Yeni Programcı
-
Arkadaşlar şöyle bir şey yapıcaz şimdi.Yeni programlamaya başlayıp ufak tefek program yapan olursa delphi, vbasic vs.. (işte ftp aracı mp3 player) geliştirmek isterlerse yada sergilermek isterlerse buraya yazalım arkadaşlar.
Resim,program,kaynak kodunu birlikte verelim yeni programlamaya başlayan arkadaşlarda kaynak kodu çok iyi olacaktır /*mümkünse açıklamalı*/.Yani güzel bir olay olur gibime geliyor.Arkadaşlar başlayacak varmı?
Rica: Lütfen birisi çıkıpta boş mesaj atıp yine mi sen, sende çok oluyorsun çok şey istedin trarzı emsajlar atmasın konumu yukarı taşır ve ben cvp yazmayacağım için sap gibi kalacaktır.Amacım bilgi paylaşımı.Lütfen arkadaşlar mesaj atmak yerine program paylaşımına önem verelim.
]butona bastımı selam yazan programları program diye koymayın hea :)] Eminimki çok güzel programlar gelecek geliştirilecek.Hem program geliştirilir daha sonra bakarsınız.Bir nevi open source :) .
-
ben firexin tavsiyeleriyle pascala başlıycaktım bu aralar valla öyle bişey olursa çok güzel olur
-
Bence de güzel olur zumsuk. Ben c# ile ilgileniyorum ama dediğin gibi yapabildiklerimi şimdilik buraya koymasam iyi olur. Bişey yapamıyorum sayılır yani. Diğer arkadaşlar eklerseler eğer kodlarını inceleyebilir kendimize örnekler çıkarabiliriz.Teşekkür ederim.
-
çok güzel projeler var arkadaşlar biliyorum bi kaç kişide.Mesela ftp programı vardı cd arşivinde olması lazım.Sonra chat programı vardı 5 kişi ile muhabbet etmiştik.
Farklı programlar projeler var yani.Bakalım umarım paylaşım yapan olur.Daha çok nesnel programa ile ilgil paylaşım olur herhalde.Ancak siz programı yapın verin burda ;)
-
ahada benim yaptığım kıytırık bişey. Bi incele istersen.Daha başlangıç aşamasında olduğum için bu kadar yapabiliyom.Kusuruma bakmayın artıkın.Teşekkür ederim.
-
saolasın hcoam zahmet olmassa birde resmini koya bilir misin
www.resimyuklet.com yada www.imageshack.us
;) grmek maksadınla.Şimdi linux varya bende indirsemde nasıl birşey görebileceğimi sanmıyorum ondan dedim.Birde özellikleri falan verirsen çok iyi olur.
-
standart c# form dizaynı :) hiç değiştirmedim.Canım sıkılırken yaptım. Ama istersen bi ara geliştiririm. yada en azından geliştirmeye çalışırım :))
Not: .Net framework ister bu meret herhalde.
-
Visual Basic dilinde emlak programı yazdım sizinle paylaşıyorum. program büyük ölçüde bitmiş bulunmakta. raporunda ufak tefek sorun var. kafasına göre yatay çıktı veriyor veya vermiyor. bende lanet ettim. yapmıyoum. emlakçı müşteriler sıkıştırıyor ama neyse...
kodları burada yayınlayacaktım ama bayağı uzun. direk projeyi veriyorum. database klasörünü d: sürücüsünün altına kopyalayın yeter.
link: http://rapidshare.com/files/25774983/emlak.rar
kodlarda bu linkte. elimden geldiğince açıklamaya çalıştım. sorunuz olursa ben yine burdayım ;)
http://rapidshare.com/files/25777454/kodlar__305_n_anlat__305_m__305_.txt
anasayfa resmi http://www.resimyuklet.com/uploads3/load193511.JPG
-
vayy kral adamsın ajan111 saolasın :) haydin millet bekliyoruz devamını.
-
ne demek hoca. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ;)
-
Valla arkadaşlar c# kursuna gidiyom.Zaten bunuda yeni yeni öğrenmeye başlıyorum.Diğerlerinden hiç anlamam ben. Artık bende bişeyler yapmaya çalışırım C# ta.