folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yeni Notebooklara Windows 7 Kurmak - Monster Abra Windows 7 Kurmak [ÇÖZÜM]

Yeni Notebooklara Windows 7 Kurmak - Monster Abra Windows 7 Kurmak [ÇÖZÜM]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    NoktaliVirgul bunu yazdı

Evdeki masaüstü Win7, işte laptop win 8.1. İkisinden de memnunum.

Bekleme moduna geçmesinden neden rahatsızsın ki? Win7'de olsa power düğmesine basıyorum uyku moduna geçiyor, mis gibi kapanıyor. basınca 2snye açılıyor.

Aynısı laptop içinde geçerli. power tuşuna basıyorum uyku modunda kapanıyor. yarın açıyorum kaldığım yerden devam.

kapatıktan sonra fareyi hareket ettirmeyin yeter :)

bekleme moduyla ilgili sorun su: baslattan bilgisayari kapat a basiyorum, ekranda windows kapatiliyor yazarken kapagi kapatiyorum. tam o an uykuya geciyor. saatler sonra actigimda uyaniyor ve ekranda hala 'windows kapatiliyor' yaziyo, 4/5 saniye sonra kapaniyo

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam gecenlerde windows 10 guncellemeleriyle ilgili baya sıkıntı yasamistim. Hatta kaldiricam bu windows 10 u diyordum. Bilgisayarin acilmasi 5 dk yi buluyordu. Meger surekli guncelleme yapiyormus sonradan cozdum olayi. Au siralar guncelleme yapmadigindan olsa gerek bilgisayar tam performans caliaiyor normal harddisk olmasina ragmen 30 sn de falan aciliyor ki aldigimdan sonra hic format atmadim bilgisayara. Diyecegim o ki windows 10 suan performansli calisiyor 7 ye gore 

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Windows 10 u kurduktan sonra neleri kapatmak lazim deli gibi kaynak tuketmemesi icin bilgisayarin fani hic durmuyor. Ki makina kotu bi cihaz da degil 7. Nesil i5 7200m 

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Windows 10 u kurduktan sonra neleri kapatmak lazim deli gibi kaynak tuketmemesi icin bilgisayarin fani hic durmuyor. Ki makina kotu bi cihaz da degil 7. Nesil i5 7200m 

benim makina eski ama hiç böyle şeyler olmuo :S win7 ve 8e göre daha çok performanslı :S tek ayar olduğum arada  memory compress yapıor.

ayrıca madde madde yazan arkadaş için söleyim dediği şeylerin çözümü vardır. başlatta herşeyin kayması mesela, sağ tarafa sabitleyince bi daha kaybolmaz. zaten yeri değişen şeyler orda en çok kullanılan şeyler oluyor. daha kısası kullanmak istediğin uygulamanın adını yazıon verio zaten. tek tek aramaya gerke yok ki

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

daha geçen ebrardan pc aldım aynı sıkıntıyı bende çektim 

yarın deneyeyim

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CorretzA
    CorretzA's avatar
    Erkek

hocam bir sorum olacak yeni notebooklara windows 7 kurmasının yolunu söylemişsin ama mesela benim bilgisayardaki driverların laptopun sağlayıcısında windows 7 driverları yok. bu sorunu nasıl halledeceğiz ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

faydalı bilgi sagol

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Beyler bayanlar butun gun ugrasmama ragmen windows 7 yi makinaya kuramadim. Neden amina kodugumunun inteli kabylake lar icin windows 7 icin destegi kesmis ve dimdizlak kaldim lan bu windows 10 beni deli ediyor arkadas pc bostayken bile ram ve islemciyi somuruyor biyerde hatami yapiyorum bilmiyorum ama windows update vs direk hizmetlerden kapattim ama yok banamisin demiyor.

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Beyler bayanlar butun gun ugrasmama ragmen windows 7 yi makinaya kuramadim. Neden amina kodugumunun inteli kabylake lar icin windows 7 icin destegi kesmis ve dimdizlak kaldim lan bu windows 10 beni deli ediyor arkadas pc bostayken bile ram ve islemciyi somuruyor biyerde hatami yapiyorum bilmiyorum ama windows update vs direk hizmetlerden kapattim ama yok banamisin demiyor.

abi alet ne ? chipset ne ? sorun tam olarak ne ? disklerimi goremiyosun

black implies white, self implies other, life implies death.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

abi alet ne ? chipset ne ? sorun tam olarak ne ? disklerimi goremiyosun

Lenovo 510-15ikb 7200u i5 chipsete bakmam lazim ancak oda eski bisey degil. Windowsu kurmaya geciyor sikinti yok gibi isletim sistemini sectigimiz yer gelmeden disk yok diyor baska pc formatladim kurulum bitmesine yakin pc ye taktim yemedi. Windows 10 boot menusu ile kurmayi denedim yemedi driveri ayrica gostermeye calistim oda yemedi. Windows 10 guzel ancak ekran cozunurlugu sikintili birde fan hic susmuyor arkadas surekli bi hizlaniyor bi yavasliyor. Butun hizmetleri nerdeyse durdurdum. Ama yok islemci sicakligi 35 derecede olmasina ragmen fan gereksiz yere calisip gurultu yapiyor windows arkada bi haltlar karistiriyor ama goremiyorum ne halt yedigini cihaz bostayken fan bi hizlaniyor sonra yavasliyor islemci watti artiyor. Bi islem yapiyor ama anlamadim.

delimiyim ben?