folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Yeni Yaptığımız Bir Program (Yorumlar Ve Her Türlü Şey)

Yeni Yaptığımız Bir Program (Yorumlar Ve Her Türlü Şey)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek

böyle bir program var zaten diye hatırlıyorum...

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

forumdan birisi yapmisti

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=92704

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

forumdan birisi yapmisti

hoca şimdi onunkiyle benimkinin ne farkı var sanırım siz usb hırsızından bahsediyorsunuz.Uab hırsızı sadece takılan flashları kopyalıyor.Bu sizin flashı tanıyıp ona atıyor.Ciddi olarak tek fark o.Manuel olarak flasha dosya atmak bazı yerlerde mümkün olmayabilir hoca fln çakabilir bunda o ihtimal yok :).Zaten amaç doc yada pps gibi dosyaları çalmak bizim için :).Tabi eğer zamanınız bolsa bütün flashı alabilirsiniz.

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

meco bunu yazdı:
    asiminnesli bunu yazdı:

meco bunu yazdı:
    yahu bozuk cümleler ile yazmasanda bizlerde anlasak olayı, her satırdan 10 farklı anlam cıkartıyorum.. Bu program neyi kopyalıyor? neyin casuslugunu yapacak?
    Tam olarak anlatıyim toparlayarak.

Program keyloger gibi çalışır.Bulaştırdığınız bilgisayara takılan bütün çıkarılabilir disklerin  içindekileri kopyalar ve bilgisayara atar.Tabiki bunları yaparken hiçbir şekilde uyarı mesajı vb çıkmıyor.Program ramden 3-4mb yiyor bilgisayarıda kasmıyor.Peki bilgisayardaki bilgileri nasıl kendinize kopyalarsınız?Program sizin flash diskinizi tanıyor tabi önceden tanıtma yöntemi var.Hiç çaktırmadan sizin flashdiskinize kopyalıyor.Arkadaş okuldaki bilgisayarlara yapmak amaçlı yazdı aslında :) Hocalar sunumları fln vermiyor + sınav sorularını flashta sakladığını düşündüğümüz hocalar var.Birde programda iki tuş kombinasyonuyla kendini yok etme var.Mesela biri bişeyler çaktı.Hemen 2 tuşa basarsanız programdan iz kalmıyor.Şimdilik sol contol ve space tuşu diye belirlemiş arkadaş.

ok simdi anladım.. o zaman programda mutlaka dosya türü secme özelligi olmalı.. mesela .pdf .txt .doc gibi secenekler olmalı yoksa resimdir müziktir filmdir derken birde o bilgisayara 5-6 tane bellek girerse sizin bellegin bu verileri alabilmesi biraz yaş olur..

aslında bu güzel bir fikirmiş exeyi oluştururken öyle bir seçme hakkı versek güzel olabilir :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

ne kadar saçma bir sistem :D gerçektende gülün. ama gayret tebrik edilmeli saçmalamak bile bazen zordur neyse

şimdi dostum diyelimki bilgisayara 32 gb bir flash belek takıldı bunun içi ful dolu peki yha senin pcde yer yoksa nereye kopyalayacak neyse diyelim ki kopyaladı birşekilde sen flash beleği taktığında ordakileri senin flash beleğe kopyalayacak peki biz kopyalanmasını istemiyorsak zaten pcye kopyalanmış ne gerel var inna kafamı allak bullak ettin :D

Allah bilanı vermesin :D

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

ne kadar saçma bir sistem :D gerçektende gülün. ama gayret tebrik edilmeli saçmalamak bile bazen zordur neyse

şimdi dostum diyelimki bilgisayara 32 gb bir flash belek takıldı bunun içi ful dolu peki yha senin pcde yer yoksa nereye kopyalayacak neyse diyelim ki kopyaladı birşekilde sen flash beleği taktığında ordakileri senin flash beleğe kopyalayacak peki biz kopyalanmasını istemiyorsak zaten pcye kopyalanmış ne gerel var inna kafamı allak bullak ettin :D

Allah bilanı vermesin :D

ben direk kendi durmumu anlatıyim en iyi örnekle açıklayabilirim.Hocalar flashı takıyor,bilgisayar okulun bilgisayarı ve laptop her hoca derse girerken getiriyor ve giderken götürüyor bilgisayar açıldığı andan itibaren projeksiyonla ekranı herkes görüyor şimdi bunların içinde göz göre göre kopyala yapıştır yaparsam bikaç ibne gider hocaya ciddi ciddi bunlar bişeyler yapıyor der.Hadi demesinler hoca siz napıyorsunuz der.Ama bu şekilde 30 kişiden 1i bile çakmaz :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı bence sen bunu okulda kullanmaya devam et;) ha madem başlamışsınız bi yerden kendinizi geliştirmeye bakın...

ha bu arada elindeki programı 10 tl ye satmaya çalıştığın site var ya işte o sitenin içerisinde sen daha flashı takmadan senin flashı tanıyıp romları ucuracak kadar programlama bilen murit var :D o yüzden burda para etmez...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

hacı bence sen bunu okulda kullanmaya devam et;) ha madem başlamışsınız bi yerden kendinizi geliştirmeye bakın...

ha bu arada elindeki programı 10 tl ye satmaya çalıştığın site var ya işte o sitenin içerisinde sen daha flashı takmadan senin flashı tanıyıp romları ucuracak kadar programlama bilen murit var :D o yüzden burda para etmez...

tabi onun farkındayımda ben başka yerde para edermi sorusunun cevabını burda arıyorum :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

crafty bunu yazdı:

tabi onun farkındayımda ben başka yerde para edermi sorusunun cevabını burda arıyorum :D

hacı eder etmeye de bu haliyle etmez. öncelikle sağlam bir serialleme bulacaksınız. ikinci olarak flash üzerindeki program ayarlanabilir olacak. örneğin sen doc arıyorsan sana jpgleri vermicek. ha sadece flash disk kopyalayacaksanız eğer tavsiyem büyük boyutlu dosyalardan uzak durun. kullanım amacına uygun olarak hızlı olmak gerekecek ve fazla vakit olmayacak program önce büyük boyutlu dosyaları cekerek vakit harcamamalı...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

asiminnesli bunu yazdı:

crafty bunu yazdı:

hacı eder etmeye de bu haliyle etmez. öncelikle sağlam bir serialleme bulacaksınız. ikinci olarak flash üzerindeki program ayarlanabilir olacak. örneğin sen doc arıyorsan sana jpgleri vermicek. ha sadece flash disk kopyalayacaksanız eğer tavsiyem büyük boyutlu dosyalardan uzak durun. kullanım amacına uygun olarak hızlı olmak gerekecek ve fazla vakit olmayacak program önce büyük boyutlu dosyaları cekerek vakit harcamamalı...

valla konuda istediğim tavsiyelerin en iyisiydi :D .Saol hocam ona bir bakmak lazım çok iyi fikir.USB hırsızında varmış bu :D

Toplam Hit: 7375 Toplam Mesaj: 69