Yeni Gelen Askerlik Düzenlemesi Kanunu
-
misal artık muayeneyı aile hekımınde olacaksın .yanı kımse sana donunu ındır demeyecek
-
beyler keyfi 7 yılmı tecil ettirebiliyoz süpermiş :D
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------Dostum hiç öğrenmene gerek yok :) kötülemeye başlayın siz şimdiden lanet edin hükümete küfür falan edin :)
-----------------------------tebrik ediyorum seni.
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------beyler keyfi 7 yılmı tecil ettirebiliyoz süpermiş :D
-----------------------------
korkunun ecele faydası yok nereye kadar kaçacaksın hoca bazı şeyler gençken zoruna gitmez ama yaşını alınca ağır gelir çoğu şey
ben bu yapılan yeni düzenlemerden açıkçası memnun değilim iyici askeriyenin suyunu çıkar böyle ama bir tek sevindiğim nokta yıllık yoklama olayının kalkması becede gereksiz bir şeydi zaten ama bunun için düzenlemeler şart örneğin yapılan her sağlıki işlem devletin kayıtlarına geçmeli e- devlete filan -
rahat olun beyler bu hızla gidersek yakında dışarıda rütbeli asker kalmayacak, er olarak giderken albay yarbay olabilirsiniz.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------misal artık muayeneyı aile hekımınde olacaksın .yanı kımse sana donunu ındır demeyecek
-----------------------------ben askere giderken mauyne oldum kimse bana donunu indir demedi bukadar da kötülemeyin milleti askerlikden sogutmayın herkezin asli görevi askerlik yapmak.
-
Şu ordu evlerini ve şehir içinde kalan birlikleride kapatsalar iyi olacak.
-
Cicuta-douglasii bunu yazdı:
-----------------------------Şu ordu evlerini ve şehir içinde kalan birlikleride kapatsalar iyi olacak.
-----------------------------yakındır şehir merkezlerinde avm yapılacak yer kalmadı.
-
Biocyte bunu yazdı:
-----------------------------Cicuta-douglasii bunu yazdı:
-----------------------------Şu ordu evlerini ve şehir içinde kalan birlikleride kapatsalar iyi olacak.
-----------------------------yakındır şehir merkezlerinde avm yapılacak yer kalmadı.
----------------------------- -
Cicuta-douglasii bunu yazdı:
-----------------------------sebep ?