Yetenek Sizsiniz Türkiye (Eleştiri)
-
Bizim halkımız her kararında duygusal ve din ağırlıklı kararlar vermeye bayılırlar. Mantıksal açıdan hiç düşünmezler.
Kısacası duygusal moddayız oylar Bilal'E.
-
yetenek falan böyle olur şişe çevirmeyle olmazya işte bizim buralarda bu kadar oluyor
http://www.vidivodo.com/348402/ukrayna-yetenek-sizsiniz-_-kum-sanati
-
abidik gubidik 9-10 kişi toplanmış ortayada juri diye 3 tane şebek.
bizim millette okuzun trene baktıgı gıbı bunlara bakıyor.
-
kanald de şarkı yarışması vardı popstar . ilk 12 ye özgür diye engelli bi eleman kalmıştı. kollarını oynatamıyodu izleyiciler acıyıp oy atıyodu sürekli . sesinin iyi olmamasına rağmen 3 hafta boyunca birinci oldu. 3. hafta birinci seçildiğini öğrenince "arkadaşlarım hep birinci sen oluyorsun diyolar . üzülüyorum onlara " şeklinde laubali bi gaf yaptı. -bunları söylerken bir an sesinin güzel olduğunu düşündü galiba- sonraki hafta 4. oldu ve 5. haftada elendi .
şimdi bu bilali görünce de aklıma o geldi .milletin duygusunu sömürdü finale kadar çıktı . 1. olacağına şartlandırdı kendisini . olamayınca da bozulup gitti.
-
Acun programı türkiyeye uyarlamadan önce yetenek nedir neye yetenek diyilir onu öğrensin
-
bilal göregen 2 olcağına şu köpekli şov vardı onlar daha yetenekli:)
adamlar yetenek diolar ip atlayanlar çıkıo dandik şeyler jüri de zaten komedi bi boktan anladıkları yok evet diorm mal mal sorular yarışma fiyasko birinciye 500 verceğine 3 kişiye ver millet sebeplensin a.q
-
ya bide su sacmalığa bak juriye bakın
Ali Taran: Ayının teki Reklamcı Ve ne sanattan anladığı var ne müzikten ne dansttan
Acun: Bildiğin mal Futbol spikerinden bu noktalara nası geldi şaşıyorum ( 7 dil biliyo bi + sı o heralde)
Hülya : Müzikten anlıyo die koymuslar sanattan anlıyo die oturtmuşlar Piyano çalan çocugu senin daha eğitim alman lazım büyümen lazım dio oysaki çocuk harika çalıyo lakin ork çalığ şarkı söyleyen çocugu ilk 5 e kadar getiriyolar bizim halkımızda mal arkadas ...
Bence 1. Hakan olmalıydı ordaki yarısmacıların hiç biri onun yaptıklarını yapamazdı çoğunu
-
leğende para döndüren adam vardı. harcadılar adamı.
-
1. Hakan olmalıydı gerçekten çok üzüldüm.. Adamın bi uçmadığı kaldı onu da yaptı. Onun yaptığını dünyada kaç kişi yapıyor ?
-
lan birinci olan züppeler haketti. adamlar adam gibi dans hazırlamış sistematik hareket ediyorlardı evet bilal çok yetenekli değildi ama yinede var lan adamın yeteneği. (: ama evet ilk 2'ye girecek kadar değil. doğru lakin oradaki o esnek herifte yetenek değildi ki? yok yerçekimine aykırıymış tamam ilk gösterisi hoştu ama final akşamaı yaptığı saçmalıktı. ondan elendi sanırım kimseyi şaşırtamadı...
asıl yetenek o mersin'in köyünden gelip michael jackson şarkısını söyleyen ve dans eden çiftçi vatandaş idi. ve üzülünecekse ona üzülünmeli. adam sırf yetenekti. dağda koyun otarırken şarkı ezberliyor üstelik trt kanalının sınırlı olarak yayın yaptığı radyo yayınlarından. düşün lan... al sana yetenek ama adam daha yarı finale bile çıkamadan adi acun yüzünden elendi.