Yeni Programcı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

valla zumsukcum beni biliyorsun C#,Java,Python,Ruby,PHP de sorununuz olursa buyrun gelin :) 

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    sandman bunu yazdı:
    -----------------------------

valla zumsukcum beni biliyorsun C#,Java,Python,Ruby,PHP de sorununuz olursa buyrun gelin :)

-----------------------------

bilmem mi her konuda sınırsız destek veriyorsun :D vallahi ne sorarsam şap cevap geliyor da

yeşil tahribat ne hocam ben beyaz yazıdm diye hemen çekmişsin yeşili :D yeşil derken amaç nedir 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    tahribatı yeşillendirelim :)agaclar ekelim parklar yapalım :D

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    valla zumsukcum bende tahribat için ingilizce türkçe sözlük yapmaya başladım A kısmı bitti daha yenice geçen gece başlamıştım visual basicte yazıyorum bundan ameleninde haberi var ve çok iyi olur dedi benide listene ekleyebilirsin pm den msj bekliorum
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    spyware yeni gördüm emsajı dün yoktumda pc başında newzumsuk@mynet.com başka eklemek isteyen olursa diye burdan verdim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

içinde pek bi şok yok ancak amaç zaten paylaşmak.Millet tartışmalara giriyoruz diye zumsuk'un konusunu direk es geçiyor çokta umrumda değil vermek bana birşey kazandırmıyor.ancak hep sömür hep birşeyler al olmaz.Amaç paylaşıım bilgi birikimi ancak benim açtığım konular kimseyi mi ilgilendirmiyor.Video verdik olmadı paylaşım yaptık yine laf söyleyen çıktı.Hepsini geçtim laf söyleyenleri falan kendi dalkavuklukları fakat içinizden hiç mi paylaşımcı biri yok?Hiç mi öğrenmek isteyen yok.Paylaşımcı sallar buraya öğrenmek isteyen birşeyler sorar burdan yapabilen yapar.

download: http://www.wikiupload.com/comment.php?id=135701

screenshot:

edit:kusura bakmayın unitte karışıklık oldu :D neyse programı alın isteyene video çekerim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    VB ' urasıyom güzel bı seyler  yaptımı koyarım ayrıca VB  cok  guzel saka programıda hazırlarım ::D

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    şaka maka hiç sorun değil hcoam farklı birşeyler olursa sorun olmas.Yani yeniler için iyi olur diye tahmin ediyorum.Öğrenmek isterlerse girsinler kodlarına baksınlar burdna sorsunlar ne nedir diye vs..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bende simdi Pascal ile programlamaya giris dersleri hazirliyorum...niye pascal diyenler olabilir...daha once forumda konusuldu bu konu :) ...pascal programlama mantigini kavramak icin piyasadaki en kolay dillerden birisidir,sozdizimi oldukca basittir...simdi niye delphi,vb,visual C# degil derseniz bugune kadar hicbirprogramciya rastlamadim direk gorsel bir dille programlama ogrenmis :D...herkes ucbirim uygulamalarinin kiyisindan kosesinden tutmustur...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    hocam varya ne kadar kral olacağını söylememe gerek yok dimi pascal derslerinde ?Ne zaman yayınlarsın ilk dersi?
Toplam Hit: 7759 Toplam Mesaj: 25