[Yeni Dizi] - Mr.Robot
-
Çok sağlam ilerliyor dizi baya ses getirecek ilerleyen zamanlarda.
-
İnşalla buna benzer bi başka filme (neydi o ya) benzemiyordur. İlkini izledim güzeldim
O bi başka lanet filmde uçak alçaktan uçup ferrariyle bilgisayarı uçağa bağlayıp uçağı 'heykliyodu' iqsu aynştayntan çokmuş da falan fişman neydi o
-
by_Tet bunu yazdı
İnşalla buna benzer bi başka filme (neydi o ya) benzemiyordur. İlkini izledim güzeldim
O bi başka lanet filmde uçak alçaktan uçup ferrariyle bilgisayarı uçağa bağlayıp uçağı 'heykliyodu' iqsu aynştayntan çokmuş da falan fişman neydi o
scorpion-Walter O'Brien
-
nere attı onu la :S
-
gül gibi dizi popcorn time'da yok :(
-
Twitter da #MrRobot hashtagiyle TT gündemin de şu an.
-
onun içinde allahu ekber falan var.
-
whopper bunu yazdıCnkGn bunu yazdı
O nasi bi bitisti lan :D
:D valla diyecek bir şey bulamıyorum. Bu arada o webcam nasıl ışıksız aktif çalışıyor, mümkün değil benim bildiğim kadarıyla :S
Bazı webcamlerde (logitech gibi) firmware'e müdahale etmeden ışıksız açabiliyormuşsun camı
-
Jilet_Boris bunu yazdıwhopper bunu yazdıCnkGn bunu yazdı
:D valla diyecek bir şey bulamıyorum. Bu arada o webcam nasıl ışıksız aktif çalışıyor, mümkün değil benim bildiğim kadarıyla :S
Bazı webcamlerde (logitech gibi) firmware'e müdahale etmeden ışıksız açabiliyormuşsun camı
ben pek dikkat etmedim ışığı varmıydı ki ? şuan benim bilgisayarın ışığı yok mesela :D
-
Altair bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdıwhopper bunu yazdıCnkGn bunu yazdı
ben pek dikkat etmedim ışığı varmıydı ki ? şuan benim bilgisayarın ışığı yok mesela :D
Zemana Antilogger kullan hocam çok paranoyaksan ya da Comodo Firewall'un hips özelliğinden yararlan