Yetenek Sizsiniz Türkiye (Eleştiri)
-
Dün yarışmanın finalini izlerken...Nefret ettim...Ülkemiz şeçim konusunda ne kadar duygusal ve kör.Son ikiye giren engelli arkadaşımız Bilal deki yetenek neydi acaba az kalsın yarışmayı kazanacaktı adam o kadar yetenekli kişilerin arasından...Org çalıp şarkı söyleyen çocuk finalde.Binlerce kişi var org soyleyip şarkı söyleyebilen..Yazık oldu o diger yeteneklere ne kadar yetenekli insanlar vardı böyle saçma iş olmaz...
Bilal dediki yarışmayı kazanırsam gözlerimi ameliyat ettircem adam yarışmayı kazanıyordu az kaldı.Bizim okulumuzada geliyor her sene engelli sanatcılar yardım için konser veriyorlar okullarda...Ne farkı vardı onlardan bu yarışmada finale cıkabilecek kadar bu yetenek nedir ?
Kısacası demek istediğim daha bunları secemeyen bunları göremeyen Türk insanı Devletin basındakinleri nasıl seçiyor ?
-
bilalde bildiğin yetenek vardı hacı :)) bence sende bi problem var :))
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
bilalde bildiğin yetenek vardı hacı :)) bence sende bi problem var :))
-----------------------------Ne yeteneği hocam ya güldürme beni digerlerinin arasında o ilk ikiye girdi
-
baştan sona saçma bulduğum bir yarışma,ne bekliyordun ki adamlar dalga geçiyor resmen
-
bence robot adamlar kazanmalıydı :)
-
Şöyle uzaktan fırsat geldikçe takip ediyorum. Şimdiye kadar bir tane doğru düzgün birşey görmedim. Bildiğin sıradan şeyler hepsi. Eğer o kadar elemeden geçip oralara yükseliyorlarsa o adamlardan extrem şeyler beklerim. Yabancı versiyonlarında ne adamlar çıkıyor. Bunlar yetenek mi dersin.
-
Valla aynı konuyu ben açıcaktım unuttum. Ben o Finaldeki Org çalan çocuga ve bilale çok şaşırdım. Gözlerimi amelyat ettirecem dedi tüm duyguları sömürdü halkın. Belki bizim için konusması kolay gözümüz görüyor Allaha şükür ama onun tarafındanda düşünüyorum bazen.. ama yetenekli olan kazanmalıydı...
Benim ilk 4 üm
1- Hakan (Erciyes uni. öğretim uyesi Beden eğitimi bölümü)
2- Kaya Adamlar
3- Bilal ve Ugur
4- Tarık (Kayserili çocuk hemserim die söylemiyorum dans edenler içerisinde en iyisiydi bence)
Hak eden kazanmadı bence eger yeten söz konusuysa...
Bilal ve ugurun yaptığı papi dansının kolegrafisimi diolar ne diolarsa işte ÇALINTI idi.. kendileri ufak oynamalarla değiştirip bize sundular bana 2 hafta versinler aynı dansı yapmazsam namerdim...
Lakin o tarık adama canlı müzik çaldılar habersiz adam ona bile uydurdu kendisini öttürdü resmen lakin Finale bile çıkamadı..
Hakana gelince adamın bi uçmadığı kalmıştı onuda yaptı direğe tutnarak yan durma hareketi basket zıplama ok ne şistersen var şov görsellik bence birinci o olmalıydı
-
Çok haklısın eleştirinde, ancak birinci olan arkadaslarinda bu yarismada ne kadar kayirildigi gün kadar aciktir, Her firsatta sürüsüne özgü dolu sözler soyleyip durdular tüm bölümlerinde, diger arkadaslara gelince olmasi gereken elestirileri yapip geçiştirdiler.
Bir acun klasigi işte gaf rekortmenleri ile program yapiyor, elestiriyi bilmeyen, sanati, müzigi kavramadan yoksun, üç adam akilli kelimeyi art arda siralayamayan bir juriydi hülya avsar.Sirf ona gicikligim yüzünde gercekten de iyi olan birincilerden bile nefret ettim.
Kisacasi, yetenekli olani degil parasi olan yine burada da işini görmüştür... Bilal içinde gönlüm ervermezdi eger birinci olsaydi..
-
Yabancı ülkelerdekini izle aynı program hiçbir farkı yok zaten onlardan özenilerek yapılmış bi programdır hangi ülkede olduğunu bilmiyorum ama burda 1. olabileceğini söyledikleri kişiler orda sonuncu bile olamaz.
Dediğine katılıyorum burda yeteneğe falan bakmıyolar tamamen duygular önplanda.
-
Ben de açıkçası Bilal Göregen(soy adından emin değilim)'i ilk 2 ye girecek yetenekte bulmadım. Kaya adamlar iyiydi en azından benim favorim oydu. Bence onlar kazanmalıydı. Veya son 4 e kalan Hakan denen genç.
-
Hele dans ekipleri boş beleşti. Mtv'de dans yarışmaları oluyor. Bi ordakilere bak bi de bunlara bak.