Yeni Youtube Kanalım
-
Hocam kanal 2 Temmuz 2025 de acilmis takipci 312 iyi bir sayi gibi. Dogal yolla mi geldi bunlar reklam filan mi ciktin ?
Cocuklara ozel bisiler onerir misin youtube kazanci nedir arastirdin mi ? -
SaNaL_AjaN bunu yazdı
Hayırlı olsun hocam.Yorumları kapatma sebebi neydi ? Sadece merak :)
Çocuk kanallarında yorum direkt kapalı oluyor hocam.
-
archair23 bunu yazdı
Hocam kanal 2 Temmuz 2025 de acilmis takipci 312 iyi bir sayi gibi. Dogal yolla mi geldi bunlar reklam filan mi ciktin ?
Cocuklara ozel bisiler onerir misin youtube kazanci nedir arastirdin mi ?İzlenmeler ve takipçiler tamamen doğal hocam.
Youtube kazancı 1000 izlenme başına 0,5usd ile 6 usd arasında değişiyor. Ancak 0,5'e daha yakın diyorlar. Henüz kazanmaya başlamadık başlarsak güncellerim ücreti.
-
Abt bunu yazdı
Ödüyor hocam. Yakın zamanda bir güncelleme çıkardılar. Ancak o hiç insan müdahalesi olmayan herşeyin yapay zeka ile yapıldığı videolar için geçerli diye yorumladım ve okudum ben.
-

Güncelleme olsun izlenme saatini doldurduk ancak, 1000 aboneye ulaşmak gerekiyor. Herkesten desteklerini bekliyorum hocalar.
Biocyte tarafından 25/Eki/25 16:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Biocyte bunu yazdı

Güncelleme olsun izlenme saatini doldurduk ancak, 1000 aboneye ulaşmak gerekiyor. Herkesten desteklerini bekliyorum hocalar.
r10'dan takipci satin alsaniz? Tamamen organik istediginiz icin bu yolu secmediniz sanirim.
-
break bunu yazdıBiocyte bunu yazdı

r10'dan takipci satin alsaniz? Tamamen organik istediginiz icin bu yolu secmediniz sanirim.
her güncelleme sonrası takipçi sayısını ve video izlenme sayısını düşürüyor youtube. Adamlarda sağlam algoritma var ne yaparsan yap affı yok.
-
Takipci satin alma hocam dogal git en guzeli izlenme hediefin tuttuysa digeride tutar metadan reklam ciktin mi abone icin yada instgramdan cik direk cocuklara ozel.
-
break bunu yazdıBiocyte bunu yazdı

tamamen organik istiyoruz hocam o yüzden o topa girmek istemiyorum.
-
archair23 bunu yazdı
Takipci satin alma hocam dogal git en guzeli izlenme hediefin tuttuysa digeride tutar metadan reklam ciktin mi abone icin yada instgramdan cik direk cocuklara ozel.
reklam çıktım hocam evet, youtube a çıktım reklamı direkt. Büyük kanal ve videoları hedefleyerek.