durgundu.Final öncesi Dom ve Darlene ile alakalı bölüm olmadı dedik.11.bölümde netleşti.Tabii benim teorim.Nükleer santral patladığı vakit,saat 11'e geliyordu.Dom'un uçağı aynı saatte havadaydı.Haberde her ne kadar deprem olduğu söylensede,sarsıntı santral ile alakalı.Dom'un uçağını da düşürmüş olabilir.11.bölümde Darlene in hiç var olmadığın gördük.White Rose Elliot'a bu bir seçim demişti.Belki de makine bunu yapıyor.Bir sevdiğini kurtarmak için kendinden vazgeçiyorsun.Belki Darlene,paralelde Dom için kendinden vazgeçti.Elliot hiçbir insanı sevmediğini söyledi,fuck you diye dolaştı.Diğer evrende onu tek gördük.Yazacak çok şey var daha.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    obie bunu yazdı

Dizi bitmek üzere,2 sezondur kimse yazmamış lea : l

4.sezon efsane ilerliyor,22 aralıkta final yapacak.Canlı izlemek isteyen açığı kapatsın,sonra pişman olur.

4*10 ve 4*11 spoiler ;

10.bölüm çok durgundu.Final öncesi Dom ve Darlene ile alakalı bölüm olmadı dedik.11.bölümde netleşti.Tabii benim teorim.Nükleer santral patladığı vakit,saat 11'e geliyordu.Dom'un uçağı aynı saatte havadaydı.Haberde her ne kadar deprem olduğu söylensede,sarsıntı santral ile alakalı.Dom'un uçağını da düşürmüş olabilir.11.bölümde Darlene in hiç var olmadığın gördük.White Rose Elliot'a bu bir seçim demişti.Belki de makine bunu yapıyor.Bir sevdiğini kurtarmak için kendinden vazgeçiyorsun.Belki Darlene,paralelde Dom için kendinden vazgeçti.Elliot hiçbir insanı sevmediğini söyledi,fuck you diye dolaştı.Diğer evrende onu tek gördük.Yazacak çok şey var daha.

Zaman akıyor kaç yıl olmuş açalı konuyu. 2 sezondan sonra izlememiştim konuyu şimdi hoplatınca yeniden başlasam mı diye düşünüyorum :)

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

İzle hocam,hatta tazelemek için baştan almanı tavsiye ederim.4.sezon arşa yükseldi.10.0 alan 3 bölüm vardı.Zirveye yükselmişti.Eminim ki son 2 bölüm benzer seviyede olacaktır.

Ayrıca konu niye anasayfaya düşmüyor ? Bu dizi finale kadar anasayfada sabitlenmeli : l Böyle anlar nadir gelir.got u , breaking bad i , lost un finallerini kaçırdık.Bunu canlı izleyip o heyeceanı kaçırmayın.İzleyenler bana hak verecektir.

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snncr
    snncr's avatar
    Banlanmış Üye
    Dişi

ABD yapımı psikolojik gerilim türüne mensup bir yapım olan Mr. Robot dizisi, bir yandan toplumun gerçeklerini tokat gibi yüzümüze vururken, bir yandan da Fight Club ve Breaking Bad karışımından oluşan enfes bir dünyayı gözler önüne seriyor. 24 Haziran 2015’de yayınlanan ilk bölümü ile tv hayatına başlamıştı.

İlk bölümünden itibaren dünya çapında binlerce, belki de milyonlarca izleyiciyi kendisine hayran bırakan Mr. Robot, başarısını IMDb’den almış olduğu 8,5’lik puanla taçlandırmayı başardı. Şimdi biz de serinin detaylı incelemesini huzurlarınıza getiriyoruz.

İşte karşınızda Mr. Robot dizisinin konusu ve oyuncuları; https://paratic.com/mr-robot-dizisi/

Toplam Hit: 64378 Toplam Mesaj: 181