Yeni Yaptığımız Bir Program (Yorumlar Ve Her Türlü Şey)
-
merhabalar ;
arkadaşalr yeni bir pogram yazdık daha doğrusu arkadaş yazdı. program temelde casusluk programı programımızı flash diske atıyorsunuz sonra casusluk yapılacak pc ye takıyorsunuz ardından işlem başlıyor pc ye takılan yer usb yi (sizinki hariç) kopyalıyor ve siz tekrar usb nizi taktığımızda kopyalanan bilgiler size yollanıyor program temelde bu şekilde çalışıyor fakat detaylı bilgi için arkadaşı yönlendireceğim
NOT: bu işlemler hiçbir şekilde pc yi kullananlara gözükmüyor ve sorulmuyor
Edit:hedef bilgisayarda framenetwork olmalı yada onu gelecek zaman içinde otomatik yüklete biliriz
sizden istediklerimize gelince ;
1. yorum yapmanız program hakkında
2. almak isterseniz PM atmanız (almak derken çok çok ucuz olacaktır max. 10 lira olmaz herhalde )
BAŞKA BİR NOT: Satın alımlarda turkcell ve PayPal kabul ederiz
iyi günler
program tam anlamıyla daha bitmedi 1-2 ufak tefek şey kaldı bunun için eklenmesi gerekenleri söylerseniz ekleriz
-
bizimki dışında takılan her usb bellegimi kopyalıyor anlamadım ?
-
Arkadaşın kaç yaşında?
1 kişi 10 tl alır, wareze salar. Lisansı yok birşeyi yok.
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------bizimki dışında takılan her usb bellegimi kopyalıyor anlamadım ?
-----------------------------evet hede bilgisyarda (yeterli yer olmalı tabiki ) her bilgiyi kopyalıyor ve ardından siz tekrar usb yi takınca size atıyor bilgileri
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşın kaç yaşında?
1 kişi 10 tl alır, wareze salar. Lisansı yok birşeyi yok.
-----------------------------yaşı önemli mi yaptığı işe bak ayrıca bir şekilde ( büyük ihtimalle kişiye özel serial üretme) sistemi ile koruma sağlayacağız
-
framework dediğin şey yanlış hatırlamıyosan öle 300-500 kb bişi değildi... ayrıca yazdığın program antivire yakalanıyo mu? deneme için koyduğun program üç gün sonra wareze düşünce senin serial ekleme bi işine yarayacak mı?
-
Öyle bir iddali konuşuyorsunki bozmamak istiyorum bu hevesini ama.. Koca koca kuruluşlar neroydu kasperskydı hatta windows warezden yaka silkerken ve kaçak kullanımı engelleyemezken senin arkadaşın sikindirik bir programı kişiye özel serial ile korumaya alcak ? :D
Sizin yürüdüğünüz yollardaki devrik çam ağaçlarını yıllaaaaaaaaaaaaaaaaar evvel tahribat.comda bir çok mürid devirdi..
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------framework dediğin şey yanlış hatırlamıyosan öle 300-500 kb bişi değildi... ayrıca yazdığın program antivire yakalanıyo mu? deneme için koyduğun program üç gün sonra wareze düşünce senin serial ekleme bi işine yarayacak mı?
-----------------------------framework le ilgili bilgim yok ne olduğunu dahi bilmiyorum dediğim gibi ben yazmadım programı onu hallederiz
antivire gelince deneyeceğiz yakalanmaması için herşeyi yaparız
deneme için demo gibi olacak yani mesela 3 mb dosyayı alacak ve 3mb kopyalacak
serial işi ya hdd numarasına bağlı yada işlemci noya bağlı olarak her kişiye özel olarak geliştirelecek böyelce 1 serial 1 kere kullanılacak
işlemci değiştirilince ne olacak derseniz ? size PM atarsınız biz seni kod yollarız bu kadar basit
-
Apocrypha bunu yazdı:
Öyle bir iddali konuşuyorsunki bozmamak istiyorum bu hevesini ama.. Koca koca kuruluşlar neroydu kasperskydı hatta windows warezden yaka silkerken ve kaçak kullanımı engelleyemezken senin arkadaşın sikindirik bir programı kişiye özel serial ile korumaya alcak ? :D
Sizin yürüdüğünüz yollardaki devrik çam ağaçlarını yıllaaaaaaaaaaaaaaaaar evvel tahribat.comda bir çok mürid devirdi..
dediğim gibi işlemci noya özel olur yaptığımız program zaten programı bizim hocalardan ders sunularını ve yazılı sorualrını alamk için yaptık bari satalım dedik -
hdd seri no ve işlemci seri no hmm :D hacı şunu netten seriallerim desen neysede söylediğin şeylerin umarım farkındasındır...
ha diyelim ki yaptınız olmaz ya oldu diyelim adam bilgisayarı her değiştirdiğinde sizi mi bulacak? sizinle öldürdüğü vakitlerde c# a baksa zaten o programı kendi yazar...
-
milletin hevesini köreltmeyin, emeğe saygı.