Yeni Model B Segment Araba Mı, Orta Model C Segment Mi?
-
Bütçe max 1500 K
Toyota, Honda vs 2015-2020 mi?
Fiat Egea benzeri 2020 üzeri mi?
Tercih daha çok Suv tarzı...
kazasker1 tarafından 26/Mar/26 16:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Nissan quashai veya xtrail düşünürdüm.
-
Hocam temiz eski kasa Toyota rav4 bulursan yapış 20-25 sene götürür seni.
-
Az daha ekleyip opel combo
-
Hocam şimdiden hayırlı olsun. Bugün dükkanda bunun tartışması yaşandı kazanan olmadı herkesin keyfi, durumu, beklentisi kendine göre değişiyor. Ben "eskiye Eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı" mantığındayım. Bence bi kaç istnisna dışında eskiyi övenler romantizmden kaynaklı yapıyor. Son iki yılda çok fazla araç değiştirme fırsatım oldu. 2026 doblo 1.0 benzin (boşun boşu) bile 2010 model herhangi bi C segmentten iyidir.
Not: başlık ters olmuş gibi.
-
Ford Kuga. İkinci el piyasası bayağı uygun. En güzel tarafı ise yerli üretim olduğundan bakım ve parça masrafları ucuz.
-
Benzer seçim derdi bende de oldu.. 2018 qashqai 1.5dci skypack aldım. Memnunum... Geçen Antalya - Muğla arasında uzun yol sürüşümde 100km de 5 litre yaktı. şehiri içi ve dışı karışık 6 litre yakıyor...
-
2.5 yıl önce tercihimi yaptım 2017 nissan qashqai aldım 1.2 benzin otomatik
araçtan ve konforundan memnunum bakımları pahalı değil gidişi güzel vergisi düşük tam bir aile arabası.
PanxeR tarafından 23/Mar/26 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
2023 1.6 dizel otomatik lounge 50binde egea cross alınıyor o paraya tavsiye ederim
-
arkadaş 2m e kia sportage aldı live paket
tabi 2mlik pakette rakiplerine nazaran uygun olsun diye
dijital klma yok,anahtarla çalışıyor vs vs
ama şerit takip acil fren vs zorunlu olan güvenlik önlemleri var. gene carplay ve aa vs var geri görüş var ön ve arka park sensörü var
c-suv 0 km
wert tarafından 24/Mar/26 01:01 tarihinde düzenlenmiştir -
2024-25 model Citroen C5 Aircross öneririm
Bende 1.6 puretech benzinlisi var shine bold paket. Namussuz hem çok konforlu hem donanımlı hem malzeme kalitesi iyi hem de roket gibi.
Şu benzin fiyatları can sıkmasa tam binilecek araç, o yüzden acaba satıp dizelemi geçsem diye düşünmüyorum da değil.