Yeni Youtube Kanalım
-
Biocyte bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
Hocam kanal 2 Temmuz 2025 de acilmis takipci 312 iyi bir sayi gibi. Dogal yolla mi geldi bunlar reklam filan mi ciktin ?
Cocuklara ozel bisiler onerir misin youtube kazanci nedir arastirdin mi ?İzlenmeler ve takipçiler tamamen doğal hocam.
Youtube kazancı 1000 izlenme başına 0,5usd ile 6 usd arasında değişiyor. Ancak 0,5'e daha yakın diyorlar. Henüz kazanmaya başlamadık başlarsak güncellerim ücreti.
Mesela bir videonu 10.000 kişi izlediği zaman 5.000 USD'mi kazanıyorsun hocam ??
-
DrKeworks bunu yazdıBiocyte bunu yazdıarchair23 bunu yazdı
Hocam kanal 2 Temmuz 2025 de acilmis takipci 312 iyi bir sayi gibi. Dogal yolla mi geldi bunlar reklam filan mi ciktin ?
Cocuklara ozel bisiler onerir misin youtube kazanci nedir arastirdin mi ?İzlenmeler ve takipçiler tamamen doğal hocam.
Youtube kazancı 1000 izlenme başına 0,5usd ile 6 usd arasında değişiyor. Ancak 0,5'e daha yakın diyorlar. Henüz kazanmaya başlamadık başlarsak güncellerim ücreti.
Mesela bir videonu 10.000 kişi izlediği zaman 5.000 USD'mi kazanıyorsun hocam ??
İzleyen kişilerin konumu belirliyor olsa gerek cpm'i.
https://www.digitalinformationworld.com/2025/08/youtube-cpm-rates-in-2025-how-location.html?m=1
Cpm 0.5 ise 10 kere 1000'er kişi izlediğinde 5 dolar yapar?
end tarafından 27/Eki/25 09:43 tarihinde düzenlenmiştir -
-
acemi-webci bunu yazdı
Teşekkürler hocam.
-

Kanalın para kazanması açıldı, 21 ocaktan itibaren gelirler bu şekilde.
Biocyte tarafından 27/Oca/26 12:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Biocyte bunu yazdı

Kanalın para kazanması açıldı, 21 ocaktan itibaren gelirler bu şekilde.
Şu an için aylık bir iki paket sigara parası. Merakla takip ediyorum
-
Bir zaman bir site vardı, çocuklar için.
İsme özel doğum günü kutlama şarkısı içeriyordu. Sözle aynı, müzik aynı, sadece şarkıdaki isim değişiyordu.
Bunu yapay zekayla farklı dillere çevirip kanala koyabilirsiniz belki.
Olur mu bilmiyorum da... Bi fikir yani...
-
kazasker1 bunu yazdı
İsme özel doğum günü kutlama şarkısı içeriyordu. Sözle aynı, müzik aynı, sadece şarkıdaki isim değişiyordu.
Olur tabii hocam. Ama var zaten büyle siteler.
-
hayırlı olsun benim de var bi kanal. pasif gelir olursa ne ala. abone oldum like attım
-
kazasker1 bunu yazdı
Güzel fikir hocam teşekkürler. Olur tabii ki. @end hocam bide bizde olsun olmaz mı :-) @kuytul teşekkürler hocam sağol var ol. 37 TL olmuş bugün gelir :)