Yerim Seni TTNET !
-
haklısın arkadaş adam uzak doğuda 25 dolara 100 mb internet kullanıyor biz burda verdiğimiz paranın karşılığını bile alamıyoruz allah bunların belasını versin
-
bensiz_aglama bunu yazdı
yuh adamın uploadı benım downloadım kadar be :S
şimdi test yaptım 3.2 download hızı çıktı. Vay ag. 63 tl ödüyrz resmen
-
online oyun oynadığım için (knight) şu aralar kopmalar var deliricem çarları oyun damı diye kontrol etmekten
-
aynı sorun bende de oldu 24 ay taahhüt vermişim her ay 49 49 düzenli biçimde gelen faturaya aynısını dediler karşımdaki bayana hadi oradan diyip tüm mail adresimdeki fatura bilgilerimi her ay ne kadar fiyat geldiğini söyledim siz değiştirdiniz ve bu son 3 gün oldu, ayrıca tüketici haklarına aykırı davranıyosunuz. elimde yazılı sözleşme var bana sormadan veya imzamı almadan tarifemi değiştiremezsin dedim. bundan siz zararlı çıkarsınız dedim ve kadın usulca efendim eski tarifenize geri döndürüldü son 3 gün hiç bir şekilde yansımayacak faturanıza dedi. ve bu ay ne hikmettir yine 49 lira geldiiiiii. kısacası hocam adamları biraz tehdit et. kaydediliyo falan diyecektir kaydedilsin de sen tüketici hakkımı elimden alıyosun suç işliyosun falan filan sık gitsin onlarında önünde anayasa yok ya anasını satiiim :D işini sertlik çözer senin :D
-
livane bunu yazdıbensiz_aglama bunu yazdı
yuh adamın uploadı benım downloadım kadar be :S
şimdi test yaptım 3.2 download hızı çıktı. Vay ag. 63 tl ödüyrz resmen
110 lira ödüyom bende ulan japonyadaki adamın iki katı olması gerekirken kaç katı düşük vay aq ne soyuyorlar la
-
50 defa aradilar 4mb ten 8mb e gecirelim ustelik daha uygun dediler
yok dedim
30 defada 2mb internetim icin aradilar 8mb e gecirelim soyle olacak boyle hizli olacak dediler
yok dedim
4mb ve 2mb sorunsuz kullaniyorum. ttnet bir kampanya yapiyorsa %1.000.000 kendi kar i icin durum vardir
10 yil kullanacagimi bilsem 12 ay taahhut lu almiyorum.
altiniza araba verecegiz 2 ay taahhut yapalim deseler kabul etmem.
sutten agzim oyle yandi ki yogurdu derindondurucuya girip yiyorum
gecmis olsun bu arada, sabir ve akil sagligi diliyorum...
-
Necati bunu yazdı
gelde paylasma amk :)
Risk budur.
Sen ipne misin gardaş?
-
underzero bunu yazdı
50 defa aradilar 4mb ten 8mb e gecirelim ustelik daha uygun dediler
yok dedim
30 defada 2mb internetim icin aradilar 8mb e gecirelim soyle olacak boyle hizli olacak dediler
yok dedim
4mb ve 2mb sorunsuz kullaniyorum. ttnet bir kampanya yapiyorsa %1.000.000 kendi kar i icin durum vardir
10 yil kullanacagimi bilsem 12 ay taahhut lu almiyorum.
altiniza araba verecegiz 2 ay taahhut yapalim deseler kabul etmem.
sutten agzim oyle yandi ki yogurdu derindondurucuya girip yiyorum
gecmis olsun bu arada, sabir ve akil sagligi diliyorum...
Allah razı olsun da, seni nasıl yaktılar öyle andır abi?
-
-
KrypT bunu yazdı
Bu mudur? Budur!